Cautare

473 de rezultate pentru "mihaela dr" (2.94 secunde)
Noul proprietar al Realitatii este cunoscut nu doar pentru afacerile sale, avand o avere estimata la 50 de milioane de euro, dar si pentru casatoria cu vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, de care a divortat in urma cu trei ani.
Teo si Mihaela Radulescu. ... De cand nu mai are un job zilnic in televiziune, Mihaela Radulescu (43 de ani) este foarte activa in mediul virtual.
Mihaela Buzarnescu, sportiva fenomen din tenisul romanesc, a declarat ca vrea sa-si intemeieze o familie, insa pentru moment, cariera este pe primul loc. ... Mi-ar placea sa am un club de tenis, a spus Mihaela Buzarnescu la Antena Stars. ... Le datorez toate performantele mele parintilor mei, a spus Mihaela Buzarnescu.
Mihaela Mihai a fost una dintre cele mai cunoscute cantarete din anii ‘70. ... Mihaela Mihai a fost casatorita de trei ori, dar despre al doilea sot al ei, barbatul cu care a trait in Franta, cantareata marturisea in urma cu cativa ani, ca pur si simplu o teroriza.
Mihaela Enache din Dambovita, mai exact din Tartasesti, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Mama mea, Eugenia, face in special dulceata de nuci si o mostenesc si eu", ne-a spus Mihaela Enache.
Mihaela Udrea, fost director in cadrul Ministerului Sanatatii, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la cinci ani si patru luni inchisoare cu executare, pentru savarsirea a sase infractiuni de luare de mita.
Alaturi de Bodo si compania, invitat special în clipul piesei „Pentru tine“ este vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, ea fiind din start foarte încântata de ideea de a filma alaturi de Proconsul. Mihaela Radulescu interpreteaza rolul unei femei frumoase, care e cucerita de un pusti de 12 ani.
Senatoarea Mihaela Popa a sustinut astazi, 7 februarie 2011, o conferinta de presa in care a prezentat proiectele de lege si finantarile obtinute pentru Iasi in 2010 (Filarmonica, soseaua de centura, Teatrul National, Aeroportul International Iasi, Mitropolia, unitati de invatamant, spitalul de Oncologie, etc) precum si masurile de relansare a economiei implementate de Guvern si sustinute de parlamentarii PDL.
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
Ildiko Barbu, Maria Vlasceanu, Florina Serban (portari) - Alexandra Gogorita (4 goluri), Mihaela Briscan (6), Carmen Ilie (2), Diana Patru, Andreea Ianasi (7), Nicoleta Tita Craciun (1), Irina Lazarin (4), Elena Nicu, Andreea Patuleanu (2), Mihaela Patuleanu si Andreea Mitran (2).
Mihaela Radulescu a pus cateva poze cu ea de la eveniment in tinuta care a starnit un val de comentarii rautacioase.
Mihaela Serban revine in forta in televiziune si apare deja mult mai mult pe sticla, chiar saptamanal, chiar daca emisiunile se vor filma in strainatate!
In cadrul expozitiei organizate de Valentine‘s Day, la Sala Dalles, Mihaela Hotaru, o tanara excentrica, creeaza palarii si accesorii chic pe care le expune si vinde aici. ... fetru din lana, sinamay, panaj, margele, cristale, dantela, voal si piele", ne-a spus Mihaela Hotaru.
Moderatorul evenimentului a fost Mihaela Radulescu. ... Mihaela Radulescu: ... Cunoscuta jurnalista, realizatoare TV, Mihaela Radulescu a declarat: Marturisesc ca nu am fost niciodata la evenimente de genul acesta, desi am tinut cateva fara sa stiu la vremea respectiva despre ce este vorba cu adevarat.
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari.
Mihaela Teleoaca - Vic Johnson: ... Astazi, sunt inlocuite de Mihai Bendeac si Mihaela Teleoaca. ... Personajul Jean Perkins, sotia uluita ca sotul Henry se intoarce acasa cu o geanta plina de bani, este excelent interpretat de Mihaela Teleoaca.
Mihaela Raileanu) Mihaela Raileanu a postat pe Facebook urmatorul mesaj, de fapt o invitatie la un curs de invatare a unui nou alfabet:
1 Decembrie 1918, la lansarea primei carti a autoarei Mihaela Ioana. Pentru calaraseni Mihaela Ioana este Mihaela Manea de la blocul de langa Palat.
NESCAFE a aratat in cadrul unui eveniment inedit, care a avut loc la Sky Bar de pe Calea Dorobantilor, ai carui invitati speciali au fost Chef Florin Dumitrescu ai medicul nutririonist Mihaela Bilic, ca raspunsurile la intrebarile adresate de catre jurnalisti sunt mai simple decat am fi crezut, un rol esential in mentinerea unui stil de viata sanatos avandu-l pastrarea masurii in toate.
google-analytics.com