Cautare

10 de rezultate pentru "miki" (7.80 secunde)
Miki Pereanu are un stand cu ingeri facuti din ceramica. ... Vreau sa cunosc cazul si sa ma asigur ca banii sunt donati catre acesti copii, ne-a spus Miki Pereanu. Ingerasii pe care-i face Miki Pereanu sunt din ceramica si sunt donatii recomandate.
Sunt donatii intre 20 - 35 Ron, intre 35 - 55 Ron si la 70 Ron- ingerii mai mari, cei candela, ne-a spus Miki Pereanu. Tot la standul lui Miki gasiti si ingeri bleu la targul organizat in curtea MTR.
Sunt donatii intre 20 - 35 Ron, intre 35 - 55 Ron si la 70 Ron- ingerii mai mari, cei candela, ne-a spus Miki Pereanu.
Mai sunt cei carora li se spunea Miki Spaga sau Spagaton". Dar Iorgovan nu se opreste aici, dimpotriva, declara razboi pe viata si pe moarte tuturor liderilor PSD patati:
Dosarele "Matusa Tamara" si "Armele lui Miki Spaga" se întorc la DNA. Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Cred ca putem sa ne inchipui ce partid va iesi, cand la conducere se vor afla oameni de teapa senatorului Serban Mihailescu - supranumit Miki Spaga, deputatul Culita Tarata - regele porumbului modificat genetic, sau deputatul Gabriel Oprea - generalul facut la apelul bocancilor.
Pe deasupra, si-a tras restaurant cu ajutorul lui Miki Spaga si-i face reclama mascata in ziar si a cumparat pe nimic cherhanaua din Mangalia.
Andreea Marin, Virgil Iantu, Iulia Vantur, Adrian Despot, Gabriel Cotabita, Marius Moga, Elena Gheorghe, Cristian Gretcu (Divertis), Iuliana Tudor (TVR), Nicu Alifantis, Catalin Maruta, Maria Radu, Miki, Cristina Cioran (Kanal D), Paula Chirila (Kanal D), George Zafiu (Europa FM), Andi Moisescu, Adina Buzatu, Hi-Q, Mandinga, Mihaela Calinoiu (Story), Razvan Simion (Antena 1), Anamaria Gavrila (Deloitte), Ivan Patzaichin, Dragos Chiscoci (Emagic), Jean Valvis (Aqua Carpatica), Giovana Soare (Apa Nova Romania).
• Luni, va fi deschis sezonul de schi si la Poiana Brasov, pe partia Bradul, iar programul va incepe cu un concurs demonstrativ de slalom paralel cu sportivii de la Corona Brasov, apoi sunt programate concerte cu Miki, F.Charm si Matteo, precum si un foc de artificii.
Vremea dinozaurilor din PSD a apus, desi daca ar fi sa judecam corect alde Hrebenciuc, Talpes, Cozmanca si Miki Spaga ar aduce un afront dinozaurilor, fiindca in comparatie cu ei, dinozaurii au fost niste ierbivore blinde si nevinovate.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
google-analytics.com