Cautare

998 de rezultate pentru "mihaela serban" (7.29 secunde)
Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
Actrita Eniko Georgescu, sotia regretatului compozitor Serban Georgescu, ne-a acordat in exclusivitate un interviu pentru www.estiri.ro. ... La cativa ani dupa ce l-a pierdut pe Serban Georgescu, Eniko si-a refacut viata sentimentala si are multe proiecte profesionale. - Cum l-ai cunoscut pe sotul tau, compozitorul Serban Georgescu?
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor. ... Idolul lui Serban este Howard Stern.
Mariustuca.ro / Dragos Serban, autorul unei metode rapide de identificare a cancerului fara biopsie, decis sa-si continue studiile la o facultate din Anglia sau SUA (Autoare: Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta.
Mihaela Radulescu, cunoscuta vedeta de televiziune, nu face din aniversarea zilei de nastere un eveniment grandios. ... Mihaela Radulescu s-a nascut la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori, care la varsta de 19-20 de ani aveau deja doi copii:
Mihaela Raileanu, o publicista interesanta, a postat in urma cu putin timp pe pagina sa de Facebook un text, o veritabila profesiune de credinta, pe care o puteti in continuare: Mihaela Raileanu 1 ora Ce-mi place mie politica! ... - Mihaela Raileanu: ... Mihaela Raileanu Aha, ma gandeam eu. - Mihaela Raileanu:
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. ... Sotia lui, Mihaela Grindeanu, are 41 de ani si de profesie este farmacista.
Invitatele evenimentului, moderat de Beatrice Osanu, redactor-sef CSID.RO, si Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, au fost Mihaela Bilic, medic primar diabet si boli de nutritie, Olivia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting Romania, si Valeria Herdea, medic primar medicina de familie.
Chiar daca in ultimul timp Mihaela Serban a fost extrem de ocupata cu filmarile si cu terminarea unui master diplomatic, Mihaela Serban nu si-a uitat pasiunea pentru a preda la Catedra in tot acest timp.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Carmen Radulescu ne-a dat un interviu in exclusivitate, dezvaluind lucruri incendiare legate de Serban Georgescu si de moartea Madalinei Manole. ... - Ati colaborat si cu compozitorul Serban Georgescu, fostul sot al Madalinei Manole.
Deputatul PSD Mihaela Rusu si-a inaugurat ieri biroul parlamentar. ... intilnirea cu ziaristii a avut loc la sediul PSD Satu Mare, acolo unde a fost amenajat si biroul parlamentar al de-putatului Mihaela Rusu.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Mihaela Drafta revine cu o noua colectie! ... Cunoscutul designer Mihaela Drafta revine in industria modei cu o noua colecte de rochii de cocktail.
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
Magda Marincovici) Rechizitoriul, prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe doctorul Serban Bradisteanu pentru favorizarea infractorului, , Emanuel-Danut Georgescu.
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Mihaela Rosana Bitu, operator ghiseu unic, fata educata, retrasa, de încredere, a furat parola directorului pentru transferul ilicit catre conturi din Timisoara si Bucuresti.În cei trei-patru ani de când era angajata, Mihaelei Bitu i-au trecut prin mâna sume impresionante, atât lei, cât si valuta, începând de la banii încasati în contul facturilor de curent ale craiovenilor pâna la depuneri sau retrageri bancare.
La cateva zile dupa reintalnirea cu Dani Otil, fostul sau iubit, Mihaela Radulescu si-a surprins fanii cu un mesaj de iubire postat pe Instagram. ... Mai mult decat atat, toata lumea a fost cu sufletul la gura in momentul reintalnirii dintre Dani Otil si Mihaela Radulescu.
Mihaela Serban scrie un scenariu de film. Mihaela este cunoscuta publicului la nivel national pentru programele de succes realizate de zece ani, editiile speciale ale Galei "Femei de Succes" si ale Galei "Celebritatile Anului". ... Acum, Mihaela lucreaza la finalizarea unui scenariu de film pentru marile ecrane.
google-analytics.com