Cautare

100 de rezultate pentru "marinas la vibe cafe" (2.87 secunde)
Dupa acest termen, prin mijloace specifice, care pleaca de la amenda si se pot finaliza chiar cu inchisoare, va incepe “vanatoarea“ celor aflati in ilegalitate. ... Si asta pentru ca nivelul pirateriei in domeniul jocurilor de calculator ramane la cote alarmante in Romania.
Banca Transilvania a inaugurat la Bucuresti prima cafenea bancara din Romania, denumita BT Cafe, unde oamenii de afaceri si clientii bancii isi pot lua micul dejun, aici citind presa financiara, urmarind evolutia pietelor bursiere sau verificandu-si e-mailul.
Cluburile, pub-urile si cafenelele constituie, in prezent, unele dintre cele mai profitabile mici afaceri din Romania, daca este sa ne luam dupa ritmul in care acestea apar la tot pasul, ca ciupercile dupa ploaie. ... In Craiova, spre exemplu, la moda sunt acum pub-urile, care creeaza o atmosfera specifica.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC Bihor, ne-a comunicat ca, in plus, daca spatiile vor fi prevazute cu statii de amplificare si se vor face anunturi, din 30 in 30 de minute despre modalitatea de a depune sesizarile, atat in interiorul centrului comercial, cat si prin intermediul Call Center de la ANPC, telefon 0 800 080 999.
Includerea CV-ului dumneavoastra într-o baza de date este considerata, de multi specialisti, o premisa a succesului.Motivele pentru care recrutarea on line este la mare cautare printre candidati si angajatori sunt, potrivit specialistilor din domeniul resurselor umane, cât se poate de previzibile:
Exista o cerere foarte mare pentru oameni care sa se ocupe de conectarea la internet si tot ceea ce tine de problemele si de tehnologia aferenta", noteaza site-ul mai sus-mentionat.
Exista o cerere foarte mare pentru oameni care sa se ocupe de conectarea la internet si tot ceea ce tine de problemele si de tehnologia aferenta", noteaza site-ul mai sus-mentionat.
100/2008 prin care a inchiriat de la DADL sectorul de plaja Mamaia VII si ca si-a desfasurat activitatea conform legii. ... In procesul de predare-primire a fost stipulata suprafata de teren din dreptul Café Del Mar, despre care ei spun ca nu mi-ar apartine.
Agentia Babel Communications a anuntat astazi, la Galleron Grand Cafe din Capitala, semnarea parteneriatului strategic cu una dintre cele mai cunoscute retele de publicitate din Europa, Springer&Jacoby.
Fostul premier Adrian Nastase prezinta pe blogul personal cateva idei dintr-o carte publicata de catre Stephane Hessel, care a fost invitat recent la postul France 2. Stephane Hessel, nascut la Berlin, in 1917 si traieste din 1924 in Franta.
Din 28 martie, de luni pana vineri, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmari, pe rand, transmisiunile etapelor judetene din Iasi, Bucuresti (prezentatoare Ema Pendiuc), Craiova, Timis si Cluj. ... Caravana TVR 3 reintra in noua grila duminica, de la ora 16.00.
Luna viitoare va incepe o relocare de anumite locatii, avem in vedere 50-60 de unitati", a declarat pentru ZF Dan Ionescu, directorul general al firmei Mercadia, prin care Dinu Patriciu isi controleaza afacerile din retail Mic.ro, Mac.ro si Bet Cafe Arena
La Mia Musica - un restaurant nou cu serile sale de muzica live si numai - este stilat cat sa te simti seducator, confortabil cat sa ai succes in intalnirile de afaceri si placut surprinzator cat sa te simti deosebit.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata.
„Din teribilism, tinerii se lauda cu cât de mari sunt câstigurile pe care le-au obtinut prin frauda, iar fenomenul se întinde ca o pecingine“.Majoritatea fraudelor se fac în provincieInitial, o problema de care s-au lovit cei de la eBay a fost ca eforturile autoritatilor române se concentrau, initial, în zona Bucurestiului, în timp ce specialistii site-ului au identificat majoritatea fraudelor ca fiind lansate din orase cu pâna la 100.000 de locuitori.
Includerea CV-ului dumneavoastra într-o baza de date este considerata, de multi specialisti, o premisa a succesului.Motivele pentru care recrutarea on line este la mare cautare printre candidati si angajatori sunt, potrivit specialistilor din domeniul resurselor umane, cât se poate de previzibile:
40 programe HD Orange Romania a lansat serviciul Orange TV, disponibil pe televizor de oriunde in tara, computere cu acces la internet, iar in curand si de pe smartphone sau tableta. Orange TV pune la dispozitie unpachet cu 99 posturi TV, dintre care 40 transmise in format HD.
• Ma mut la mama Godot Cafe Teatru - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia: Gelu Colceag Actori: Adriana Trandafir, Gabriel Fatu, Andreas Petrescu • Fantoma, dragostea mea!
Cei mai vechi dintre fidelii fani ai trupei stiu ca pe la jumatatea lunii decembrie, insa cu 31 de ani in urma, Celelalte Cuvinte sustinea la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, un concert ce a intrat in istorie si a fost considerat de atunci, actul oficial de nastere a trupei.
Canaf, cel mai excentric concurent de la "Vocea Romaniei", porneste la drum, impreuna cu trupa sa, pentru un sir de concerte in tara.
google-analytics.com