Cautare

1417 de rezultate pentru "mama" (3.13 secunde)
Daca mama consuma alcool, medicamente in exces sau droguri in timpul sarcinii, aceste lucruri cresc riscul defectelor congenitale de cord. ... Daca mama are diabet zaharat sau intra in contact cu boli cum este rubeola in timpul sarcinii, creste de asemenea riscul de boli congenitale de cord.
Pisicile domestice s-ar putea sa fie santinele extraterestre trimise sa ne spioneze si sa raporteze ce afla catre nava-mama. ... Se duc sa receptioneze transmisiunile de la nava-mama si trebuie sa fie singure cand fac asta.
Daca stam sa ne gandim, nu putem sa ajungem la concluzia ca Elena Udrea este mama relelor din Romania. ELENA UDREA NU PUTEA SA FIE SUGERATA CA FIIND O MAMA A RELELOR FARA UN TATA AL RELELOR.
Ca mama, va avea grija ca progeniturile ei sa fie curate, fericite, sanatoase si iubite, dar probabil ca nu-si va lua in brate copiii de cate ori vor plange si nici nu va fi exagerat de protectoare.
- Intr-o dupa-amiaza de vara, in 1948, sau 1949, mama mea, Brenda, mergea cu cainele nostru si cu mine intr-o zona pe care o numeam pur si simplu camp, aflat in spatele locuintei noastre, in ceea ce era atunci la periferia orasului Chippenham in Wiltshire (Anglia).
De loc, tata era din Godinesti, mama din Rosia de Jiu. Mama provenea din familia Stroestilor, o veche familie de militari, mosieri cu mari intinderi de pamant, pina la 1877. ... De la mama mea.
- Intr-o dupa-amiaza de vara, in 1948, sau 1949, mama mea, Brenda, mergea cu cainele nostru si cu mine intr-o zona pe care o numeam pur si simplu camp, aflat in spatele locuintei noastre, in ceea ce era atunci la periferia orasului Chippenham in Wiltshire (Anglia).
- Mama lui Stefan Procopiu era sora cu mama tatalui meu, din Balabanesti. ... De plecarea mea nu stia nimeni, nici mama mea nu stia, nici macar prietena mea, actuala mea sotie, nu stia.
Pe 21 aprilie, Camera Deputatilor a fost sesizata in cazul Mitrea, dar a respins aceasta cerere pe 13 august 2008. Dosar vechi  Miron Mitrea, ministru al lucrarilor publice, transporturilor si locuintei in perioada decembrie 2000 - iunie 2003, respectiv al transporturilor, constructiilor si turismului in perioada iunie 2003 - decembrie 2004, este acuzat de savarsirea infractiunilor de luare de mita, instigare la fals in inscrisuri oficiale si uz de fals, ultimele doua in legatura directa cu infractiuni de coruptie, instrumentate in dosarul numarul 49/P/2006, preciza un comunicat al DNA din 21 aprilie.În acest dosar, Miron Mitrea este acuzat ca ar fi fost mituit de Irina Jianu cu lucrarile efectuate de trei societati comerciale din Bacau la vila pe care mama sa a detinut-o in Baneasa.
Prezent vineri dupa amiaza la Buzau la conferinta judeteana a filialei locale a PSD, vicepresedintele partidului Liviu Dragnea a raspuns la atacurile ministrului turismului Elena Udrea, despre care a spus ca este un fel de "Mama Omida", a inceput sa se priceapa si la servicii secrete.
Publicatia a descoperit ca in afacerile de selectie si plasare a fortelor de munca a fost la un moment dat implicata insasi mama lui Nelu Ioan Botis, Ana Botis.
Regina Mama (mama lui Mihai adica, de care era foarte apropiat, de fapt singurul om de totala incredere in acei ani de izolare) este declarata Drept intre Popoare de statul Israel.
Regele Mihai I al Romaniei s-a nascut la 25 octombrie 1921, la Sinaia, ca fiu legitim al Regelui Carol al II-lea si al reginei-mama Elena.
Cine mama dracului e Gusa? Ma, cine mama dracului e Gusa asta?
La o fugara trecere prin declaratia de avere a cucoanei am descoperit ca are o mama teribil de generoasa.
De asemenea, ordinul prevede ca societatile-mama ale grupului de firme vor fi scutite din 2006 de obligatia de a intocmi situatii financiare anuale consolidate, daca firmele din grup nu depasesc impreuna, la data bilantului, valorile-limita pentru cel putin doi dintre urmatorii indicatori, respectiv active, cifra de afaceri si numarul de salariati.
Pentru ca actele care dovedesc mostenirea pe care a primit-o de la mama sa sunt din anul 1937, Boia Oprea nu-si poate recapata drepturile firesti asupra terenului. ... Oprea de atribuire a terenului extravilan in suprafata totala de 17,9 ha a defunctei Stana Tarachiu, mama lui Boia Oprea.
Banca Comerciala Romana (BCR) preia, incepand de ieri, logoul bancii-mama pentru a arata apartenenta bancii romanesti la grupul financiar austriac Erste, se arata intr-un comunicat al bancii. Noul logo adopta elemente de identitate vizuala a grupului-mama, respectiv grafica si culorile grupului Erste.
Bancile-mama au fost nevoite sa îsi retraga o parte din lichiditati din subsidiare, inclusiv din România, ceea ce a creat presiune pe leu si a dus la deprecierea acestuia, a declarat ieri ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian.„Suntem pe fundalul unei crize financiare internationale, în care toate tarile iau masuri de precautie si cu atât mai neobisnuita pare situatia actuala din România.
In acelasi timp, bancile-mama nu prea mai acorda linii de finantare pe termen mediu si lung filialelor din Romania. ... Bancherii admit ca bancile-mama au redus liniile de finantare pe termen mediu si lung, insa in ce priveste finantarile pe termen scurt, bancile nu se confrunta cu probleme.
google-analytics.com