Cautare

97 de rezultate pentru "manuela golescu" (3.51 secunde)
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
Actrita Manuela Golescu participa zilele acestea la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles, din Capitala. ... De asemenea, Manuela raspunde si la intrebarile pe care i le adreseaza cei care vin aici. ... Anul acesta am implinit 15 ani de la infiintarea Fundatiei Golescu.
Sambata, 16 martie 2013, ora 15.30, la Teatrul Tineretului Bucuresti, la Palatul Copiilor, in premiera, actrita Manuela Golescu lanseaza noul sau CD "ce-i dragostea" la Salonul International de Carte si Presa 2013, unde se va intalni cu prieteni, fani si presa, cu toti aceia care i-au fost mereu alaturi.
Actrita Manuela Golescu participa zilele acestea la targul de cadouri de Valentine‘s Day organizat la Sala Dalles. ... CD-ul va aparea in curand si il voi oferi, cu toata dragostea, publicului!", ne-a spus Manuela Golescu.
In avanpremiera, actrita Manuela Golescu ofera dedicatii si autografe pe noul sau CD "ce-i dragostea?", pe 7 si 8 martie, la standul Fundatiei GOLESCU, de la Dalles. ... Teofil Paraian, realizat de actrita Manuela Golescu, singurul inregistrat intr-un studio de inalta performanta, prezentat in premiera absoluta integral, publicului.
DVD-ul MIRESME DE RAI va fi gasit la Standul FUNDATIEI GOLESCU pe perioada desfasurarii Body, Mind, Spirit Expo: Sala Palatului, 9-11 octombrie 2015, cu dedicatii din partea actritei MANUELA GOLESCU.
Actrita Manuela Golescu participa la targul organizat de Martisor si de Ziua Femeii, de la Sala Dalles. ... La noi la stand gasiti la vanzare si 4 CD-uri Arsenie Boca si 3 DVD-uri (filme documentare despre Parintele Arsenie Boca)", a mai spus Manuela.
Dinicu Golescu, Str. ... Dinicu Golescu, Sos. ... Dinicu Golescu, Gara Basarab, cu intoarcere pe Sos. ... Dinicu Golescu/Str. ... Dinicu Golescu, Str. ... Dinicu Golescu, in statia "Piata Virgiliu", situata inainte de intersectia cu Str.
Actrita Manuela Golescu a fost prezenta la expozitia de Valentine’s Day de la Sala Dalles. "Afland istoria reala, am venit la Sala Dalles cu cadouri crestine pentru a le aminti oamenilor ca Sfantul Mucenic e un protector al casatoriei", a spus Manuela Golescu.
La standul actritei Manuela Golescu din cadrul targului de Craciun organizat la Sala Dalles, puteti gasi CD-urile ei (cu poemele pe care le recita), cartile despre Parintele Arsenie Boca, "Marturia Parintelui Pantelimon" si "Darul lui Dumnezeu catre poporul care striga", dar si mere din ceramica si vase din cultura Cucuteni create de artistul Nicolae Moldovan.
Joi, 24 septembrie, va avea loc celebrarea Artei si Culturii, prin poezie autentica si proza, unde actrita Manuela Golescu va avea bucuria de a rosti poeme de o rara frumesete, de mare profunzime si sensibilitate, din creatia celor doua autoare, amintite mai jos.
Deputatul PSD Manuela Mitrea (foto) s-a declarat de partea lui Radu Mazare in conflictul creat de Mircea Geoana, care a reprosat organizatiei Constanta scorul prea mic obtinut la alegerile europarlamentare.
Manuela Harabor face declaratii emotionante despre viata alaturi de fiul ei, diagnosticat cu autism: ... Manuela Harabor si-a crescut singura fiul diagnosticat cu autism. ... Manuela Harabor si-a crescut singura fiul diagnosticat cu autism.
Dinicu Golescu. ... Dinicu Golescu, Piata Garii de Nord, Calea Grivitei, str. ... Dinicu Golescu, str. ... Dinicu Golescu, Piata Garii de Nord, Calea Grivitei, str. ... Dinicu Golescu, revenind la Gara Basarab.
Prezenta la ceremonia de lansare oficiala a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, Manuela Harabor a notat pe pagina sa de facebook: ... Si in al doilea rand actrita Manuela Harabor, cea care a prezentat solemnitatea. ... O revista a remarcat ca Manuela Harabor avea la gat o cruce.
Pasionata de sport inca din perioada liceului, practicand joggingul, dansul aerobic, si mai tarziu fitnessul, actrita Manuela Golescu revine cu succes in lumina reflectoarelor arenelor sportive.
Doina Isfanoni, psihologul Ioana Corina Marcu, actrita Manuela Golescu, coach-ul Magda Manescu. Eveniment desfasurat in intervalul orar 16:00 - 18:00.
Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a confirmat, ieri, ca Manuela Mitrea, sotia lui Miron Mitrea, ar putea fi unul dintre candidatii PSD intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor din judetul Constanta.
Deputatul constantean Manuela Mitrea (foto) a inaugurat vineri, 3 aprilie a. ... Dupa inaugurarea trecerii de pietoni, Manuela Mitrea a vorbit si despre situatia politica actuala, mai tulbure si mai imprevizibila ca niciodata.
PSD Constanta, impotriva initiativei legislative a deputatei Manuela Mitrea de interzicere a fumatului.
google-analytics.com