Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (3.25 secunde)
Mama si copilul, care va avea loc in data de 27 ianuarie 2016, orele 18:30, la Aida Bistro.
Si anul acesta, Ramona o va ajuta pe mama sa in bucatarie, la prepararea bunatatilor de Paste. ... Imi place foarte mult drobul de miel facut de mama, este mai mustos, mama pune multa verdeata in el, ceea ce-l face sa fie mai lejer”, spune Ramona.
In plus, barbatul vrea o mama inteligenta pentru copiii lui. ... Gospodina si mama Femeia tine casa. ... Calitatile de gospodina si de mama sunt foarte importante in momentul in care un barbat isi alege o femeie alaturi de care vrea sa traiasca toata viata.
Mi-a zis cu acel prilej ca cunoscut-o pe mama mea, ininte de 1989, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, si mi-a zis despre ea: - Mama ta a fost o scriitoare talentata si avea un suflet frumos.
Irina ex-Asia a apelat la o mama surogat? ... Vedeta a fost foarte discreta cu sarcina ei, astfel ca au fost multi care s-au intrebat daca nu cumva Irina ex-ASIA a apelat la o mama surogat.
Am gasit printre manuscrisele ramase de la mama mea, scriitoarea Areta Sandru, un articol scris de prozatorul si traducatorul Alexandru Calais.
In centrul micului sau univers este mama lui, careia ii spune de cateva zeci de ori pe zi ca o iubeste, mai ales daca face o trasnaie. ... Desi e mama singura, Manuela Harabor mai spune ca nu are motive sa se planga:
'Gigi e nevinovat' Alexandra Becali, mama patronului de la Steaua, a fost pentru prima data la slujba de duminica fara fiul ei Imbracata complet in negru, trista si ingandurata, mama lui Gigi Becali a fost, ieri, la slujba de duminica, fara fiul ei, care se afla in inchisoare.
"In ceea ce priveste plecarea in Turcia si faptul ca s-a spus ca nu mi-am dat acordul ca Violeta sa isi insoteasca mama, am cerut niste lamuriri din punct de vedere al tatalui, mai ales ca ea (Andreea - n.r.) lasa sa se inteleaga ca ba e, ba nu e cu partenerul ei.
Mama care a inregistrat si furnizat presei inregistrarea cu invatatoarea Dana Blandu cerand cadouri mai scumpe a fost discret exclusa din comitetul de parinti. ... Este de la sine inteles ca mama cu principii nu isi mai poate aduce copilul la scoala Maria Rosetti.
Apropiatii spun ca era fericita, dar fata credea ca vine Apocalipsa Iulia Ionescu (15 ani), eleva in clasa a IX-a la Colegiul "Sfantul Sava", unde a intrat cu media 10, pare sa fi intrat in pamant, de miercuri la ora 12.00, cand a fost lasata de mama ei la statia de metrou Eroilor.
Oamenii de stiinta de la Universitatea Oregon au descoperit compusi noi generati de anumite reactii chimice si care sunt de sute de ori mai mutageni decat compusii-mama care sunt cancerigeni cunoscuti. ... Compusii-mama sunt hidrocarburi aromatice policiclice dezvoltate natural ca urmare a combustiei.
15 semne ca te transformi in mama ta Ai simtit vreodata ca in momentul in care deschizi gura, parca o auzi pe mama tinandu-ti predici cand aveai 16 ani? ... Iata 15 semne ca te transformi, fara sa vrei, in mama ta:
Mama a doi copii, Peaches Geldof era cunoscuta in Marea Britanie ca realizator TV, model si DJ. Ultima sa postare, de duminica, pe contul de Twitter este o fotografie din copilarie in care apare impreuna cu mama sa, Paula Yates.
Nasterea sub apa - o metoda relaxanta pentru mama, dar nesigura pentru bebelus A aduce pe lume un copil intr-un mediu acvatic reprezinta o dorinta din ce in ce mai raspandita printre femeile insarcinate.
Ieri, eroina povestii noastre a ajuns impreuna cu Codrin Adrian Stan in Germania, in satul Illingen, acolo unde baiatul locuieste impreuna cu mama sa.
Te iubesc mama mea....iar daca tacerea ar putea 'vorbi', ai sti cat de mult te iubesc", a scris Oana pe pagina ei de Facebook. Mama Oanei Zavoranu este internata in spital, din cauza unei boli groaznice de rinichi, o suferinta pe care a tot ascuns-o pana acum.
Adriana Iliescu, devenita mama la 66 de ani, mai vrea un copil.... ... Adriana Iliescu, cea mai varstnica mama din lume, a luat o decizie radicala La acea data, Adriana Iliescu figura in istoria medicinei moderne drept cea mai in varsta femeie care urma sa nasca.
Acest spital este blestemat pentru mine, pentru ca tatal meu a iesit cu picioarele inainte, operat de aceasta somitate”, declarat Oana Zavoranu, inainte de moartea Mariarei Zavoranu, sugerand ca mama ei nu ar fi fost bolnava. Mama Oanei Zavoranu, Marioara a murit in aceasta dimineata la spital.
Fenomenul este in continua crestere, iar specialistii se intreaba daca este bine ca o femeie sa devina mama la o varsta la care mama sau bunica ei era la menopauza. ... Probabil asa s-ar explica de ce mama lui l-a nascut la o varsta intre 40 - 50 de ani.
google-analytics.com