Cautare

255 de rezultate pentru "martisoare bio" (2.68 secunde)
In general, femeile si fetele primesc martisoare si le poarta pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primaverii. In Moldova insa, obiceiul este ca fetele sa daruiasca martisoare baietilor. ... Arheologii au descoperit obiecte cu o vechime de mii de ani care pot fi considerate martisoare.
Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie - 8 martie cand va avea loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
Stiintific, din 9 regiuni bio-geografice ale Terrei, Romania detine 5, avand cea mai importanta eco-regiune la nivel global. ... Prin urmare, eu nu as promova industria alimentelor bio, ci gospodaria taraneasca traditionala. Prin ea am ajunge la bio in mod natural. Romania, tara bio!
Ciolos a participat sambata la targul de produse ecologice de la Muzeul Satului, unde a avut conferinta de prezentare si asociatia operatorilor din agricultura ecologica "Bio Romania".
Dupa o strategie care a adus multor tari o crestere spectaculoasa a numarului de turisti, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic, lanseaza o oferta noua pe piata turismului medical:
Incepand din aceasta luna, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic - specializata in tratamentul tuturor tipurilor de dureri de spate si a herniei de disc fara operatie, precum si in proceduri de recuperare in urma oricarei interventii chirurgicale de ortopedie - a incheiat contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), pentru recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie.
Am fost invitata aici cu martisoare, asa cum le fac eu, din lumea povestilor lui Ion Creanga. M-am gandit cum ar arata:
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale.
A venit primavara, primim si oferim cu drag martisoare. ... In loc de martisoare si vorbe frumoase, PNL ne-a adus un program de guvernare - sau cel putin asa ii spun colegii din opozitie.
 Au pornit de la martisoare Ceea ce este astazi casa de moda Brumihar a început prin a fi o afacere mica, de familie, cu patru persoane. „Imediat dupa revolutie am început sa facem martisoare.
Martisorul, simbolul de necontestat al primaverii, indiferent ca este purtat la gat sau la reverul hainei, va aduce cu siguranta, bucuria in sufletul oricaruia dintre noi Pentru acum, cand vechiul se reinnoieste, am ales sa va intampinam cu o colectie de martisoare din ceramica, sticla pictata, cioplite in lemn, innobilate cu plante naturale sau chiar martisoare gastronomice din zahar sau mirodenii, anason si scortisoara, adevarate opere de arta in miniatura.
martisoare sculptate in lemn de tei, cires sau prun, fiecare venind cu povestea lui: ... martisoare din portelan si ceramica inspirate din cultura de Cucuteni sau papusi din lemn in straie nationale.
Martisoare, martisoare! Mi-e dor de martisoarele de altadata. De martisoarele de copil, tinute ascunse cu atata sfintenie ca sa nu le vada nimeni.
bratari din Swarovski - la 120 RON, martisoare din Swarovski - intre 10 - 25 RON, ingerasi stilizati, cercei din Swarovski - la 80 RON, bratari cu sidef - la 25 RON, dar si bratari maramuresene create de Marinica Parvu din Baia Mare.
Cand ati ajuns mari (fiecare cum a putut si pe barba cui s-a descurcat), s-a umplut lista de cunoscuti, cunostinte, amici, prieteni si prietene. Putina reflectie nu strica pe tema asta. In rest, martisoare, martisoare!
In Bucovina, barbatii primesc martisoare pe 1 Martie Targul in Moldova: Dai pe 1 Martie si primesti pe 8 Martie.
'Bio-producatorul Mircea Dinescu si-a deschis pravalie cu de-ale gurii in buricul Capitalei: ... • Bio-producatorul Mircea Dinescu "Tot ce e aici este productie proprie", imi explica Mircea Dinescu.
Cea mai noua actiune dezvoltata de Carrefour Romania este parteneriatul cu Asociatia Bio Romania care a permis accesul consumatorilor, incepand cu luna iulie 2013, la produsele membrilor asociatiei.
Am aplicat metodele mele, constand in energizarea apei cu modulatorii bio-fito-dinamici. ... Produsele, comercializate sub brandul lactIQ, sunt procesate din 100% lapte de capra, cu origine controlata si sunt recomandate de BIO ROMANIA, ca fiind 100% NATURALE (ingredientele folosite sunt:
• Carrefour - marca proprie pentru produse de larg consum si bazar • Carrefour Home - marca proprie pentru produse de menaj si electrocasnice • Carrefour Selection - produse marca proprie premium • Carrefour Bio - gama de produse alimentare bio • Carrefour baby - gama de produse alimentare si de igiena destinate bebelusilor • Carrefour kids - gama de produse alimentare si de igiena destinate copiilor • Carrefour light - gama de produse dietetice • Carrefour light - gama de produse dietetice • Marca nr.1 - cel mai bun raport calitate - pret • TEX - marca proprie de produse textile • Bluesky - marca proprie pentru produse electrocasnice • Les cosmetiques - marca proprie pentru produse cosmetice • Reflets de France - gama de produse regionale din Franta Marca proprie Carrefour Carrefour doreste sa raspunda cat mai bine schimbarii situatiei economice mondiale si locale, astfel incat clientii Carrefour sa beneficieze in continuare de calitate la preturi mici.
google-analytics.com