Cautare

1371 de rezultate pentru "maria simion" (2.79 secunde)
George Simion a fost manjit cu cerneala in timpul manifestatiilor de la Iasi.
Se clatina scaunul lui George Simion de la sefia AUR. Mai multi colegi de partid ar pune la cale debarcarea lui, spun surse politice.
Ministrul energiei a facut declaratii privind incidentul in care a fost agresat de copresedintele AUR George Simion in timp ce acesta vorbea de la plenul Parlamentului in timpul motiunii simple impotriva sa.
Parchetul General s-a sesizat din oficiu cu privire la conflictul dintre George Simion si Virgil Popescu din Parlament. Vor fi verificate imaginile care surprind cum co-presedintele AUR l-a luat de gat pe ministrul Energiei in timp ce acesta sustinea un discurs pe tema motiunii de cenzura depusa impotriva sa.
Procurorii Parchetului General au deschis dosar penal dupa ce copresedintele AUR George Simion l-a agresat in Parlament pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.
Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie au anuntat ca au deschis un dosar pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice dupa incidentul de luni din Parlament, dintre copresedintele AUR, George Simion, si ministrul Energiei, Virgil Popescu.
Procurorii i-au luat in vizor pe liderii AUR dupa scandalul intre liderul George Simion si ministrul Energiei, Virgil Popescu.
Copresedintele AUR George Simion a spus ca este de acord sa fie sanctionat pentru ce s-a intamplat cu ministrul Popescu in plen, dar nu si cu interzicerea filmarilor.
Seful rautatilor, pentru care pana nu de mult aveam o oarecare stima, Eugen Simion se vrea un legiuitor perfect, se crede un om cult si conectat la realitate.
(Parerea mea de simplu consumator de literatura este ca si autorul, si opera sa trebuie judecati cu obiectivitate, fara excese umorale favorizante sau agravante.) "Sa nu lasam marii scriitori sa fie supusi oprobriului pentru un fleac", spune Eugen Simion.
George Simion l-a numit hot pe ministrul Energiei, Virgil Popescu. Acestia s-au certat si pe cine sa ia cuvantul mai intai.
Lider AUR: George Simion a strans la nunta 500,000 lei. Ce face cu banii
Fundatia Israel Heritage Foundation i-a retras lui George Simion invitatia la un dineu care va avea loc in SUA, in 18 septembrie, la care invitatul de onoare va fi Mike Pompeo, fostul secretar de Stat al lui Donald Trump.
Simion anunta proteste in fiecare duminica, in toate judetele tarii. ... Sustinatorii lui George Simion au protestat si in fata sediului PSD si PNL.
Liderul AUR, George Simion, a scapat de dosarul penal deschis de politie pentru ca ar fi condus masina, desi avea permisul suspendat.
George Simion aduce noi acuzatii la adresa Politiei Rutiere, dupa ce a scapat de dosarul penal deschis de politie.
Proiectul de lege a provocat discutii aprinse in sedinta de luni a Comisiilor pentru munca si pentru sanatate, liderul AUR George Simion spunand "Jos labele de pe copiii Romaniei".
Aceiasi simpatizanti AUR l-au agresat pe fostul premier Ludovic Orban, care a povestit in direct la Digi24 ca jandarmii l-au scapat din mijlocul atacatorilor. Liderul AUR, George Simion a facut din nou circ in Parlament: a facut acuzatii si a instigat in plen.
Liderul sindical Simion Hancescu a anuntat ca negocierile cu Guvernul au esuat si ca de luni, 22 mai, va fi declansata greva generala in Educatie. ... Mandatul nostru este de a veni cu ceva concret", spune Simion Hancescu, presedintele FSLI.
Un protest AUR are loc, vineri, in fata sediului Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), fata de cresterea preturilor RCA, la care participa si liderul formatiunii, George Simion.
google-analytics.com