Cautare

7491 de rezultate pentru "martis biatrice avocat specializat in drept penal" (3.48 secunde)
Deputatii au adoptat, pe articole, modificarile la Codul Penal vechi, din perioada comunista, cu exceptia a trei texte care vizeaza data la care intra in vigoare reglementarile.
Trecerea la statul de drept impunea crearea si adoptarea unui nou Cod Penal. ... Romania lui 2006 se bazeaza in continuare pe Codul Penal din 1968.
Proiectul Trei generatii pentru maine isi propune sa sprijine femeile din Bucuresti care sunt in cautarea unui loc de munca, oferindu-le cursuri gratuite de baby sitter, educator specializat, menajera, competente antreprenoriale, competente sociale - civice si competente informatice si sprijin pentru inceperea unei afaceri.
Mandatul actualului Avocat al Poporului (AP), Ioan Muraru, a expirat in principiu pe 15 mai 2011, insa, potrivit legislatiei, dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului. Ioan Muraru detine al doilea mandat ca AP, fiind reales in functie pe 15 mai 2006.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Intr-un articol recent din Ziua, d-na Munteanu, o distinsa redactoare a ziarului, spunea ca dintre cei zece finalisti ai emisiunii "Mari Romani" numai maresalul Ion Antonescu nu a avut un avocat, iar mie imi reprosa direct ca, in loc sa fiu aparatorul personajului, am fost, prin ce am spus, parca acuzatorul lui.
Proiectul viitorului Cod penal a fost aspru criticat atat de reprezentanti ai procurorilor si judecatorilor, cat si de cei ai societatii civile, la seminarul organizat de Freedom House Romania, in cadrul proiectului "Initiativa pentru o Justitie Curata".
Din cand in cand, Presedintele iese cum iesea gestionarul de la Gostat pe vremuri (sau cum a iesit seful de campanie al lui Hillary Clinton dupa alegeri, miercuri dimineata, in sala de bal/parastas a Democratilor) - si ne spune:
Cu tot respectul pentru meseria de avocat, dupa cum se stie, Baroul devenise o organizatie ermetica. Pentru un absolvent al unei facultati de drept, a deveni avocat insemna trecerea prin varii furci caudine care incepeau prin a fi acceptat ca ucenic pe linga un cabinet de avocatura.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a ajutat la publicarea, in "Monitorul Oficial" 560/28 iunie, a unei norme in ce priveste asigurarea protectiei asiguratilor in conflictele cu firmele de asigurare.
Eu nu pot califica altfel iesirea instigatoare a lui Klaus Iohannis in Piata Universitatii, impotriva unui guvern legitim, pe care el l-a numit in functie, cu doar cateva saptamani inainte.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
• Crisu Anastasiu, noul Avocat al Poporului Grupurile parlamentare ale PDL vor decide pe cine vor sustine pentru functia de Avocat al Poporului, a precizat, luni, presedintele PDL, Vasile Blaga, aratand ca propunerea democrat-liberalilor de pana acum pentru acest post a fost Gheorghe Iancu.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Avem nevoie de un Avocat al Copilului, dar avem nevoie ca aceasta institutie sa aiba si dinti, nu sa fie inca o institutie decorativa "Sustin cu energie infiintarea unui Avocat al Copilului.
Cu toate ca in Romania piata serviciilor juridice inseamna 25-35 de milioane de euro anual, venitul mediu lunar al unui avocat este sub 6 milioane de lei, afirma presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Calin Andrei Zamfirescu.
Parlamentul Romaniei, in temeiul art. ... Pana la momentul publicarii documentului care circula printre social-democrati, nimeni nu a vrut sa faca vreun comentariu oficial, dar, in urma verificarilor noastre, acesta este 100% autentic. ... penal cu trimitere la art.
Desi Alianta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca functia de Avocat al Poporului ar putea fi ocupata de deputatul PD Augustin Zegrean, in urma unui acord parlamentar dintre cele mai importante partide parlamentare, aceasta demnitate va reveni PSD, care a platit democratilor cu cateva mandate CNA.
si-a angajat avocat care a schimbat istoria fotbalului! Cine va incerca sa ii scape de excluderea din Liga Steaua si-a angajat un avocat celebru in lupta pentru ramanerea in Liga Campionilor. Steaua isi angajeaza cel mai tare avocat din fotbal.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
google-analytics.com