Cautare

1621 de rezultate pentru "maria irina stanciu" (3.46 secunde)
Psiholog Mihaela Petrescu- masterand pedagogii alternative si arta teatrala in educatie (PED-ArtE), formare in Sandplay Integrativ, Formare in NLP & NLPt, Psiholog clinician in supervizare 15:30 â€" 16:00 maria martac SESIUNEA 3 Dieta speciala in autism Autor si speaker:
Printre invitati s-au mai numarat Alin Vaduva, premiatul numeroaselor festivaluri din tara, Angelica Vasilcov - Trofeul festivalului George Grigoriu, Casandra Maria Hausi, castigatoarea trofeului "Maria Tanase 2009", Oliver Popa solist la Opereta in spectacolul "Romeo si Julieta", Catalin Josan participant la preselectia Eurovision alaturi de Lucia Dumitrescu si Dalma, actrita si interpreta de jazz Irina Sarbu, solista Irina Popa, si altii.
Tonitza Bucuresti, Ciprian Buzuloi, Cristian Olteanu, Carmen Sirbu, Corneliu Ratcu, Victor Grigore, Silviu-Ioan Soare, Alexandru Sibiceanu, Brandusa Mates-Stanciu, Jorge Mafu, Doru Dragusin, Irina Sava - presedintele filialei. ... Irina Sava, criticul de arta Marius Tita si alti invitati.
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati precum: ... Urmatoarea editie la care veti putea admira si achizitiona bijuteriile create de Irina Braileanu va fi Expo Cristal, intre 30 noiembrie si 2 decmebrie 2012.
Irina Braileanu participa frecvent la targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Lumea cauta culoare si se dau bine pietrele colorate", ne-a spus Irina Braileanu care, de fiecare data, vine cu ceva nou.
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie.
Irina Braileanu participa in acest week-end la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu din Capitala. ... Imi plac targurile hand-made organizate in aer liber, dar nu imi plac cele organizate in cafenele", ne-a spus Irina Braileanu.
Irina Braileanu este o prezenta constanta a targurilor de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... La editia din septembrie, Irina a venit cu:
Irina Braileanu a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu: ... Pe Irina Braileanu o puteti intalni la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizate in curtea MTR, dar si la targurile Job and Shop.
Irina Braileanu a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu: ... Pe Irina Braileanu o puteti intalni la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizate in curtea MTR, dar si la targurile Job and Shop.
Dar atunci când vad cum arata o locuinta la mansarda unui bloc devin interesati", a declarat Irina Radulescu, directoarea unei firme care se ocupa cu mansardarea în Craiova. ... În plus, confortul este sporit si, fiind constructii noi, sunt izolate si termic, si fonic", a spus Irina Radulescu.
Pe tabloul feminin de simplu vor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Irina Suica, manichiurista-pedichiurista la salonul Diva Hair, precizeaza: ... De asemenea, alb, gri metalizat, auriu, negru, rosu", ne-a spus Irina Suica.
Irina Margareta Nistor, Ruxandra Ion si actorul Valentin Teodosiu vor face parte din juriu!
La 10 ani, Irina Columbeanu traieste dupa regulile unei adevarate vedete de calibru din show-biz-ul romanesc.
Alte pedepse Tot luni, magistratii au decis ca si fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Irina Jianu sa stea dupa gratii timp de 4 ani pentru spalare de bani in forma continuata si pentru participatie improprie la fals intelectual la legea contabilitatii, in forma continuata.
Regina textilelor din Romania, Maria Grapini, prezenta in Top 300 Capital al celor mai bogati romani, ingroasa de ieri randurile conservatorilor.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a anuntat printr-un comunicat de presa, ca PSD va sesiza Curtea Constitutionala in cazul deputatului Maria Barna.
google-analytics.com