Cautare

3570 de rezultate pentru "mihai" (8.85 secunde)
Desi este cunoscut atat in tara cat si peste hotare intotdeauna exista ceva nou de scris despre Mihai Dragomir.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
Creat de renumitul specialist in fitness Mihai Dragomir - programul concurs Slabeste Sigur si Natural are la baza Conceptul de fitness anti aging Cardio Mix. ... Dupa doua luni de antrenament pot spune ca rezistenta mea la efort a crescut considerabil ca urmare a programului in trepte initiat de mihai.
Cardio Mix Fitness Anti Aging si Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, Antrenor Maestru Fitness Specialist, prezinta FIT BIO MIX - un complex de exercitii utile si accesibile care se pot efectua oriunde si oricand.
Claparul Mihai Coman a parasit scena definitiv. - A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de 20 de ani alaturi de noi, mai intai in studio, apoi pe scena.
Mihai Eminescu - geniul pustiu al culturii nationale, un model de simtire romaneasca (Autor: Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Obiectivul nostru este sa castigam tot ce se poate castiga, sa demonstram ca anul 2004 a fost un accident", ne-a declarat Mihai Petre, secretar executiv in cadrul PD Constanta, adaugand ca situatia de fata - aceea de partid in opozitie - nu este o postura noua.
Regele Mihai a afirmat ieri la un post central de televiziune ca este ingrijorat si intristat de evolutiile recente de pe scena politica romaneasca si a avertizat ca acestea risca sa afecteze imaginea externa a tarii.
Presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Conservator, Gheorghe Martin, l-a prezentat ieri pe candidatul conservatorilor pentru Parlamentul European, fostul campion de box si pilot auto Mihai Leu.
Votul uninominal este o necesitate stringenta, este de parere secretarul executiv al PDL Constanta, Mihai Petre, care este convins de faptul ca, atat timp cat functioneaza listele, constantenii nu-si vor cunoaste alesii locali.
Daca, in urma cu aproximativ doua saptamani, imediat dupa alegerile locale, conducerea PSD-ista de la judet hotara sacrificarea lui Dan Matei pentru rezultatele slabe obtinute in municipiul Oradea, cei de la Bucuresti au hotarit vineri acelasi lucru in cazul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, pentru procentul de 13,55% obtinut in alegeri la nivel judetean.
Mihai Luca, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI), nu-si va pierde sprijinul politic din partea PD-L.
OMAGIU REGELUI MIHAI Regele Mihai, monarhia, nu au insemnat mare lucru in copilaria mea. ... Ni se mai explica, in presa, in manuale, ca bucuria a cuprins "massele populare" cand au aflat vestea ca regele Mihai a abdicat la 30 decembrie 1947.
In 1948 a devenit zi nationala, dupa lovitura de stat marca Regele Mihai si proclamarea frauduloasa a Republicii din 1944. ... Proclamatia regelui La 23 August 1944, ora 22.00, la radio a fost citita Proclamatia Regelui Mihai catre Poporul Roman.
Mihai Razvan Ungureanu, avere de aproape jumatate de milion de euro Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, nu este chiar sarac, acesta detinand proprietati si conturi bancare care sunt estimate la circa 500.
Mihai Fifor: ... Grupul senatorilor PSD a functionat ireprosabil, iar legi importante pentru romani au primit atentia cuvenita in Camera superioara a Parlamentului, a precizat Mihai Fifor.
Astfel, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (ARDRP) a solicitat Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta recuperarea, prin executare silita a Primariei Mihai Viteazu si Consiliile Locale ale comunelor Limanu, Tuzla si Costinesti.
HotNews.ro publica un interviu cu Mihai Tanasescu, din care puteti citi in continuare a doua parte. ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu:
Dintre milionarii in euro ai Doljului, cele mai inalte pozitii in Top 300 Capital le ocupa Dinel Nutu (fost Staicu) si Mihai Anghel.
Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor Ilie Stan, indepartat de la Steaua Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
google-analytics.com