Cautare

262 de rezultate pentru "monden autohton" (3.41 secunde)
Beneficiem de pe urma perioadei pentru ca, spre deosebire de noi, alte firme au o capacitate redusa de a stoca atat de multe materiale", a adaugat Ilie-Mare, care a explicat ca, fata de companiile internationale, fiind o societate mica, neavand cheltuieli de dimensiunile celorlalti si avand capital autohton, firma si-a permis sa practice un adaos rezonabil din care se poate castiga un numar foarte mare de clienti.
Cele mai multe falimente au fost inregistrate in randul com-paniilor cu capital autohton. Cele mai multe falimente au fost inregistrate de firmele cu activitati in comertul cu ridicata si cu amanuntul, repararea autovehiculelor si motocicletelor (1.
Un important proiect imobiliar din domeniul locuintelor de vacanta a fost intrerupt din cauza crizei economice actuale care a lovit in plin sectorul imobiliar autohton.
Pozitia Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) cu privire la reducerea si comasarea a 38,49% din taxele si tarifele nefiscale este aceea ca saluta aceasta masura guvernamentala care este benefica pentru mediul de afaceri autohton, a declarat, ieri, Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM Constanta, organizatie membra a CNIPMMR.
Povestea automobilelor Dacia incepe in 1966 cand conducerea de la Bucuresti a ales compania Renault pentru a produce un autoturism autohton sub licenta straina.
SIF Transilvania este cel mai mare investitor autohton in turism, avand peste 30% din portofoliu in industria ospitalitatii din Romania.
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
Problemele curg dupa arestarea patronului Este cunoscut faptul ca lantul hipermarketurilor Pic, cel mai mare retailer alimentar autohton, a fost condus de Cornel Penescu, patronul FC Arges, si de Liviu Facaleata.
Fabrica de masini agricole si tractoare (MAT) SA Craiova este unicul producator autohton de tractoare agricole multifunctionale. Cu toate acestea, criza nu a ocolit fabrica.
UGIR-1903 constituie una din cele mai mari si mai importante confederatii patronale din Romania, organism de reprezentare din punct de vedere patronal a industriei romanesti si a capitalului autohton, continuator al traditiei de peste 100 de ani a miscarii patronale din Romania.
E varianta cea mai lunga si cea mai grea. Porecla de scena e "capital autohton", dar inseamna de fapt munca pe branci si economisire la sange.
Numirea lui Olteanu in scaunul de viceguvernator al BNR a fost puternic contestata in mediul politic si economic autohton. Chiar si presedintele PNL, Crin Antonescu, a admis ca a facut o eroare in acest sens.
Daca este scutit de TVA si vinde fara bon fiscal, trebuie sa fie producator autohton. UE ne-a respins taxarea inversa.
Romania, spre deosebire de Grecia, nu beneficiaza de serviciile sau sprijinul unui sector bancar detinut de capitalul autohton, fiind total dependenta de bancile straine.
una a capitalului strain, care are prea putin de asteptat din partea Guvernului, abstractie facand de cazul in care nu li se platesc datoriile, si un a capitalului autohton.
In India, producatorul autohton Mahindra comercializeaza modelul Verito, o versiune a Loganului. Indienii au cumparat licenta de producere a modelului Logan de la Renault, iar francezii au rămas doar furnizori ai motoarelor.
Capitalismul adevarat s-a construit peste tot in lume prin reinvestirea profiturilor, nu prin exportul lor, prin banci si active strategice cu capital autohton, prin rate ridicate de economisire ale populatiei, prin investitii in inovatie...
Nu il voi intreba care este opinia domniei sale privind dezvoltarea capitalului autohton, fiindca in 1999, cand era prim - ministru al acestei tari, a hotarat instrainarea intregului sistem bancar romanesc.
Intact Media Group este cea mai importanta platforma multimedia din Romania cu capital integral autohton si un public de 10 milioane de romani in fiecare zi".
Analistii internationali considera ca oferta publica initiala a Romgaz demonstreaza ca sectorul energetic autohton este foarte atractiv pentru investitori, cu un bun potential de dezvoltare.
google-analytics.com