Cautare

554 de rezultate pentru "matei" (3.50 secunde)
Vicepresedintele PD Bihor Mircea Matei a declarat ieri ca mai intai coalitia trebuie sa rezolve problema conducerii institutiilor descentralizate si abia apoi sa se discute despre rezolvarea problemei conducerii consiliilor judetene. ... Dupa ce se va intampla acest lucru, vom putea discuta despre declaratia lui Olteanu, a mai spus Matei.
Vicepresedintele PD Bihor Mircea Matei a declarat ieri ca mai intai coalitia trebuie sa rezolve problema conducerii institutiilor descentralizate si abia apoi sa se discute despre rezolvarea problemei conducerii consiliilor judetene. ... Dupa ce se va intampla acest lucru, vom putea discuta despre declaratia lui Olteanu, a mai spus Matei.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Acest transfer de proprietate catre sectorul privat - in cadrul caruia exceleaza prin suspiciunile pe care le-a generat mult trambitata privatizare "la foc automat" pusa la cale in urma cu citiva ani de fostul ministru al Turismului Dan Matei Agaton - i-a avut ca beneficiari pe fostii directori ai hotelurilor in cauza, pe sefii de sala, pe militienii epocii Ceausescu sau pe multii reprezentanti ai clientelei politice a PSD-ului si nu numai.
Astazi trupa ii reuneste pe Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) si Matei Tibacu-Blendea (chitara).
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
Pana atunci insa, liberalii pornesc la recucerirea orasului, noul presedinte al organizatiei municipale, Constantin Matei, anuntand ca ii va trimite pe cei 6 consilieri municipali liberali pe teren, pentru a intari cele 27 organizatii de cartier.
Varianta inaintata de liberali, potrivit careia Mazare minte in privinta fondurilor de care dispune, a fost sustinuta de Matei Constantin, presedintele organizatiei municipale a PNL: ... Constantin Matei si-a aratat neincrederea in ceea ce priveste rezolvarea acestor notificari, dat fiind ritmul extrem de lent al rezolvarii acestora.
Consilierul Mircea Matei a ales sa fie purtatorul de cuvant al consilierilor UDMR si a solicitat amanarea materialului privind amplasarea unei placi comemorative in Cetate in memoria a doi romani ucisi de armatele maghiare ocupante pe motiv ca nu a fost discutat in comisiile de specialitate ale Consiliului Local.
Presedintele filialei locale a PNL Constanta, Constantin Matei, a declarat pentru NewsIn ca Solomon a fost exclus din partid cu 12 voturi pentru si doar o singura abtinere.
Singurele discutii referitoare la proiect si la lista de investitii propusa de catre executiv si anexata documentului principal au venit din partea consilierilor PSD Valer Tudor si Ion Matei. ... Mi se pare evaziv sa nu se fundamenteze aceste costuri", s-a aratat nemultumit Ion Matei.
Joi seara, la Liceul "Matei Basarab", locuitorii din cartierul Nord s-au intalnit cu primarul Mircia Gutau, cu reprezentanti ai SC Electrica, CET Govora, SC ETA SA, SC ACVARIM SA, SC Distrigaz Sud, Politiei de Proximitate, Politiei Comunitare, SC URBAN SA, directori si consilieri din cadrul primariei.
Astfel, s-a decis ca noul sef al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta va fi Constantin Matei (seful Organizatiei Municipale a PNL Constanta), care il va inlocui pe democratul Mircea Banias, iar liberalul Ovidiu Cupsa ii va lua locul lui Valentin Zeicu la Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile.
In acelasi registru s-au incadrat si declaratiile liderului liberal municipal Constantin Matei, potrivit caruia PNL are responsabilitatea foarte mare de a numi acum omul cel mai potrivit la locul potrivit, fara a face nici un fel de negocieri cu PSD.
Sub cupola telului comun, la intalnirea de ieri a PLD au participat, in premiera, si sefii PD Bihor, Petru Filip, Stefan Seremi si Mircea Matei. ... Timp de 18 zile sa le spunem NU sotiilor noastre", a propus secretarul general al PD Bihor, Mircea Matei.
Nici consilierul PSD Matei, contracandidatul meu din 2004 nu era asa inversunat cum e acum Tucan. Dar am inteles ca Tucan si Matei sunt prieteni acum, fac planuri impreuna", a precizat Calapod.
Potrivit presedintelui PSD Oradea, Dan Matei, publicatia a fost adusa, in cursul noptii de miercuri spre joi, de la sediul central al partidului, de catre un membru al organizatiei judetene.
"Incepand de sambata, cei care nu au participat la vot nu mai conteaza, iar Parlamentul a fost majoritar doar pana sambata", a declarat, ieri, Mircea Matei, secretarul general al PD Bihor, in prima conferinta de presa dupa victoria electorala obtinuta de seful statului in lupta cu liderii partidelor parlamentare.
Pentru probleme care tin de ministerul pe care il conduce, Ludovic Orban a avut ieri o intalnire cu Jean-Paul Tucan, directorul Directiei de Drumuri Nationale si Poduri, dar si cu seful Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, Constantin Matei.
Antonie Iorgovan, senatorul PSD, a fost spitalizat, in urma cu cateva zile, la Sectia de Terapie Intensiva a Institutului Matei Bals din Capitala.
google-analytics.com