Cautare

135 de rezultate pentru "margareta paslaru" (3.11 secunde)
Lansarea albumului Providenta al artistei Margareta Paslaru La 29 martie 2018 are loc lansarea albumului de autor Providenta al indragitei si apreciatei soliste de muzica usoara Margareta Paslaru, prilej cu care artista aniverseaza 60 de ani de activitate. ... Muzica si o parte din texte sunt semnate de Margareta Paslaru.
Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste pe Margareta Paslaru printr-o expozitie dedicata / AMOSNEWS Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste, printr-o expozitie de afise, pe Margareta Paslaru, artista care a revolutionat muzica usoara romaneasca prin cei 58 de ani de cariera artistica.
Margareta Paslaru este cantareata, compozitoare si textiera romana de muzica usoara, interpreta de muzica populara si actrita de teatru si film. ... Impreuna cu Vlad Batca, Ileana Pop realizeaza transmisii televizate de la Casa de Cultura, in care apare si Margareta Paslaru.
Deputatul Florin Paslaru explica de ce Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO Deputatul PSD Florin Paslaru, membru in Comisia UNESCO, a declarat, vineri, ca Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO, pentru ca nu indeplineste mai multe conditii, cea mai importanta fiind legata de faptul ca autoritatile si comunitatea locala nu doresc acest lucru.
Margareta Paslaru a lansat recent albumul Cum sa te las, dedicat supravietuitorilor de la Colectiv, cu prilejul intalnirii lunare din fata clubului, la sapte luni dupa tragedie. ... Ne onoreaza gestul doamnei Margareta Paslaru.
Social-democratul Florin Paslaru, care si-a facut un cabinet de consilier local chiar in buricul targulului cu doar cateva luni inainte de alegerile parlamentare la care va candida pentru un mandat de deputat in colegiul cu numarul sase din municipu, spune ca ideea infiintarii cabinetului nu a venit decat din dorinta de a fi mai aproape de galateni.
Chiar daca situatia impunea seriozitate, consilierul PSD Florin Paslaru a gasit loc si pentru glumite. ... Florin Paslaru si Florin Popa au fost suspendati din functiile de membri ai legislativului local pe motiv ca sunt incompatibili cu aceasta functie.
Daca pana acum era doar un simplu zvon faptul ca social-democratul Florin Paslaru, actualmente consilier local, va candida pentru un post de deputat intr-un colegiu din Galati, iata ca acum zvonul s-a transformat in realitate.
Consilierul local Florin Paslaru este preocupat de problema maidanezilor ce misuna prin cartierele galatene, si este cum nu se poate mai bucuros de faptul ca si primarul Dumitru Nicolae s-a gandit sa rezolve cumva problema patrupedelor. ... Cainii care sunt periculosi trebuie neaparat stransi intr-o prima instanta", a spus Paslaru.
Consilierul local Florin Paslaru, unul dintre candidatii galateni ai Aliantei PSD ^ PC pentru Parlament, este contrariat cum unii candidati, de la alte formatiuni politice, au inceput deja campania electorala, desi este interzis prin lege, amintind ca el nu va face niciodata asa ceva pentru ca va respecta legea, iar 30 de zile de campanie ii sunt mai mult decat suficiente.
Margareta Racovita nu mai este, de ieri, membru in Consiliul de Administratie (CA) al SIF Oltenia. ... La acea data, candidati au fost Margareta Racovita si Gheorghe Bica, fostul sef al IPJ Dolj, un apropiat al presedintelui Dinel Staicu.
Marcos Antonio, Chef-ul bucatar, ale carui radacini culinare se intind pana la Casa Regala a Spaniei, a pregatit un meniu regal de la opt Curti Regale ale Europei, Retetele folosite de Chef Antonio au fost sintetizate in cartea de bucate lansata de Alteta Sa Principesa Margareta.
Alexandru Ciucu este un exemplu si o inspiratie pentru noua generatie care poate invata cate ceva despre stilul vestimentar", ne-a spus Margareta Paslaru, prezenta la evenimentul de lansare a noii colectii semnata Alexandru Ciucu.
Lor li se vor alatura solistele Margareta Paslaru, Paula Seling, Lucia si Teodora Buciu, actritele Marcela Motoc si Camelia Varga si solistul Fang Shuang, care vor citi povestile lor preferate copiilor, intr-un spatiu amenajat in Curtea Medievala.
Versurile sale apar in repertoriile copiilor (este autorul versurilor indragitului slagar Nu mi-e frica de Bau-Bau compus de Gabriela Sauciuc " Cicone), dar si ale multor solisti consacrați precum Corina Chiriac, Stela Enache, Angela Similea, Margareta Paslaru, Marcel Pavel, Paul Surugiu " Fuego, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Ilie Micolov, Madalina Manole si mulți alții.
S-a distrat alaturi de Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger, Nicole Kidman, Matt Damon, apoi a plecat in Corsica, cu un vas de croaziera, alaturi de binecunoscuta Irina Margareta Nistor.
Vestea ca tatal scenaristului si actorului Nae Caranfil s-a stins din viata a fost data de Irina-Margareta Nistor pentru News.ro. ... M-a format, a spus criticul de film roman, Irina Margareta Nistor, potrivit News.ro.
Consilierul local Florin Paslaru s-a bucurat la ideea ca saptamana trecuta Politia Comunitara si Inspectoratul Judetean de Politie au incheiat un protocol de colaborare care, pe langa rezolvarea altor probleme de natura sociala, prevede fluidizarea traficului si sanctionarea soferilor indisciplinati.
Consilierul local Florin Paslaru incearca zilele acestea sa-i ajute pe galatenii ce locuiesc in Bariera Traian, unde s-a format o groapa ilegala de gunoi ce le da de furca cetatenilor din acea zona.
La Camera Deputatilor, candidatii sunt Iorgu Dascalu, Daniel Butunoi, Banel Hamza, Viorel Stefan, Dan Nica, Florin Paslaru, Lucretia Rosca, Bogdan Ciuca si Aurel Nechita. ... AŽn aceeasi nota, Florin Paslaru si-a exprimat convingerea ca echipa de candidati ai Aliantei PSD-PC va castiga alegerile.
google-analytics.com