Cautare

2681 de rezultate pentru "monitorul de botosani accident rutier" (3.53 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. Cei 51.100 de salariati inregistrati la nivelul judetului Botosani castiga cu 656 de lei mai putin decat venitul mediu brut la nivel national.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. Nici biciclistii nu au scapat de schimbari.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania. BOTOSANI:
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
- Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... 1.391/2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri. ... Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
FC Botosani - Dunarea Calarasi 1-2 // VIDEO Surpriza de proportii! Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57).
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
google-analytics.com