Cautare

262 de rezultate pentru "monden autohton" (2.93 secunde)
Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.
O fire extrem de activa dintotdeauna, care a raspuns mai tot timpul prezent la orice invitatie de a participa intr-o emisiune tv sau la un eveniment monden, medicul declara ca nu are nici un motiv sa-si planga de mila.
Cunoscut in cercul monden pentru prieteniile cu Andrei Versace si nu numai, dar si pentru problemele cu legea pe care le are familia lui, Daniel a aparut de nenumarate ori in presa, iar cazul tatalui sau, urmarit de Interpol si condamnat la 6 ani de inchisoare in dosarul Tigareta II, a tinut primele pagini ale ziarelor la vremea respectiva.
Am fost colege cu multi ani in urma la ziarul National, la sectia Monden condusa de Miron Manega. Anul trecut, Simona Catrina a fost diagnosticata cu cancer mamar in stadiul IV.
Pe Sinziana Liliana Scriosteanu am cunoscut-o acum cateva luni la un eveniment monden. Am fost incantata de naturaletea cu care aborda oamenii si m-am gandit sa o provoc la o discutie mai profunda.
Dupa 18 ani de puscarie, Nutu Camataru a dat autografe pe cartea pe care Codin Maticiuc a scris-o despre el. Si a devenit dintr-un personaj controversat, un personaj monden.
Nu te poti numi om monden, daca nu ai la activ cel putin doua divorturi, cateva logodne esuate si de ce nu, o casnicie in curs de destramare.
Ce sa mai spunem despre participarea sa la un eveniment monden, cum a fost botezul micutului Maximus Prigoana!?
Orasel lacustru, teleski, salsa, Bamboo, animatoare luate la ochi de neamurile lui gigi Becali - e clar, este vara, suntem un oras monden.
Alessia a revenit in viata publica, dupa 3 ani! A fost, in aceasta dimineata, la primul eveniment monden si a oferit un interviu in exclusivitate!
A trecut multa vreme de cand nu si-a mai facut aparitia in peisajul monden, dar noi am prins-o si am luat-o la intrebari!
"Avand in vedere ca scena politica romaneasca nu este dominata de un partid in proportie de 51%, acest guvern se va forma in urma unor negocieri si nu suntem dispusi sa facem rabat de la sustinerea capitalului autohton, a unei clase de mijloc puternice si a intreprinderilor mici si mijlocii”, a precizat Pitigoi.
Pitigoi a afirmat ca Partidul Umanist, de-a lungul timpului, s-a aratat consecvent si continua sa militeze pentru o clasa de mijloc puternica, IMM-uri si sustinerea capitalului autohton, partidul avand un electorat stabil.
cei patru reprezentanti ai Ministerului Transporturilor, in frunte cu Jercan, alias Jeje - unul dintre cei mai mari rechini ai shipping-ului autohton -, la care se adauga noii intrati de la Primaria Constanta si Consiliul Judetean, institutii controlate de PSD si in privinta carora nu se poate pune problema ca nu si-ar fi acordat girul pentru autorizarea potlogariilor lui Moldoveanu.
Una dintre ultimele gafe ale manageriatului lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, se refera la sume enorme, aruncate de "pomana” in apa bazinului portuar, prin prabusirea, in cursul anului trecut, a cheului in zona danei de acostare a gabarelor din cel mai mare port maritim autohton.
Partidul Romania Mare (PRM) deplange disparitia prematura a Partidului National Taranesc Crestin Democrat (PNTCD) de pe scena politica romaneasca, subliniind ca orientarea politica infiintata si consacrata de Iuliu Maniu, Ion Mihalache si Corneliu Coposu era indreptatita la un destin mai bun pe esichierul politic autohton.
2.Raportul dintre munca si capital -Social-democratia pe care a afirmat-o partidul nostrum prin politicile economice si fiscale pe care le-am promovat in cei 8 ani cat ne-am aflat la guvernare a generat un flux urias de investitii straine si, pe de alta parte, a dus la crearea si la afirmarea capitalului autohton, a carui valorificare consideram ca este necesara si deosebit de importanta in efortul de modernizare a Romaniei;
Motivele probabile ale acestei deprecieri a leului autohton sunt asteptata scadere a dobanzii de referinta la care va proceda Banca Nationala a Romaniei, precum si nivelul foarte ridicat al deficitului de cont curent.
Pic, singurul operator autohton de hipermarketuri, are in plan trei magazine, printre orasele posibile in care vor fi amplasate numarandu-se Ploiestiul si Bucurestiul.
Producatorul de mobila autohton Staer International din Galati a cerut la sfarsitul anului trecut Tribunalului Galati intrarea in insolventa. Cererea companiei a fost aprobata de instanta in data de 6 decembrie 2010, care a admis deschiderea procedurii generale de insolventa.
google-analytics.com