Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (3.54 secunde)
Reprezentantii Fodului Monetar International au declarat, ieri, ca bancile-mama ale primelor noua banci straine din Romania au definitivat si au semnat, saptamana trecuta, scrisorile bilaterale de angajament, care confirma ca grupurile isi vor mentine expunerea totala pe Romania si vor respecta cerintele de capital pentru subsidiare.
Acolo, ziarista Cristina Marcu scrie despre faptul ca "mama disperata" pe care dvs ati vazut-o la B1 a spus politistilor, de la bun inceput, ca fiica ei fabuleaza.
Riscul de tara face bancile sa ne imprumute scump Intrebat daca banca-mama din Austria ia in calcul riscul de tara al Romaniei, Dan Bucsa a explicat ca aceasta practica este a tuturor bancilor-mama care au subsidiare in Romania si ca riscul de tara face imprumuturile interne mai scumpe, in ciuda faptului ca banii din Europa sunt destul de ieftini.
Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
In premiera la un post de radio, solistul trupei Vunk a povestit despre cel mai dureros moment al vietii sale, cel in care si-a pierdut mama, o marturie extrem de emotionanta, despre care preferi, mai degraba, sa o tii pentru tine, si pe care, daca alegi sa o impartasesti, o faci in cuvinte pe care le cantaresti mult.
Putini stiu insa cum arata soacra Briliantului, doamna Mariana, mama Sandrei. ... Daca despre tatal fetei nu se pot spune foarte multe lucruri de bine, mama acesteia are cu ce se lauda.
Nadia povesteste ca, la inceput, a fost mai mult impinsa de la spate de mama sa, pentru ca era foarte energica. ... Mama m-a inscris la gimnastica pentru ca, la fel ca orice alt copil de 5 sau 6 ani, aveam foarte multa energie.
GOOGLE O OMAGIAZA PRINTR-UN DOODLE SPECIAL PE MIRIAM MAKEBA Cunoscuta si sub numele de Mama Africa, Miriam Makeba, cantareata care a condamnat apartheidul si a cucerit lumea cu "Pata Pata", este omagiata de Google printr-un Doodle, la 81 de ani de la nasterea sa.
Nicolae Ionescu Pieleanu este Mama Omida? ... Pielea cucului,e pe post de Mama Omida printre politicieni, el pe persoana autorizata si Mamitica pe persoana fizica.
Shades Beauty Lounge a demarat un eveniment inedit care si-a propus sa aduca in fata membrilor presei si a bloggerilor mame doua vedete, in persoana Monicai Iagar si a Roxanei Iliescu, ce au impartasit celor prezenti trucurile lor de beauty precum si felul in care reusesc sa imbine cariera de mama cu viata profesionala.
Si nu in ultimul rand, Anamaria petrece foarte mult timp alaturi de mama ei. ... Ferentz se grabea sa ajunga la film cu mama ei, dar in drumul sau spre cinematograf a fost oprita de politie pentru depasirea vitezei.
este primul Craciun cu fiul si sotul meu, mama mea este bine, socrii mei mi-au facut niste surprize super...Ce sa-mi mai doresc?", spune Silvia de la Pin-Up Girls care a facut anul acesta, de Craciun, si o schimbare de look:
Bunicul dinspre mama, pe care eu il mostenesc - am aceasta teorie taraneasca, dar adevarata a mostenirii: ... Eram copil si atunci chiar mi-a ars o palma - singura data cand am luat bataie de la tata, pentru ca, de obicei, mama ma mai batea.
Ce spune Ramona despre mama ei? ... Mama a fost intr-o forma chiar foarte sexy, la 78 de ani. ... I-am spus tatalui meu sa aiba grija sa fie atent la mama, la cum se imbraca cand iese din casa.
Lumea i se da peste cap atunci cand, urmand a se angaja pentru a preda cursuri de filosofie la scoala de vara a Universitatii, mama sa ii face numeroase probleme, incapatanandu-se sa nu ii dea certificatul de nastere, de care avea nevoie la angajare.
"Am aflat povestea Martei prin intermediul unei prietene care mi-a aratat tricourile realizate de mama micutei, Adela Antoniu. Acestea au imprimate desenele minunate ale fetitei, pe care mama sa le-a interpretat in maniera proprie.
Magda Marincovici) Kate Middleton, ducesa de Cambridge, este foarte aproape de a deveni mama pentru a doua oara. ... Diana Diana, cu referire evidenta la mama lui William si a lui Harry, este un prenume adorat la ora actuala.
doua surori iubitoare de moda si o mama dispusa sa puna in aplicare ideile lor au hotarat sa transforme o pasiune comuna intr-un mic business. ... Talentul il mosteneste de la mama ei, Adriana Popa, care a fost cadru medical si care lucreaza cu ea la acest atelier.
Mama sa, Sarah Susan Phillips Lovecraft, putea sa isi urmareasca arborele genealogic inca de la venirea in Massachusetts Bay Colony, Statele Unite (circa 1630). ... Lovecraft a fost crescut de mama sa, doua matusi si bunicul sau, Whipple Van Buren Phillips. ... Mama sa a murit in 1921.
apartamentul 35, fara 3 mama e misto la oras ai mult loc sa te pierzi strazile astea inguste ma atrag mereu privesc des inapoi ti se pare asa am eu vocea seara cand ma pregatesc sa nu dorm sa nu vad solutii sunt bine am vizitatori multi cu antene negre in curand o sa locuiasca ei in garsoniera noastra mama e frumos aici strangem tare la piept banii de chirie ca pe-un animalut spalam vase uneori apa miroase a urina si fier ruginit traim si noi cum putem intr-un oras care nu ne vrea care nu ne ofera sanse dar noi speram si ne agatam de picioarele lui imense si la un moment dat te saturi strigi in stanga in dreapta ca esti singur nimeni nu vede mai departe de propria dimineata mama e misto la oras imi caut motive sa ma ridic din pat si sa deschid fereastra cineva acolo jos striga nu inteleg ce si nici daca e strigat de betie de frica sau ambele sunt bine incerc sa cresc vine cineva in fiecare noapte si ma micsoreaza imi leaga sireturile imi strica mancarea suflu urcand scarile spre numarul 3 usile liftului sunt capcana batranii blocului se inchina inainte sa intre eu am uitat cum se face m-am gandit sa scriu scrisoarea asta desi n-o s-o citesti asta asa ca sa spun ca mi-e dor camuflat imi pastrez inca eticheta de robot cu pretentii.
google-analytics.com