Cautare

8735 de rezultate pentru "martis biatrice blonda supersexy avocat cu decolteul la vedere" (2.95 secunde)
Cum apare cate un eveniment care sa ii stea stramb in gat domnului presedinte Traian Basescu, cum la televizor, la emisiuni de mare audienta, "rasare" o blonda primenita si mai ales "burdusita" de informatii de te si miri cum incap in biet capsorul ei - cum altfel decat...
Schimbarea Avocatului Poporului, constitutionala Romania, tarata degeaba de propaganda PDL si a lui Basescu intr-un scandal international Curtea Constitutionala a respins, cu majoritate de voturi, ca inadmisibila sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la Hotararea Parlamentului nr.
Mandatul actualului Avocat al Poporului (AP), Ioan Muraru, a expirat in principiu pe 15 mai 2011, insa, potrivit legislatiei, dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului. ... Totodata, aceeasi lege prevede ca mandatul AP dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului.
Intr-un articol recent din Ziua, d-na Munteanu, o distinsa redactoare a ziarului, spunea ca dintre cei zece finalisti ai emisiunii "Mari Romani" numai maresalul Ion Antonescu nu a avut un avocat, iar mie imi reprosa direct ca, in loc sa fiu aparatorul personajului, am fost, prin ce am spus, parca acuzatorul lui.
Dar proaste la cultura generala si bun simt, ca la capitolul afaceri situatia este cu totul alta. Probabil ca la inteligenta investita pentru a ajunge femei de afaceri de succes au contribuit mult si interesele barbatilor care le-au apreciat lungimea unghiilor, picioarelor, generozitatea decolteurilor si alte asemenea atuuri.
Vanzatorul zambind o intreaba pe o domnisoara blonda: ... Blonda urca in masina. ... • Tanara sotie blonda o suna pe mama: ... - Draga mea, nu te enerva, ia-l cu binisorul, spune-i ca ai depus efort cand ai pus la fiert pastele...
Sotul Elenei Udrea - blonda de la Cotroceni - a deschis gura in fata reporterilor. Si a demonstrat ca familia Udrea - Cocos este precum oala cu capacul.
Emil Boc si-a dat demisia de la sefia PDL si nu va mai candida la un nou mandat.
In atentie, decolteul (Autor: ECATERINA BATRANEANU) Frumusetea decolteului poate fi accentuata folosind cu pricepere farduri. ... Pentru un rezultat optim, aplicati pudra cu ajutorul unei pensule de talie medie.
Cu tot respectul pentru meseria de avocat, dupa cum se stie, Baroul devenise o organizatie ermetica. Pentru un absolvent al unei facultati de drept, a deveni avocat insemna trecerea prin varii furci caudine care incepeau prin a fi acceptat ca ucenic pe linga un cabinet de avocatura.
Unul dintre cei mai talentati si apreciati jurnalisti de televiziune din Romania, cu vechi state si in presa scrisa, a avut o polemica savuroasa cu Traian Basescu, fostul presedinte azi pensionar si care, neavand ce face a intrat intr-o polemica cu moderatorul de la Romania TV.
O TEORIE CONTROVERSATA, SUSTINE CA EVA NU AR FI FOST PRIMA FEMEIE DE PE PAMÂNT, CI O ANUME LILITH, MENTIONATA CHIAR SI DE BISERICA ORTODOXA ROMÂNA Apare o singura data in Biblia asa cum o stim cu totii - intr-un capitol scris de Isaia si acolo e prezentata succint drept un demon.
Cu toate ca in Romania piata serviciilor juridice inseamna 25-35 de milioane de euro anual, venitul mediu lunar al unui avocat este sub 6 milioane de lei, afirma presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Calin Andrei Zamfirescu.
Desi Alianta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca functia de Avocat al Poporului ar putea fi ocupata de deputatul PD Augustin Zegrean, in urma unui acord parlamentar dintre cele mai importante partide parlamentare, aceasta demnitate va reveni PSD, care a platit democratilor cu cateva mandate CNA.
Avem nevoie de un Avocat al Copilului, dar avem nevoie ca aceasta institutie sa aiba si dinti, nu sa fie inca o institutie decorativa "Sustin cu energie infiintarea unui Avocat al Copilului.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a ajutat la publicarea, in "Monitorul Oficial" 560/28 iunie, a unei norme in ce priveste asigurarea protectiei asiguratilor in conflictele cu firmele de asigurare.
Steaua incepe BATALIA cu UEFA: si-a angajat avocat care a schimbat istoria fotbalului! Cine va incerca sa ii scape de excluderea din Liga Steaua si-a angajat un avocat celebru in lupta pentru ramanerea in Liga Campionilor. Steaua isi angajeaza cel mai tare avocat din fotbal.
Ministrul secretar de stat din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, Lucia Varga, a participat ieri la intalnirea comandamentului litoral, pentru a urmari felul in care este aplicata strategia guvernamentala referitoare la turismul de pe malul Marii Negre.
La ora la care vorbim, de multe ori doar spectatori ai evenimentelor de pe scena politica, cativa sunt actori de film. ... Intre timp, alte filme, cu buget mai mare sau mai mic, s-au facut. Unul dintre acestea, regizat chiar de presedinte, este ,,Blonda de la drept’’.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
google-analytics.com