Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (3.50 secunde)
Este, pentru Mama Natura, singurul mod ca sa-l convinga pe presedinte ca este ceva mai mult pamant sub ape, fiindca logica nu i-o poate zdruncina. ... Mama Natura, spuneam, nu poate schimba logica presedintelui.
un nenea paznicul ne-a luat pe mine, mama si bunica la intrebari carora chiar nu le-am inteles rostul:
Efectiv nu pot pricepe cum a permis mama copilului chinuit sa fie facute atatea materiale pe seama situatiei, cum a permis ca bietul copil sa intre in gura intregii tari.
Asistentul maternal era mama a trei copii, din care un baiat care era deja la casa lui si o fata studenta. ... Acel asistent maternal, acea DOAMNA, merita sa i se spuna mama de profesie, pentru ca era MAMA si era o profesionista.
A visat mereu, iar poeziile sale reflecta idealul ca Basarabia sa revina la tara-mama, unindu-se cu Romania.
Acesta nu e de gasit nicaieri, desi mama sa spune ca fiul ei a murit cu siguranta.
In urma cu ceva timp, mai exact la data de 21 septembrie 2011, Steliana Plesea, mama lui Carmen Plesea, care detine o agentie de fotomodele Kao Fashion, a fost atacata de un individ suspect in zona Pietei Obor.
Flagrantul a dovedit ca "secretara" era de fapt mama celui incarcerat.
Desi azi nu mai poate sa spuna cuvantul mama, nu ia nicio decizie in viata fara sa se gandeasca la ingerul care o vegheza din cer.
Astfel, pe fondul unor frumoase decoruri familiale unde tata o tine de mana pe mama, iar mama insotita si de soacra vine neaparat la vot si cu proprii copii, inca de la primele ore ale diminetii membrii comisiilor de votare erau pusi in garda de multimea de oameni care parca nu se mai oprea.
“'Mama Casei Poporului', arhitecta Petrescu, a fost aleasa sa reprezinte PRM in cursa pentru Bucuresti deoarece a facut ceva concret pentru Capitala Romaniei“, a spus C.V.
Aproape ca accept scuzele domnului Oltean, daca dansul considera ca a spune cuiva ca iti trag o mama de bataie si a-l injura de mama este o maniera foarte politicoasa.
Iata textul integral al celor spuse de presedintele Traian Basescu, care le-a multumit romanilor de la Paris pentru atasamentul fata de tara-mama:
El o concureaza la acest capitol, potrivit declaratiilor de avere ale candidatilor la Primaria Capitalei, pe Anca Petrescu, arhitecta supranumita si “Mama Casei Poporului“.
"osteni, strangem banii si mama ce o sa-i batem pe turci". ... dupa 2000 nu mai putea sa functioneze, pentru ca ajungeam un stat vai mama lui, condus din afara structurilor de exercitare legitima.
"Uite mama, asta-i Hrebenciuc ", s-a auzit cind linga sicriu a ajuns si parlamentarul de Bacau. ... Conform obiceiurilor locului, sicriul a fost dus cu un car tras de boi, la capatul caruia a stat senatorul, fiul si mama sa.
Cand si-a comandat costumele pentru Palatul Victoria, revolutionara lui mama, mare om, mare caracter si ea, l-a intrebat mirata: ... - Astia mi-au dat o sansa, mama, raspundea el, punandu-si papionul la gat.
Acesta si-a petrecut copilaria si tineretea intr-o saracie lucie, alaturi de mama sa, ajungind la batrinete sa locuiasca intr-o baraca, la poarta unei intreprinderi.
Regimul dividendelor Directiva 90/435/EEC, 2003/ 123/EC reglementeaza regimul fiscal al distributiei de dividende in Uniunea Europeana, avand ca scop reglementarea unui tratament fiscal neutru in relatia societate-mama - filiala.
Seful Executivului a spus ca avertismentele, amenintarile si "profetiile" lansate de presedintele PSD il fac sa semene cu "noua mama Omida a politicii romanesti".
google-analytics.com