Cautare

2681 de rezultate pentru "monitorul de botosani accident rutier" (5.59 secunde)
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier. In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
Guvernul recunoaste ca nu a publicat integral in „Monitorul Oficial“ actele normative emise si promite ca va prezenta toate anexele hotararilor emise. ... Inca din sedinta din 8 septembrie, Guvernul a aprobat o nota prin care era semnalata nepublicarea anexelor unor hotarari de Guvern din 2005.
Legea de modificare a OUG 138/2004, prin care au fost aduse modificari Codului Fiscal, intra in vigoare in data de 4 iunie, la trei zile dupa publicarea in Monitorul Oficial, potrivit prevederilor Constitutiei, desi mai multe articole stabilesc ca o serie de prevederi se aplica de la 1 iunie Legea 163/2005, prin care se aproba OUG 138, a fost publicata in Monitorul Oficial 466 din 1 iunie 2005, in aceeasi zi in care a fost transmisa de la Camera Deputatilor si semnat decretul prezidential, Traian Basescu aflindu-se in Japonia, la Expozitia Mondiala.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral. ... Formula FAST poate salva viata celui de langa tine, a scris doctorul.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Si ieri m-a sunat o persoana respectabila din municipiu, pentru a-mi cere sa ii publicam dreptul la replica, pentru ca s-a simtit jignit de un material publicat nu de noi, ci de o obscura gazeta locala.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... 203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr.
Clasamentul a fost facut dupa un studiu al unor agentii de publicitate si al unor firme de audit. Daca se raporteaza vinzarile la populatia zonei unde se vinde ziarul, Monitorul de Botosani trece pe primul loc din tara.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Miscarea de Rezistenta: ... A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
Anchetat in legatura cu mai multe afaceri dubioase, inclusiv de procurorii anticoruptie, controversatul afacerist Constantin Cuciureanu a trecut la contratac.
Master Planul General de Transport elimina doua dintre cele mai arzatoare probleme ale botosanenilor.
Un sofer nu a putut fi oprit nici cu trei focuri de arma, scrie botosaninews.ro. Politistii din Botosani au facut, sambata dimineata, uz de arma, dupa ce un lucrator de la Biroul Rutier al Politiei municipiului Botosani a fost lovit de o masina.
Si bugetul local al municipiului Botosani, la fel ca si bugetul national, are mare nevoie de bani. ... Aparent simpla, initiativa ar trebui sa aduca anual bugetului local mai multe miliarde de lei vechi, ceea ce nu-i deloc putin.
Liderii judeteni ai PSD^PUR se cearta intre ei de la banii pentru campania electorala.
Liberalii bucuresteni se grabesc sa-si prezinte candidatul pentru importanta functie de prefect al Capitalei. ... Ludovic Orban a precizat ca PNL va propune, pe langa postul de prefect, si candidati pentru cele doua functii de subprefect.
Profund nemultumit de decizia conducerii centrale a PNL de a respinge toti candidatii propusi pentru functia de prefect, ieri seara senatorul Mihai Tabuleac a demisionat din functia de presedinte al organizatiei judetene a PNL, parasind totodata si partidul.
google-analytics.com