Cautare

8736 de rezultate pentru "martis biatrice blonda supersexy avocat cu decolteul la vedere" (3.48 secunde)
Cea mai frumoasa femeie din Olanda poate zambi din nou In 2009 era diagnosticata cu cancer la san. ... Frumoasa blonda Sylvie Van Der Vaart, sotia fotbalistului olandez Rafael Van Der Vaart, a fost surprinsa anul trecut pe o plaja din St.
Femeile democrate au sarbatorit sambata, in avans, Ziua Europei, prilej cu care s-au reunit pentru a se imbarbata reciproc in privinta carierelor politice pe care si le-au ales.
Presedintele Traian Basescu si-a reinceput in week-end seria de plimbari la mare, in compania sotiei. Si, tot conform traditiei, presedintele Romaniei s-a cazat la vilele speciale din Neptun, iar prima cina a luat-o la restaurantul sau preferat, "Ciresica", apartinand omului de afaceri din Mangalia Costel Minca.
Printre ele s-a strecurat si Elena Udrea, cea mai blonda politiciana din istoria romanilor. ... "Pe Elena Udrea am admirat-o intotdeauna ca avand un spirit patrunzator si stiu ca a facut aprofundate studii juridice la o faimoasa universitate europeana si de aceea o urmaresc cu foarte mare atentie".
Elena Udrea participa la reuniunea PPE ca membra a delegatiei PD, alaturi de presedintele democrat, Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga si vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu. Biroul Politic al PPE va decide la Bruxelles asupra primirii PD ca membru asociat.
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat sambata ca va candida la functia de presedinte al PSD la Congresul din 10 decembrie, urmand a-l infrunta pe Mircea Geoana, dupa ce in 2005 s-a "batut" cu Adrian Nastase pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Delegatii la Consiliul National de Coordonare (CNC) al PD si-au ales vineri 9 noi secretari executivi. ... “La finele saptaminii trecute, in cadrul sedintei CNC, au avut loc alegeri pentru completarea Biroului Permanent National.
Existenta biletului a fost anuntata joi seara la televizor de secretarul executiv al PD, Elena Udrea.
Peste 25.000 de oameni, din opt judete, au participat ieri la cel mai mare miting electoral organizat in Romania ultimilor ani. Adunati sau nu cu arcanul, membrii de partid sau simplii curiosi au umplut pana la refuz centrul Constantei, blocand pur si simplu traficul.
Democratul Romulus Minca, aspirant la postura de candidat al PD la Primaria Constanta, are o relatie extrem de buna cu PLD-ul lui Theodor Stolojan. ... "Sunt multi oameni de la centru care ma apreciaza, mai putin cativa de aici, din Constanta.
Ideea a fost lansata de catre liderii PD in primele zile ale Scolii de Vara a Organizatiei de Femei a partidului, desfasurata la Costinesti.
Dupa cum anticipam zilele trecute, Adunarea Generala a Actionarilor de la Litoral SA a revocat din calitatea de membri ai Consiliului de Administratie pe Marius Vasile Iosif Roman, Monica Barbuletiu si Olivia Vaduva. Garda liberala a fost schimbata cu una democrat-liberala:
Ministrul Turismului, Elena Udrea, si-o cauta cu lumanarea. Desi oficial cele doua partide au convenit sa nu se mai atace, blonda de la Turism este de nestavilit si ii ataca cu nonsalanta pe Geoana si Hrebenciuc. ... Si la dansul, si la domnul Hrebenciuc", a mai mentionat Elena Udrea.
Ipotezele privind componenta noului Executiv sunt usor de facut, deoarece asistam la perindarea acelorasi masti, din aceeasi piesa. ... Cabinetul Boc IV ii va avea ca vicepremieri pe Marko Bela de la UDMR si Vasile Blaga de la PD-L, care ar ocupa si functia de ministru de Interne.
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Surse politice demne de incredere afirma ca delegatia FMI a venit cu mandat mai ferm ca niciodata: ... Marti seara, a avut loc o reuniune extraordinara a guvernului, in pregatirea sedintei ordinare de miercuri, si o alta sedinta a avut loc si la partid, in Modrogan, subiectul fiind cam acelasi:
Raspunsul corect se premiaza cu o remorca plina cu borduri made in China. ... Asistenta • Ajutoare umanitare Aloo, PDL, ati innebunit, nu va e rusine, toata tara se chinuie sa stranga ajutoare pentru sinistrati iar Elenutza se duce cu pantofi cu toc!
Roxana Iordache (foto) publica pe blog articolul "TRIUMFALISM RUPT DE REALITATE SI TIGANIE LA PD-L", pe care il puteti citi in continuare. ... Am ras mult la aceasta reprezentatie de balci ponosit.
In discutiile cu alegatorii din Scorteni, liderul social-democrat a mai spus ca "un candidat betiv" este bun pentru functia de sef al statului. ... Daca are si o iubita blonda, inseamna ca e si mai bun", a spus Ponta.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
google-analytics.com