Cautare

31 de rezultate pentru "marshall" (8.89 secunde)
Planul de reconstructie postbelica a Europei, cunoscut sub numele de Planul Marshall, trebuia sa faca posibil acest lucru gratie investitiilor masive, materiilor prime, tehnologiilor oferite de catre SUA intregului continent, inclusiv Uniunii Sovietice.
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Marshall Chadwell, directorul adjunct al biroului de informatii stiintifice CIA, catre directorul CIA, generalul Walter Bedell Smith. ... Marshall Chadwell, adresat tot directorului CIA.
Mircea Geoana,Presedintele Senatului, a participat in perioada 26 - 28 martie, la conferinta "Brussels Forum 2010", eveniment organizat de German Marshall Fund of the United States.
Bancpost a lansat, saptamana trecuta, un program de eficientizare a proceselor din banca, intitulat "Planul Marshall Bancpost", iar prima etapa se numeste "Omaha", la fel ca plaja pe care au debarcat Aliatii in Normandia, in 1944, ni se arata intr-un document al bancii.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie.
Proiectul a fost produs de Eastwood, Frank Marshall, Allyn Stewart si Tim Moore, Kipp Nelson si Bruce Berman fiind producatorii executivi. ... Miracolul de pe raul Hudson, regizat de Clint Eastwood si produs de Flashlight Films, Kennedy/Marshall Company si Malposo.
Grecia a fost ajutata economic, dupa razboi, de catre americani, prin Planul Marshall, atunci cand britanicii nu au mai putut sa o faca.
Astazi, la Hotel Marshall Garden, la Sala Panoramic 2, etaj 5, Str. Calea Dorobantilor 50 B, va avea loc conferinta "Bullying-ul asupra copiilor diagnosticati cu boli cronice".
"Asistenta financiara a UE este mult mai mare, in termeni reali, decat orice Plan Marshall de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial in ceea ce priveste sustinerea ca procent din PIB", a declarat Renaud-Basso pentru POLITICO.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a primit, sambata, la Cotroceni, o delegatie de consilieri din Congresul American, coordonati de Ron Asmus, director pentru Europa al “German Marshall Fund“ (GMF).
Directorul CIA, generalul Walter Bedell Smith a cerut si a primit, in 24 septembrie 1952, o nota de la H. Marshall Chadwell, directorul adjunct al biroului de informatii stiintifice CIA.
Noi speram sa intram in UE la 1 ianuarie 2007 pentru a putea accesa aceste fonduri care inseamna un fel de Plan Marshall pentru Romania.
Ca plan Marshall a reusit in Europa nu numai pentru ca era justificat politic, ci, mai ales, pentru ca aici era o piata educata.
Marshall" din Germania, fiind numit comandant al Academiei Navale "Mircea cel Batran". In 2003 a fost avansat contraamiral si numit director al Statului Major General.
"Negociem si sper ca vom anunta un acord cu Romania saptamana viitoare", a spus duminica Joaquin Almunia, aflat la Bruxelles Forum, o conferinta pe teme transatlantice organizata de German Marshall Fund of the United States.Reprezentantii FMI s-au intalnit ieri, la Palatul Victoria, cu premierul Emil Boc, cu liderii partidelor politice parlamentare la sediul partidelor, dar si cu sindicatele.
Decizii strategice pe Noul Drum al Ma tasii", eveniment organizat joi de Institutul Aspen Romania, German Marshall Fund of the US, Guvernul Romaniei si Banca Nationala a Romaniei.
O noua companie Auto Union a fost deschisa în Ingolstadt, în Bavaria, cu ajutorul împrumuturilor de la guvern si al Planului Marshall, pe 3 septembrie 1949.
Accelerarea acestor fonduri, impreuna cu programele de asistenta financiara, demonstreaza angajamentul Comisiei de a impulsiona prosperitatea si competitivitatea tarilor cel mai grav afectate in urma crizei financiare - contribuind in acest mod la un fel de "Plan Marshall" pentru redresarea economica.
La momentul respectiv s-au inscris 22 de jucatori, iar finala a fost castigata de Spencer Gore in fata lui William Marshall cu 6:1, 6:2, 6:4 in 48 de minute.
google-analytics.com