Cautare

262 de rezultate pentru "monden autohton" (2.65 secunde)
Si in Franta exista un astfel de model, de fapt in cam toate tarile din Europa, si vrem pe baza acestei bunei practici din Polonia sa implementam in cadrul Eximbank, cu cei doi actori extrem de importanti - Eximbank si CEC, unde statul este actionar, folosind pe de o parte specialistii celor doua institutii, pe de alta parte infrastructura CEC-ului, sa implementam aceasta banca de dezvoltare in subordinea Eximbank, astfel incat incepand cu jumatatea acestui an ea sa inceapa sa devina functionala legislativ, pentru ca in momentul in care intram in 2016 si avem posibilitatea sa atragem noi bani europeni pe acest exercitiu financiar, populatia, agentii economici, autoritatile publice locale sa poata sa ia imprumuturi pe baza unor proiecte de dezvoltare fara sa vina cu garantii foarte mari, fara sa aiba dobanzi foarte mari, sa incurajam dezvoltarea capitalului autohton in principal.
Care mai circula cu ele putin in regim autohton de gropi si hartoape, dupa care suspensia cedeaza. Din pacate, carpelile nu prea merg la acest sistem complex si trebuie cumparate piese noi, foarte costisitoare.
"Am ales sa fac parte din PC pentru ca este singurul partid interesat cu adevarat de sustinerea capitalului autohton si a oamenilor de afaceri.
Sotia lui Reghe a renuntat la coafura cu care s-a consacrat in showbiz-ul autohton. Sexy impresara nu se mai afiseaza cu frizura "palmier", caci de acum o vedem numai cu parul intins cu placa.
Cred ca Ministerul Sanatatii trebuie sa ia in calcul toate aspectele ce deriva din aplicarea acestei Directive europene si sa incerce sa vina cu solutii care, pe de o parte, sa nu ingradeasca drepturile pacientilor romani de a se trata in strainatate, pe de alta parte, sa pastreze un echilibru in sistemul medical autohton si sa nu ajungem in situatii in care din fonduri publice romanesti sa finantam spitale publice din alte state.
De asemenea, solicit specialistilor mineri si energeticeni hunedoreni, mediului sindical si tot spectrului politic autohton si national care a preluat destinele acestei entitati ori s-a angajat la nivel declarativ sa sprijine demersurile facute, sa gaseasca acele solutii tehnice legale prin care sa se evite divizarea CE Hunedoara si sistarea extractiei unei resurse minerale de interes strategic, o bogatie nationala inestimabila denumita simbolic piatra neagra care arde si stiintific huila.
Liberalii si coloana lui Basescu In schimb, presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, si colegul sau de partid, deputatul George Scutaru, s-au aratat mai preocupati de influenta coloanei vertebrale a presedintelui Basescu asupra climatului politic autohton.
In vreme ce stanga, apropiata de electoratul sau conservator, poporul imobil, rezistent la schimbare, pe care jura acum ca il respecta, are atitudini anticorporatiste deschise, declara ca va lupta pentru capitalul autohton si va avea puncte de vedere proprii la Bruxelles, la fel ca alte regimuri conservatoare din Europa (Polonia sau Ungaria).
Primul cod autohton al constructiilor, aflat deocamdata la nivel de initiativa, prevede sanctiuni cu inchisoarea de la sase luni la trei ani pentru cei care executa lucrari fara autorizatie ori pe terenuri pentru care investitorul nu poseda titlu de proprietate.
Pentru depuneri de numerar autohton, social-democratul a preferat BCR, unde are un depozit de 60.631 de lei, si CEC-ul, depozitul sau la aceasta banca fiind de 11.664 de lei.
Dincolo de cifrele seci, foarte interesant este actionariatul autohton al sucursalei din Constanta. Potrivit datelor existente, Banca Romaneasca SA, membra a grupului National Bank of Greece Bucuresti, sucursala Constanta, are 45 de actionari in Romania.
Pe sub mana Cel mai important partid este in aceasta saptamana Partidul Conservator, care nu recunoaste, nici in ruptul capului, ca ar fi inceput deja campania electorala pentru Parlamentul European, promovandu-si pe toate caile candidatul autohton.
In ultimii patru ani, tara noastra a avut o crestere economica deosebit de sustinuta, datorita volumului mare de investitii straine, dezvoltarii capitalului autohton si datorita cresterii extraordinare a investitiilor din sectorul public.
Este pentru prima data cand la Constanta se organizeaza o expozitie cu tenta de aparare si securitate, a declarat, ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA), in cadrul unei conferinte de presa dedicata organizarii- de catre NDE in colaborare cu CCINA si Ministerele Apararii si Economiei- la Terminalul de Pasageri a celui mai mare port autohton, in perioada 14-16 august a.
Mai multe vedete din show-biz-ul autohton si politicieni i-au acceptat prietenia controversatului personaj. Sergiu Bahaian, omul de afaceri acuzat a fi fost in spatele crimelor oribile de la Constanta, este sustinator al PNL, conform contului sau de Facebook.
Are toate ingredientele unui mister autohton: necunoscute pe jumatate descifrate, dramatizare, mult zgomot, ipoteze, mici rafuieli si o doza consistenta de umor.
Emanatul portocaliu a marit curtea din fundulul judetului tocmai pana unde nici trenul nu ajunge fara o deraiere, o creanga in loc de bujii la locomotiva, o sina de cale ferata dusa la REMAT, un gest autohton, ceva.
Ei sunt cei care au declansat cheltuieli nechibzuite, care au amplificat o administratie excesiva, ei au ignorat fuga capitalului autohton peste hotare si au inchis ochii sistematic la abuzurile infaptuite de o hrapareata clasa de afaceristi verosi.
In aceste conditii, capitalul autohton, mai nou lovit naprasnic si de criza economica si de reaua guvernare, nu are capacitatea de a-si mobiliza suficiente resurse pentru a se opune, in mod eficient, instaurarii dictaturii.
Sau pur si simplu pentru ca subiectul nu prinde la publicul autohton. Şi atunci, de ce sa mai sape?!
google-analytics.com