Cautare

998 de rezultate pentru "mihaela serban" (5.99 secunde)
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
News Serban Nicolae o desfiinteaza EXEMPLAR pe Kovesi si critica vizita lui Klemm la ministrul Justitiei Senatorul PSD Serban Nicolae da dovada din nou ca este omul potrivit, la locul potrivit.
Alaturi de Bodo si compania, invitat special în clipul piesei „Pentru tine“ este vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, ea fiind din start foarte încântata de ideea de a filma alaturi de Proconsul. Mihaela Radulescu interpreteaza rolul unei femei frumoase, care e cucerita de un pusti de 12 ani.
Senatoarea Mihaela Popa a sustinut astazi, 7 februarie 2011, o conferinta de presa in care a prezentat proiectele de lege si finantarile obtinute pentru Iasi in 2010 (Filarmonica, soseaua de centura, Teatrul National, Aeroportul International Iasi, Mitropolia, unitati de invatamant, spitalul de Oncologie, etc) precum si masurile de relansare a economiei implementate de Guvern si sustinute de parlamentarii PDL.
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
Mihaela Radulescu a pus cateva poze cu ea de la eveniment in tinuta care a starnit un val de comentarii rautacioase.
In cadrul expozitiei organizate de Valentine‘s Day, la Sala Dalles, Mihaela Hotaru, o tanara excentrica, creeaza palarii si accesorii chic pe care le expune si vinde aici. ... fetru din lana, sinamay, panaj, margele, cristale, dantela, voal si piele", ne-a spus Mihaela Hotaru.
Moderatorul evenimentului a fost Mihaela Radulescu. ... Mihaela Radulescu: ... Cunoscuta jurnalista, realizatoare TV, Mihaela Radulescu a declarat: Marturisesc ca nu am fost niciodata la evenimente de genul acesta, desi am tinut cateva fara sa stiu la vremea respectiva despre ce este vorba cu adevarat.
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari.
Mihaela Raileanu) Mihaela Raileanu a postat pe Facebook urmatorul mesaj, de fapt o invitatie la un curs de invatare a unui nou alfabet:
1 Decembrie 1918, la lansarea primei carti a autoarei Mihaela Ioana. Pentru calaraseni Mihaela Ioana este Mihaela Manea de la blocul de langa Palat.
NESCAFE a aratat in cadrul unui eveniment inedit, care a avut loc la Sky Bar de pe Calea Dorobantilor, ai carui invitati speciali au fost Chef Florin Dumitrescu ai medicul nutririonist Mihaela Bilic, ca raspunsurile la intrebarile adresate de catre jurnalisti sunt mai simple decat am fi crezut, un rol esential in mentinerea unui stil de viata sanatos avandu-l pastrarea masurii in toate.
Recent, a Grand Hotel Continental Bucuresti, a avut loc cea de-a doua editie a cursului de dictie si atitudine sustinut de Mihaela Tatu - Arta livrarii discursului.
Mihaela Enache a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Mihaela Balgradean: ... Mihaela Balgradean, seful sectiei Pediatrie, din cadrul Spitalului MS Curie. ... Mihaela Balgradean. Explicatiile acestei adresabilitati, care, deocamdata, nu se poate spune daca este mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, sunt multiple.
Cura de slabire garantata de Mihaela Bilic, slabesti pana de Craciun Doamna doctor Mihaela Bilic a postat, pe pagina ei de Facebook, o dieta de slabire cu rezultate garantate pentru toata lumea.
Profesoara de canto a Madalinei Manole a fost Mihaela Runceanu, artista care si ea a avut acelasi destin tragic cu al Madalinei Manole. Mihaela Runceanu a fost ucisa in propriul apartament.
Gala realizata de Mihaela Serban reprezinta un semn de stima si respect din partea membrilor juriului, certifica competenta profesionala si rezultatele obtinute in cariera pe parcursul anilor.
"Am venit cu multa bucurie si daruire la Hollywood sa sustin Romania, personalitatile romano-americane, sa o sustin pe Mihaela Serban pentru ca o apreciem pentru ca munceste foarte mult sa duca aceste proiecte la final, o admiram pentru faptul ca este exterm de ambitoasa si reuseste de fiecare data sa faca din orice gala, un adevarat proiect de succes pentru numele tarii noastre.
google-analytics.com