Cautare

3856 de rezultate pentru "mihai dragomir" (3.46 secunde)
Desi este extrem de ocupat in aceasta perioada cu desfasurarea celei de a 15 a editii a conceptului concurs Slabeste sigur si natural pe care o organizeaza si o coordoneaza, specialistul in fitness Mihai Dragomir a gasit timp si pentru a raspunde in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Mihai Dragomir, renumitul antrenor fitness specialist, a dezvoltat in ultimii trei ani, sub umbrela conceptului de fitness anti aging Cardio Mix si a Campaniei Ia-ti Portia de Sanatate - Tabere de fitness, si Expeditii de Anduranta Cardio Mix in Muntii Calimani.
Este vorba despre prefectul Danut Culetu, despre care deputatul George Dragomir a spus ca va candida la un post de deputat al PNL Constanta, alaturi de alte nume de juniori.
Deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei judetene Constanta a PNL, a dezvaluit pentru "Replica" nu numai ca aceasta fuziune este perfect realizabila, dar e si necesara. Dragomir a inaintat chiar si un termen: ... Dragomir, despre excluderea lui Stolojan:
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Desi este cunoscut atat in tara cat si peste hotare intotdeauna exista ceva nou de scris despre Mihai Dragomir.
Cardio Mix Fitness Anti Aging si Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, Antrenor Maestru Fitness Specialist, prezinta FIT BIO MIX - un complex de exercitii utile si accesibile care se pot efectua oriunde si oricand.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. ... Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Andreea Marin, Mihai Dragomir, Octavian Bellu, Marian Dragulescu, Mihai Leu, Catalin Botezatu, Dragos Patraru, Iuliana tudor, Ana Maria Prodan s-au numarat printre cei care au fost premiati.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
Creat de renumitul specialist in fitness Mihai Dragomir - programul concurs Slabeste Sigur si Natural are la baza Conceptul de fitness anti aging Cardio Mix. ... Dupa doua luni de antrenament pot spune ca rezistenta mea la efort a crescut considerabil ca urmare a programului in trepte initiat de mihai.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
De altfel, chiar si deputatul George Dragomir, presedinte al PNL Constanta, ne-a declarat ca alianta PSD-PNL va fi una punctuala si nu generala la Navodari, consilierii celor doua partide urmand sa discute fiecare proiect in parte.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), Cristinel Dragomir (foto), este nemultumit de actualul guvern, despre care spune ca nu intelege rolul descentralizarii si care se lauda cu niste "realizari rusinoase".
Pumnul pus in gura PNL a fost insotit de o scatoalca in plina figura, liderul democrat declansand un atac neverosimil la adresa liberalului din fruntea Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, directoarea Vasilica Mihai.
Astfel, deputatul George Dragomir, presedintele interimar al Organizatiei Judetene a PNL Constanta, a dezaprobat metoda adoptata de colegii democrati.
Pur si simplu, tensiunea nu mai poate escalada mai mult decat atat, iar acest lucru a fost observat si de unul din strategii liberali, deputatul constantean George Dragomir:
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir, a declarat ieri ca presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si Siguranta Alimentelor, democratul Marian Avram, va mai ramane in functie doar pana la restructurarea guvernamentala care va avea loc peste circa doua saptamani.
Imediat dupa Delegatia Permanenta, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul George Dragomir ne-a precizat ca a fost vorba despre o intrunire liberala cu o ordine de zi scurta, intrucat "lucrurile importante s-au intamplat pana acum, iar de acum inainte trebuie multa munca".
google-analytics.com