Cautare

277 de rezultate pentru "marina dina" (3.36 secunde)
Daca, in deceniile de la Cel de al Doilea Razboi Mondial, vedeta investigatiei fenomenului OZN a fost US Air Force, in ultimii doi-trei ani au iesit in prim-plan intalnirile avioanelor posedate de US Navy, marina militara americana.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) i-a suspendat contractul de munca lui Ion Dina, seful Sectiei Drumurilor Nationale Targu Jiu.
Pe cale amiabila am convenit sa incetam colaborarea cu Domnia sa, iar de pregatirea echipei se va ocupa Pusa Dina". Ieri-dimineata, antrenamentul fetelor a fost condus de Pusa Dina.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Marina Dina a nascut miercuri gemeni, fetita si baietel, si este in culmea fericirii. Marina Dina a tinut sa comunice cu prietenii in mediul virtual, semn ca se simte bine.
Marina Almasan si Victor Socaciu au reaprins razboiul care parea sa se fi terminat odata cu divortul cu scandal si procesul care a tinut prima pagina a ziarelor.
Senatorul PRM Carol Dina, presedintele Comisiei pentru Privatizare si administrarea activelor statului, a fost singurul parlamentar galatean care, la sfirsitul acestei saptamini, cind toti senatorii si deputatii si-au programat conferintele de presa, a abordat subiectul atit de fierbinte legat de negocierea contractului colectiv de munca de pe platforma siderurgica.
Marina recunoaste OZN-urile - atunci de ce nu sunt ele si pe radarul Washingtonului?, articol din care rezum mai jos ideile principale.
Marina Dina, fosta asistenta de televiziune, a oferit un super interviu, in exclusivitate pentru Star Matinal e pe val. Vedeta vorbeste despre copii si relatia cu tatal celor mici.
In acest sens, Carol Dina a anuntat caa intreaga organizatie politicaa il va sprijina pe liderul PRM cind acesta o va da in judecataa pe cea care l-a numit turnaator.
Este vorba despre Partidul National Liberal (PNL) si Partidul Romania Mare, care vor intra in lupta pentru functia de presedinte al CJ cu Victor Paul Dobre si, respectiv, Carol Dina.
Pe parcursul festivitatii au fost inaintati in grad studentii si elevii absolventi ai celor doua institutii constantene de invatamant de marina si au fost premiati de chiar seful Statului Major al Fortelor Navale, sefii de promotie de la toate sectiile militare si civile din cadrul Academiei Navale, precum si sefii de promotie de la toate sectiile Scolii de Maistri, inclusiv de la cea care pregateste agenti pentru Politia de Frontiera.
Recent, la Palatul Cercului Militar National, a fost lansata cartea "Marina VOICA, drum spre legenda", la Editura Pro Universitaria.
Scoala romaneasca de marina a dat flotei - pe vremea cand exista o flota -, precum si marile companii de navigatie, profesionisti de valoare.
In anul 1988, o artista din Serbia, Marina Abramovic a decis sa se desparta de iubitul ei Ulay (Uwe Laysiepen). ... In anul 2010, Marina Abramovic a organizat un spectacol de arta, care a avut loc la Muzeul de Arta Moderna din New York.
In plus, in aprilie 2019, Marina militara a SUA a actualizat protocoalele prin care personalul sau trebuie sa raporteze aeronavele neidentificate, iar in mai, organizatia To the Stars Academy (TTSA) a lansat un serial de 6 filme in care depun marturie numeroase persoane care au asistat la intalnirile OZN in cauza.
Ca o idee pe care intentioneaza sa o resusciteze in viitorul mandat, Laurentiu Mironescu a mai precizat si proiectul de reinfiintare a Liceului de Marina Alexandru Ioan Cuza, motivul fiind acela ca "marina o ia inainte, e nevoie de oameni cat mai bine pregatiti.
"Se va face inventarierea suprafetei, care apare inregistrata, deocamdata, ca diguri, nicidecum marina.
• TRAIAN BASESCU a fost racolat de Securitate in 1973, pe cand era elev al Institutului de Marina, intocmindu-i-se dosarul personal nr. ... Dupa absolvirea Institutului de Marina, TRAIAN BASESCU a fost preluat ca informator-sursa de catre lucratorii Biroului de Securitate Port Constanta.
Cat a costat evenimentul organizat de Institutul de Marina din Constanta? ... Toate aceste intrebari si multe altele ar fi trebuit puse cu ocazia sprito-evenimentului aniversar al promotiei de acum 35 de ani de la Institutul de Marina.
google-analytics.com