Cautare

46 de rezultate pentru "martisoare" (2.57 secunde)
Afacerea cu martisoare a inceput sa mearga de cativa ani incoace foarte bine, dupa ce tot mai multi liber-intreprinzatori s-au gandit ca ar putea iesi ceva profit din vanzarea lor.
Martisoare romanesti a fost prezent cu un stand de martisoare inedite, create manual de Ileana Horoba din Baia Mare. O reprezint la martisoare pe sotia mea, Ileana Horoba. ... Ea se axeaza in special pe martisoare din ceramica, in special portelan.
Duminica, 24 februarie, va avea loc cea de-a sasea editie a Targului de martisoare Bambi, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti, intre orele 10:00 si 13:00 (pe aleea principala de langa foisorul de la intrarea din str.
Targul de martisoare la Muzeul Dunarii de Jos Muzeul Dunarii de Jos Calarasi organizeaza si in acest an Targul de martisoare.
La inceputul lui aprilie, intr-o mare parte a satelor Romaniei si Moldovei, pomii sunt impodobiti de martisoare. ... Tot aici, dar si in Bucovina, fetele sunt cele care ofera martisoare baietilor (in mod traditional martisoarele sunt facute de ele insele).
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri alocarea a 2.480 de lei din bugetul acestei institutii pentru organizarea unei serbari cu prilejul zilei de 1 Martie, in care copii de la centre de plasament vor oferi martisoare deputatilor-femei.
In general, femeile si fetele primesc martisoare si le poarta pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primaverii. In Moldova insa, obiceiul este ca fetele sa daruiasca martisoare baietilor. ... Arheologii au descoperit obiecte cu o vechime de mii de ani care pot fi considerate martisoare.
Am fost invitata aici cu martisoare, asa cum le fac eu, din lumea povestilor lui Ion Creanga. M-am gandit cum ar arata:
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale.
A venit primavara, primim si oferim cu drag martisoare. ... In loc de martisoare si vorbe frumoase, PNL ne-a adus un program de guvernare - sau cel putin asa ii spun colegii din opozitie.
 Au pornit de la martisoare Ceea ce este astazi casa de moda Brumihar a început prin a fi o afacere mica, de familie, cu patru persoane. „Imediat dupa revolutie am început sa facem martisoare.
Martisorul, simbolul de necontestat al primaverii, indiferent ca este purtat la gat sau la reverul hainei, va aduce cu siguranta, bucuria in sufletul oricaruia dintre noi Pentru acum, cand vechiul se reinnoieste, am ales sa va intampinam cu o colectie de martisoare din ceramica, sticla pictata, cioplite in lemn, innobilate cu plante naturale sau chiar martisoare gastronomice din zahar sau mirodenii, anason si scortisoara, adevarate opere de arta in miniatura.
martisoare sculptate in lemn de tei, cires sau prun, fiecare venind cu povestea lui: ... martisoare din portelan si ceramica inspirate din cultura de Cucuteni sau papusi din lemn in straie nationale.
Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie - 8 martie cand va avea loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
Martisoare, martisoare! Mi-e dor de martisoarele de altadata. De martisoarele de copil, tinute ascunse cu atata sfintenie ca sa nu le vada nimeni.
bratari din Swarovski - la 120 RON, martisoare din Swarovski - intre 10 - 25 RON, ingerasi stilizati, cercei din Swarovski - la 80 RON, bratari cu sidef - la 25 RON, dar si bratari maramuresene create de Marinica Parvu din Baia Mare.
Cand ati ajuns mari (fiecare cum a putut si pe barba cui s-a descurcat), s-a umplut lista de cunoscuti, cunostinte, amici, prieteni si prietene. Putina reflectie nu strica pe tema asta. In rest, martisoare, martisoare!
In Bucovina, barbatii primesc martisoare pe 1 Martie Targul in Moldova: Dai pe 1 Martie si primesti pe 8 Martie.
Dupa aceea, am facut martisoare din cristale pe care le vand online, dar si la targurile organizate in tara. Margele de poveste este marca mea inregistrata la OSIM de un an", ne-a spus Angela Avram.
google-analytics.com