Cautare

8735 de rezultate pentru "martis biatrice blonda supersexy avocat cu decolteul la vedere" (5.91 secunde)
Greu de presupus ca ochiul marinarului, cu bataia lui stranie, a nimerit chiar talpa sefului delegatiei de bancheri! ... In fata, oaspetii, membri ai delegatiei FMI, in frunte cu inconfundabilul domn Franks. ... Ea da peste marginile paharului diplomatiei care te obliga doar la un zambet protocolar.
In rest, orice alta reorganizare nu-i foloseste la nimic. ... La fel vom vota si nu avem majoritate", a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, liderul PSD, explicand ca la Bucuresti functioneaza bine "coalitia Udrea-PRM-PNG".
Bucurestenii, supra-bombardati cu zulufii si chitaitul Elenei Udrea, au intrat in faza de patriotism. ... S-a ajuns pana acolo incat proiectul de reorganizarea a Bucurestilor sa fie legat de pericolul reprezentat de alegerea Coanei Joitica la Primaria Generala.
Titlul are doar o simpla potrivire la iambi si trohei cu piesa "Blonda, chiorul si piticul" si nicio alta legatura. Tripticul in cauza reprezinta zestrea pe care dna Elena Udrea a declarat ca a avut-o la intrarea in politica.
Ei bine, doamna Elena Udrea a extras clorofila din frunzulita cu pricina si a raspandit-o in intreg spatiul mioritic. ... Socotit, la vremea respectiva, un alt blestem. ... Sa facem recurs la istoria recenta.
Intelectualul gonflabil e cel dispus la orice perversiune, daca se face de folos mascariciului-conducator. In conditiile in care pulimea are mereu nevoie de o autoritate care sa-i spuna cu cine sa voteze, perversul se poate lesne erija intr-una.
Fachirul Lazaroiu cu cuielele lui e trimis in visata Patagonie de catre Boc, care se face purtator de cuvant al indignarii PD-L impotriva ministrului demis al Muncii, indignare jucata cu zel (sigur ca masa de manevra presteaza sincer).
Odata cu presedintia lui Traian Basescu, Romania este tarata spre cea mai joasa conditie, iar poporul, transformat in populatii migratoare, cel mai adesea abrutizate, mitocanizate, dupa chipul modelului suprem - presedintele-mascarici.
Securitatea redivivus, Justitia chioara, Mafia de partid si Intelectualii cu simbrie - adevarata garda pretoriana -, Zeus tremura incercand sa inventeze ultimele ordinarii care sa-l scoata din impas. ... Nu, ca asta se sfarseste langa un zid la marginea Targovistelui!"... Sa-l sune pe prietenul Gaddafi sa se sfatuiasca cu el...
Bogdan Tiberiu Iacob) Regimul Basescu a falsificat PIB-ul Romaniei in beneficiul FMI Prima dintre ele contine informatia exploziva cu potential nuclear potrivit careia presedintele, guvernul, BNR si seful delegatiei FMI la Bucuresti au falsificat controlat datele economice ale tarii, in frunte cu PIB-ul, care a fost subapreciat cu 20% pentru a se justifica contractarea unor noi imprumuturi de la FMI.
Daca asta vara Traian Basescu a fost las si mincinos, combinand trucul ordinar al boicotului cu cvorumul infipt de CCR pentru a ramane in functie, ce ne anunta acum ca are de gand sa faca tine de alta trasatura a personalitatii sale, aceea de a fi un scelerat.
"Pe hartie, legile sunt tot mai mult la standarde europene. ... Despre acordul cu FMI, The Economist spune ca "este o binevenita camasa de forta externa pentru politicienii divizati si ezitanti".
Si asteptarea unui stadion ovationindu-l pe 3 martie, la reluarea campionatului din Ucraina. ... In inghesuiala de la intrare a ratacit pachetul de Kent, alea lungi, cu care, pe vremea cind "domnul Ovidiu" scria la "Flacara", mergeai la doctor.
Iesirea unui titular al Rapidului in week-end-ul trecut la malul marii s-a soldat pentru jucatorul gruparii feroviare cu o dimineata plina de vanatai! Dan Sandulescu, inchizatorul de 29 de ani al giulestenilor, a fost batut cu bestialitate in statiunea Mamaia de patru barbati, totul petrecindu-se din cauza prietenei fotbalistului.
Vineri, la Bacau, in S4 (fostul Subway) rockerii si nu numai vor primi o portie consistenta de Sarmalele Reci, iar sambata, pe 30 martie, turneul ajunge la Galati, in generosul club Zodiar.
Concertul care celebreaza 20 de ani cu Sarmalele Reci si punctul culminant al turneului "Sarmalele Reci - Anul douazeci" va avea loc in Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de live din Bucuresti.
Cum salariul de asistenta tv nu este foarte mare, fata venita de la Chisinau si-a gasit repede un sponsor, un om de afaceri corpolent si destul de cunoscut in cercul baietilor de Dorobanti.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. Blonda se multumeste cu un onorariu mic pentru o vedeta care apare zilnic la tv.
Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.
"Frumusetea clasica nu se demodeaza niciodata" acesta este motto-ul in care Julia Jianu crede cu desavarsire. Tocmai de aceea, artista a ales sa faca o schimbare de look cu ocazia sarbatorilor pascale.
google-analytics.com