Cautare

8736 de rezultate pentru "martis biatrice blonda supersexy avocat cu decolteul la vedere" (3.47 secunde)
Ce face pe 26 mai 2019 Lucian Bolcas, avocat, a facut o serie de precizari importante in exclusivitate pentru DCNews, dupa ce, joi, purtatorul de cuvant al presedintelui a anuntat ca Iohannis a semnat decretul referitor la intrebarile pentru referendum.
Vara aceasta am citit, cu destula greutate, recunosc, „Viata mea“, de Bill Clinton. ... Citind ambele carti nu poti decit sa te minunezi de determinarea acestor doua persoane de a ajunge la virful piramidei sociale si de a se mentine acolo cit de mult se poate.
Vara aceasta am citit, cu destula greutate, recunosc, „Viata mea“, de Bill Clinton. ... Citind ambele carti nu poti decit sa te minunezi de determinarea acestor doua persoane de a ajunge la virful piramidei sociale si de a se mentine acolo cit de mult se poate.
Cozmin Gusa a anuntat intr-o conferinta de presa ca il va da in judecata pe Corneliu Vadim Tudor pentru calomnie, avandu-l ca avocat pe Victor Ponta.
Soferul unui autoturism Subaru Legacy cu numarul de inmatriculare DJ-35-LYS a reusit, miercuri noapte, "performanta" ... Vasilica Oncea, agent de paza la Combinat, proprietarul Peugeotului avariat, a povestit ca dupa accident soferul si-a incuiat masina si a plecat, cel mai probabil pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice.
Un tanar aflat la inchisoare pentru furt calificat mai facea, cand si cand, un ban prin metoda "accidentul".
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
- aceasta este intrebarea la care incearca sa-si raspunda cei care au fost de-a lungul timpului victime ale metodelor creative ale infractorilor care nu intentionau altceva decat sa fure sau sa insele. Politia Romana s-a confruntat cu unele dintre cele mai ingenioase metode folosite de infractori.
M-a instigat blonda Udrea, careia deja ii facuse reclama o televiziune centrala, care zarise cele mai noi panseuri de viata ale eroinei mentionate. Mi-a placut chestia notata de Udrea pe blog, la final de articol:
Sunt foarte bucuroasa pentru ca recent am semnat un contract cu o casa de discuri din Franta, Summit Records.
Interviu cu istoricul Constantin Corneanu.
Basescu reincepe lupta cu Parlamentul: ... Din punct de vedere politic, Romania e intr-o situatie dificila.
Alegeri, socoteli si galagie la PDL Nu cred in teza conform careia partidelor noastre politice le prinde bine cate o cura de opozitie, pentru cumintire si reinvatarea smereniei.
Atat de mult discutatele privilegii ale parlamentarilor, pensiile acestora revoltator de mari in comparatie cu salariile minime pe economie, nu par sa-l afecteze pe senatorul PNL Puiu Hasotti. ... Sunt oameni de afaceri care, de exemplu, la sfarsitul mandatului nu vor prefera pensia de parlamentar", a precizat Hasotti.
Democratii constanteni s-au adunat sambata, cu mic, cu mare, la Casa de Cultura, pentru prezentarea raportului de activitate.
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
"PD va fi viitorul partid la guvernare", a declarat, sambata, secretarul general al Partidului Democrat. Pana atunci, oamenii presedintelui Basescu stau cu ochii pe textul motiunii PSD.
Luni seara, la nervi si... pe ascuns, seful statului si-a "casatorit" amicii din PD cu cei din PLD. ... La aflarea vestii democratii bihoreni au marait, liberal-democratii au primit un licar de speranta.
Si blonda de la Cotroceni, Elena Udrea, a fost nominalizata la un minister. ... Intreaga lista cu propuneri va fi audiata in Parlament, in comisiile de specialitate.
Elena Udrea il domina din plin pe presedintele Traian Basescu, nu invers, blonda avand un caracter puternic si autoritar, si tocmai de aceea seful statului nu o va nominaliza ca premier intr-un viitor guvern, este de parere fostul prim-ministru, Adrian Nastase, pe blog-ul propriu.
google-analytics.com