Cautare

3570 de rezultate pentru "mihai" (7.57 secunde)
Basescu si Regele Senatorii si deputatii au votat ca Regele Mihai sa fie invitat sa tina un discurs in Parlament pe 25 octombrie.
Regele Mihai a vorbit azi in Parlament, la implinirea a 90 de ani. ... Baietii si fetitele au avut motive temeinice sa nu vrea sa dea ochii cu Regele Mihai:
Romanii jigniti de insultarea Regelui pot semna "Protestul Tradatorilor lui Basescu" Declaratia presedintelui Traian Basescu, din 22 iunie 2011, in care se combina neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, i-a revoltat pe multi romani, indiferent daca au optiuni republicane sau regaliste.
In ce masura PDL va recupera in sondaje, in conditiile in care Boc si-a dat demisia si acum Guvernul e condus de Mihai Razvan Ungu¬reanu?
Mihai Razvan Ungureanu a fost numit sef la Serviciul de Informatii Externe pe data de 5 decembrie 2007. ... Eu, cand am auzit numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE, am avut o tresarire.
"Mostenirea lui Mihai Razvan Ungureanu" Domnul prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu, urmasul lui Emil Boc, a primit o mostenire foarte mare la inscaunarea sa in fruntea Guvernului.
CELE MAI TARI REPLICI din sedinta partidului Cu demisia lui Emil Boc pe masa, democrat-liberalii cauta un presedinte pentru a relansa partidul, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu fiind considerat de o mare parte dintre liderii PDL solutia cea mai potrivita.
De asemenea, presedintia a nominalizat-o pe Romina Surugiu, iar Guvernul l-a propus pe Gabriel Tufeanu, iar doi dintre cei alesi fiind deja angajati ai TVR, si anume Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu.
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
DeCeNews - Mihai Stanisoara, numarul doi din PDL, s-a inscris in PNL Numarul doi in PDL, deputatul Mihai Stanisoara a decis sa treaca la PNL. ... Fostul prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara, liderul grupului deputatilor democrat-liberali, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, alaturi de presedintele PNL, Crin Antonescu.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut, in plenul Senatului din 29 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Regele Mihai, ambasadorul valorilor nationale", pe care o puteti citi in continuare.
Mihai Razvan Ungureanu despre ofiterul acoperit: ... Efectul unor astfel de declaratii, devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, declara la RFI prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.
Congresul PSD a ales, duminica, cei 14 noi vicepresedinti ai partidului, precum si presedintele executiv, surpriza venind din partea liderului senatorilor PSD, Mihai Fifor, care a pierdut la limita functia de vicepresedinte.
Ion Iliescu a postat pe blogul sau un text intitulat REGELE MIHAI I, pe care il puteti citi in continuare: Am aflat cu tristete vestea incetarii din viata a fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Premierul Mihai Tudose a dezvaluit, in cadrul unui interviu acordat Romania TV, ca Guvernul va da un aviz negativ propunerii legislative initiate de Tariceanu si Dragnea, care vizeaza familia regala.
Astfel, "vanzarile de televizoare LCD au fost cu 50% mai mari in ultimele 3 luni fata de primul trimestru", estimeaza Andreea Mihai, reprezentant Carrefour. Iar raportat la aceeasi perioada a anului trecut, in ultimele trei luni vanzarile s-au dublat, adauga Mihai.
Datorita introducerii unor produse noi cu specific de Paste si a cresterii importurilor, un mare retailer se asteapta la o crestere de aproximativ 15-20% a vanzarilor de astfel de produse fata de aceeasi perioada din 2006, potrivit unui reprezentant al unui hypermarket, Andreea Mihai.
Asa se explica faptul ca in primul trimestru al anului vanzarile de produse ready-meal din magazinele unui mare retailer din tara au crescut cu 105% fata de aceeasi perioada din 2005, potrivit Andreei Mihai, director de marketing al companiei.
Faptul ca am ales marmura a fost o întâmplare", a declarat Mihai Bardinici, administratorul societatii, care a explicat ca Marmura Product e o afacere de familie, cu trei asociati - tata si doi fii (Vasile, Stefanita si Mihai Bardinici).
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
google-analytics.com