Cautare

262 de rezultate pentru "monden autohton" (6.62 secunde)
Modelele Logan vor fi comercializate atat prin reprezentantele Renault cat si printr-o retea proprie de dealeri Dacia. Insa cel mai important eveniment pentru producatorul autohton va avea loc in a doua jumatate a anului.
Totodata, studiile mai arata si faptul ca tot mai multi dintre romani au preferat sa se imprumute in alte monede decat leul autohton.
Astfel, galatenii sunt nevoiti sa se multumeasca acum cu merele aduse din Turcia si Polonia in locul celor de Vrancea, cu rosiile din Grecia in locul celor de Matca sau usturoiul din China in defavoarea celui autohton.
O alta decizie controversata, care a revoltat mediul de afaceri autohton, a fost decizia CL de la inceputul acestui an, prin care se acorda facilitati fiscale majore tuturor investitorilor noi care aduc investitii de minimum 500.000 de euro si ofera anumite locuri de munca oradenilor.
De altfel, tehnologia folosita la terminal permite aspirarea cimentului vrac din magaziile vapoarelor ce vor acosta in dana 47 a Decirom- ciment care este adus la Constanta din lumea intreaga- si ambalarea lui in saci de plastic care la randul lor sunt grupati in paleti si apoi transportati cu camioanele catre diverse zone ale Romaniei, cum ar fi Bucurestiul, unde de 2 ani se inregistreaza o penurie de ciment in saci, in conditiile boom-ului inregistrat de sectorul autohton al constructiilor.
Datele privind structura actionariatului indica o pondere covarsitoare a actionariatului integral autohton (82%) si doar 5% integral strain, restul fiind mixt (13%).
Aceasta este o scurta descriere a celei mai scumpe statiuni de pe litoralul romanesc, conform tarifelor practicate de agentiile de turism din Galati. Intr-un top format din 9 statiuni de pe litoralul autohton (n.r. - in ordinea preturilor practicate pentru luna iulie:
Scaderea drastica a pretului de achizitie al grâului autohton este cauzata de recolta relativ buna din acest an si de lacomia angrosistilor, care cumpara grâu ieftin, deoarece au unde sa-l depoziteze pâna în primavara, când pretul va creste la un nivel acceptabil.
Mult asteptatele fonduri europene pe finantarea carora se bazeaza multe dintre proiectele de dezvoltare a mediului rural autohton au sosit in cele din urma de la Bruxelles.
Compa Sibiu, alt nume autohton vehiculat în legatura cu Ford, are printre cei mai importanti furnizori Dacia Pitesti si Bosch.
Compa Sibiu, alt nume autohton vehiculat în legatura cu Ford, are printre cei mai importanti furnizori Dacia Pitesti si Bosch.
Mai bine al lor, decat al nostru Adevaratul obiectiv vizat de Uniunea Europeana prin introducerea acestei masuri este eliminarea de pe piata a vinului autohton si importul celui occidental.
Initial, Dacia viza fabricarea a 310-320.000 de unitati pentru acest an, iar prin atingerea noului obiectiv producatorul auto autohton ar consemna o scadere de 12-15% a productiei.
Efectele crizei financiare ar putea fi cu mult diminuate daca in Romania ar exista o economie cu capital autohton puternic, nu dominata de marile companii straine, iar initiative precum crearea Companiei Nationale Energetice au scopul de a intari capitalul romanesc, a afirmat premierul Tariceanu.
Dintre acestea, sase sunt banci cu capital majoritar autohton (CEC Bank, Banca Transilvania, EximBank, Banca Comerciala Carpatica, Libra Bank si Creditcoop), restul de 36 avand capital majoritar strain.
Tour operatorii romani cred ca actuala criza ar putea afecta turismul autohton pe o perioada de circa doi ani, segmentul de business fiind cel mai atins.
Liderul sindical sustine ca Romania produce fructe si legume maximum trei luni pe an si importa lapte pentru ca cel autohton nu indeplineste criteriile europene.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
In prezenta lui Mihai Stanisoara, ministrul roman al Apararii Nationale si a omologului sau olandez, a contraamiralului Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane, a Excelentei Sale Jaap Werner, ambasadorul Olandei la Bucuresti, al lui Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, a corpului diplomatic acreditat la Constanta, a numeroase oficialitati locale din randul carora nu au lipsit Ioan Balan, directorul CN Administratia Porturilor Maritime SA, Paul Branza si Serban Berescu, directorul general si, respectiv, directorul general adjunct Autoritatii Navale Romane, precum si a unor cunoscuti oameni de afaceri din lumea shippingului autohton, cum ar fi Gheorghe Bosanceanu, proprietarul Santierului Naval Constanta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port romanesc a avut loc ieri deschiderea oficiala a Expozitiei Internationale "Naval&Maritime Exhibition Romania".
00, la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale -CERONAV se va desfasura Conferinta Regionala "Responsabilitatea Sociala Corporativa-Gestionarea Fenomenului de Piraterie" la care sunt invitati sa participe reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, ai Comisiei Parlamentare NATO, dar si ai unor entitati private din domeniul shippingului autohton cum ar fi Gheorghe Bosanceanu, presedintele Histria Group sau oficiali ai Agentiei de Shipping Barklav, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, dr.
google-analytics.com