Cautare

3770 de rezultate pentru "mihai morar" (4.93 secunde)
Solicitarea a fost insa trimisa la Camera Deputatilor de Monica Macovei la cererea lui Daniel Morar, procuror sef al DNA, departament aflat in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Morar pentru a ridica diploma oferita lui Adrian Nastase la categoria "Emil Bobu", pentru afirmatia "Orice poate sa fie obiect din China". ... Morar.
Scrisoarea pe care i-a trimis-o lui José Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, incepe prin a insera o declaratie a lui Daniel Morar, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie din Romania (DNA).
"Se poate continua lupta impotriva coruptiei fara Macovei, Morar si Kovesi, dar cu ce a gresit Morar? Vor sa-l schimbe ca sa nu se mai faca anchete!", a spus ministrul justitiei despre seful DNA, institutia care se ocupa de anchetarea demnitarilor, si despre procurorul general al Romaniei.
Afirmatiile facute de Taubman, dupa o discutie la DNA cu Daniel Morar, vizeaza necesitatea continuarii reformelor in justitie si anumite semne de intrebare ridicate la Washington cu privire la aceste reforme.
Deputatul PNL Mihaita Calimente i-a cerut public vineri presedintelui Traian Basescu sa-i demita pe procurorii Daniel Morar si Doru Tulus, facandu-i pe cei doi responsabili pentru tranformarea DNA "intr-un instrument de politie politica ce actioneaza dupa ordine dictate chiar de la Cotroceni".
Este stiut faptul ca cererea de revocare a lui Doru Tulus a provocat discutii aprinse in contradictoriu intre ministrul Justitiei si procurorul general al DNA, Daniel Morar.
Consultarile de la Cotroceni au loc, pe 12 iulie, data la care expira mandatul sefului DNA Daniel Morar si cu o zi inainte de intrunirea Camerei Deputatilor in sesiune extraordinara pentru a vota asupra cererii de incepere a urmaririi penale a deputatilor PSD Adrian Nastase si Miron Mitrea.
Invitat la emisiunea "Realitatea Zilei" presedintele PD-L, Emil Boc, a discutat despre alegerile parlamentare ce vor avea loc la finele anului si a dezbatut unele aspecte ale scandalului produs de demiterea lui Daniel Morar din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).
Marius Marinescu, vicepresedinte al PC, a anuntat joi ca parlamentarii conservatori solicita CSM o ancheta asupra activitatii sefului DNA, Daniel Morar, pe motiv ca acesta nu a dat curs sesizarilor Curtii de Conturi privind prejudiciile cauzate de fostul primar general, Adriean Videanu.
Potrivit procurorului sef Daniel Morar (foto), din cele 783 persoane trimise in judecata 284 au detinut functii importante: ... Cu toate acestea, Daniel Morar a subliniat ca considera prea blande santiunile aplicate de judecatori faptelor de coruptie.
Plecarea ei este precedata la 12 august de cea lui Daniel Morar. ... I-au ramas cu Kovessi si Morar, siguri, dar la sfarsit de mandat.
"Daca e vorba de eventualitatea ca domnul Ponta sa o desemneze pe doamna Kovesi, ca sa mergem direct la subiect, in fruntea DNA, eu ma opun (...) Asa ceva nu ne poate lasa indiferenti pe nici unul dintre cei care ani de zile si mai cu seama in cursul anului trecut am avut lucruri de spus la adresa modului in care doamna Kovesi, domnul Morar au transformat institutiile pe care le-au condus in institutii actionate politic si in piloni ai regimului Basescu si mai ales nu ne poate lasa indiferenti pe cei care am cerut votul cetatenilor in repetate randuri pe parcursul anului trecut pentru a demantela, pentru a inlatura, pentru a pune capat regimului Basescu", a declarat Antonescu.
Basescu a confirmat intelegerea cu Victor Ponta, a confirmat (pe un ton agasat) ca nu s-a consultat cu Comisia Europeana, a confirmat ca s-a rupt complet de Daniel Morar.
Asa au ajuns in fruntea DNA doua nulitati juridice, Morar si Kovesi. Care nu s-au remarcat cu nimic, doi provinciali, tineri, fara experienta, fara autoritate, si cu bube in cap, vezi Morar si condamnarea Romaniei la CEDO.
Una dintre primele consecinte ale acestei operatiuni a fost plasarea in zona protejata a Curtii a unuia dintre cei mai fideli slujbasi ai presedintelui - procurorul sef al DNA, Daniel Morar, ca rasplata pentru modul eficient in care i-a hartuit pe cativa dintre adversarii pacientului de la Cotroceni.
Procurorul-sef DNA, Daniel Morar, a precizat ca a fost publicat actul normativ prin care sunt dezincriminate infractiunile de acordare de credite ilegale, fapte pedepsite cu inchisoare de la 5 la 15 ani.
"Trofeul Calitatii" a fost tarat prin mainile mai multor procurori, dar Kovesi si Morar au urmarit evolutia acestuia pentru indeplinirea principalei sarcini trasate de Basescu Traian - la instalare.
Procurorii de la Parchetul General au inceput deja sa cerceteze acest caz, ceea ce l-ar fi determinat pe Ponta sa decida inlaturarea lui Daniel Morar cat mai repede din fruntea acestei institutii si inlocuirea lui cu un om care i-ar putea fi favorabil, Tiberiu Nitu, conform surselor citate.
- Despre desemnarea lui Daniel Morar in functia de prim-adjunct al procurorului general:
google-analytics.com