Cautare

100 de rezultate pentru "marinas la vibe cafe" (2.76 secunde)
Cand am gasit spatiul era mult de lucru la el: ... Iar acum ne-am atasat mult de vibe-ul asta industrial.
In poarta a fost Pantilimon, in locul lui Tatatusanu, in centrul apararii a aparut Gardos, carel-a inlocuit pe Dragos Grigore, la mijloc noutatile au fost Hoban, Prepelita, Enache si Maxim, in locul lui Pintilii, Torje, Tanase si Chipciu, in timp ce in atac a evoluat Keseru, in locul lui Bogdan Stancu.
25 de lucruri pe care barbatii le urasc la femei Din link in link am ajuns la articolul asta al Deliei.
Trupa americano-olandeza Jaya The Cat este unul unul dintre cele mai apreciate grupuri de ska-punk din lume la acest moment.
Noul album este in conformitate cu pasiunea lui Anderson pentru rock si early english, continand in acelasi timp si un vibe modern!
Printre concertele pe care le-au avut de onorat s-au aflat si recitalul de o ora din deschiderea spectacolului lui Goran Bregovic de la Arenele Romane, urmand ca apoi duminica sa faca un show total la botezul fetitei lui Pepe, Rosa.
MIKE lanseaza varianta in engleza a piesei Ya Yeah, in colaborare cu Mango Records, datorita feedback-ului foarte bun primit la varianta in limba romana a piesei Artistul in varsta de 24 de ani ne propune Ya Yeah, o piesa up tempo si plina de energie, produsa de catre DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), piesa ce promite a deveni un superhit.
O reintalnire romantica si o noua incercare de a face sa mearga o relatie care a fost imposibila undeva in trecut si se dovedeste a fi la fel de imposibila in prezent.
Dupa ce au lansat mai multe remixuri in 2016, acestia au inceput sa lucreze la piesele proprii. ... Get Lost With Me este o piesa de vara, colorata si vesela care exprima vibe-ul nostru positiv, featuring Joshua Ziggy, un artist talentat pe care il apreciem.
Tango este o piesa care ma reprezinta in totalitate, pe placul meu, cu un vibe frumos si facuta special sa faca oamenii sa se distreze si sa se simta bine, a declarat ANTONIA.
Compozitor si producator, Valentin Tulica, aka Wendell, lanseaza acum single-ul Dumb Dumb, featuring ANDIA, ritmul care te duce cu gandul la cele mai hot locuri din lume, la distractie, la petrecerile de vara.
Am fost pe la el la studio intr-o noapte, i-am dat play la demo in ideea sa-i arat ce am mai facut si si-a facut o strofa imediat cum a auzit. Vibe. ... La inceputul acestui an a lansat piesele Praf” si Ego.
Am scris piesa intr-un moment interesant al vietii mele, intr-un moment de revolta, de schimbare, un moment in care imi doream sa fiu auzita, cred ca la un moment dat fiecare dintre noi trece prin astfel de clipe.
Cu un vibe ce te duce cu gandul la zilele toride de vara si vocea inconfundabila a Ioanei Ignat, N-am nevoie” este un single fresh, compus de Theea Miculescu, Mihai Catalin Tamazlicaru, Razvan Dediu, Alex Antonescu (Zagga) si Ioana Ignat, si produs de DJ Sava impreuna cu Mihai Catalin Tamazlicaru, Razvan Dediu si Alex Antonescu (Zagga).
Dupa filmari in desert, la aproape 50 de grade Celsius, la Salvation Mountain, in SUA, Smiley lanseaza My Love,o piesa-terapie pentru orice relatie de iubire.
III vine cu un vibe nou, in care Killa a imbinat trei genuri: trap, afro/ experimental si trap-core/ rap metal.
CUM AJUNGI LA SEX CU O FEMEIE DE 30-40 DE ANI Imi amintesc de profa de geografie. Eram prin clasa a 11 si aveam absente cu sutele pe semestru insa nu lipseam de la orele de geografie, desi nu e o materie ce s-a lipit prea bine de mine.
Simone de Beauvoir se naste in 1908, la Paris, intr-o familie burgheza scapatata. Tatal, avocat, are mai putin succes la tribunal decat la femei, la artistii teatrali si la jucatorii de bridge.
Un port foarte micut , din larg nu se vedea mai nimic, deci prima impresie e inselatoare .Este o insule muntoasa, unde altitudinea ajunge pana la 1628 de metri.
Firma socrului, Tehnoprod SRL Galati, care in 2006 a fost radiata pentru a i se sterge urmele, a contractat mai multe lucrari de constructii ambientale la TSP Ecoterm Navodari.
google-analytics.com