Cautare

1621 de rezultate pentru "maria irina stanciu" (4.25 secunde)
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. Noul logo al Google o prezinta pe MARIA TANASE in timp ce canta.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie".
Simona Halep si Irina Begu, in optimi la Roland Garros! ... Chiar daca a venit dupa un meci de peste trei ore in turul precedent, Irina Begu a reusit s-o invinga si ea pe Annika Beck, locul 39 WTA, si merge mai departe in optimi, scor 6-4, 2-6, 6-1.
Actrita Irina Petrescu a decedat in cursul zilei de marti, la spitalul Elias din Capitala. Irina Petrescu s-a nascut la 19 iunie 1941 la Bucuresti.
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Maria Basescu a venit ieri in judetul Gorj, la doua camine de batrani, unde a impartit cadouri persoanelor institutionalizate, dar si angajatilor centrelor sociale. ... Maria Basescu a venit in Gorj la invitatia sotiei omului de afaceri Ion Firiza, prieten apropiat al lui Traian Basescu.
Vizitarea Casei Fecioarei Maria a fost una din cele mai impresionante excursii din sejurul nostru in Efes. ... Fecioare Maria, cu bratele deschise, asteptand crestinii sa vina la ea, stand cu fata spre orasul Efes de odinioara, vrand parca sa dea de inteles ca ea vegheaza asupra lui!
Casa Maicii Domnului, aflata intr-un frumos parc localizat intre Efes si Seljuk, este socotita, conform traditiei locului, drept locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti.
Furtuna iscata in PPRM duminica, odata cu anuntarea neasteptatei reveniri a lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului, s-a intetit ieri culminand cu excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
Actele sunt semnate de generalul de brigada Vasile Stanciu, in calitate de "Sef al Grupului de Evidenta". Se pare ca documentele insoteau niste materiale pe care Stanciu le prezenta unuia dintre directorii SRI.
Ocazii mari Stanciu si Andone Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, duminica, pe teren propriu, scor 0-0, cu reprezentativa Spaniei, intr-un meci amical disputat pe Cluj Arena Romania s-a ridicat la nivelul campioanei Europei, Spania, impotriva careia a remizat pe Cluj Arena, scor 0-0.
Echipa lui Reghe are prima sansa la calificare dupa golul fabulos marcat de Stanciu Sparta Praga si Steaua au terminat la egalitate, 1-1, in prima mansa din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.
Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf va juca in aceasta toamna in grupele Europa League, scrie Agerpres.Steaua a inceput returul play-off-ului fara cel mai valoros jucator al sau, Nicolae Stanciu, lasat pe banca de rezerve, la fel ca Adrian Popa si portarul Florin Nita, cel mai bun fotbalist al echipei bucurestene in tur.Antrenorul lui City, Pep Guardiola, a menajat mai multi fotbalisti, printre care Sergio Aguero, autor al unei triple in tur, dar si cel care a ratat si doua penalty-uri.
Dupa ce a oferit doua pase de gol, Stanciu si-a trecut numele pe lista marcatorilor in minutul 28. ... GOL STANCIU! Stancu recupereaza excelent o minge in careul advers, il dribleaza pe portar si trimite spre Stanciu, care marcheaza in poarta ramasa goala.
Declaratie ciudata facuta de presedintele ICCJ Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a facut joi o declaratie iesita din comun.
Livia Stanciu a pierdut la CEDO (Autor:
Irina Braileanu participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Dragos Teodorescu - Maria Coteanu; Cristian Florea - Andra Stanciu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
google-analytics.com