Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (6.08 secunde)
Depresia post-partum se poate prelungi si cateva luni, cu episoade dificile pentru mama, sub forma de tristete, anxietate, stare de disperare. Aceste tulburari o impiedica pe mama sa-si indeplineasca activitatile zilnice, chiar si pe cele care-l privesc pe nou-nascut.
O poveste impresionanta pe care am preluat-o de pe realitatea.net este cea a unei tinere care a pierit in incendiul de la Club Colectiv si care a fost identificata de mama sa dupa cerceii pe care aceasta ii purta.
Simona Popescu) TOATE E CURVE, AFARA DE MAMA! ... Multa vreme a existat perceptia gresita ca mama DNA ar fi fost mai intai Adrian Nastase, apoi Traian Basescu. ... Cele trei institutii, aparent diferite, au de fapt aceeasi mama.
Mama mea munceste presatoare in trei schimburi si tata e croitor. ... Cand mama e acasa, adica in schimbul de noapte, ma asculta la teme si-mi da sa mananc.
Artista isi doreste nespus sa devina mama, dar nu reuseste. Gina Matache, mama cantaretei, a dezvaluit faptul ca fata ei se chinuie cu tratamente dureroase. ... Delia a declarat pana acum ca nu-si doreste sau ca nu este inca pregatita sa devina mama.
Mama lui Mario Iorgulescu a postat un mesaj incredibil, apoi l-a sters: ... Acum, mama sa, Gabriela Iorgulescu, de profesie medic psiholog, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur, dar la scurt timp l-a sters, conform site-ului ziaristii.com.
Dupa ce am depasit momentul de "adaptare" si nu am avut jumatate de an tangenta cu romani, la venirea in tara, chiar in prima noapte mi-am speriat mama, cand din cauza oboselii si a schimbarii fusului orar, m-am trezit din somn speriata si am inceput cu disperare sa vorbesc in limba engleza:
O fata de 12 ani din Brasov traieste o drama cumplita dupa ce mama ei a murit chiar in timp ce vorbea cu ea la telefon. Copila se intorcea de la scoala cand a primit un apel de la mama ei.
O mama saraca si cu multi copii la masa a gasit o solutie ingenioasa pentru a le satisface poftele. ... “De pui iti da mama“. ... “De vita iti pune mama“, ii zicea ea luand cu polonicul din aceeasi oala.
Nu sunt mama perfecta a acestui mileniu, dar nici nu mi-e rusine de mine, asa ca, ori de cate ori s-a trezit cate un neavenit sa-mi dea sfaturi "pretioase" l-am sfatuit sa-si faca mai intai copii.
Mama ma intreaba: "Ai mancat, mama?", "Esti bine?" - Cum te simti la Mangalia? ... - Acum, acasa la mine e si la Bucuresti, dar cand ma duc acasa la mama e altceva.
De asemenea, mama copilei a fost ranita grav, fiind transportata la Spitalul Judetean din municipiu si ulterior in Capitala.
A mers la Politie, dar nu a terminat de scris plangerea Inainte cu o saptamana de a-si ucide mama si de a-si pune capat zilelor, Cristina Verona a mers la Sectia 1 de Politie din Capitala pentru a depune o plangere, intrucat considera ca a fost victima unui furt de identitate.
Presedintele Traian Basescu a profitat de vizita sa la Constanta pentru a trece, miercuri seara, si pe la mama sa, care locuieste singura intr-un bloc de la intrarea in municipiu.
Nu-i treaba Oficiului pentru protectia consumatorului, ci a Bancii Nationale N-am fost un suporter al formei ei (ordonantei 50 - n.r.) 100%, dar o consider necesara pentru a preveni abuzurile impotriva consumatorilor Oficiul pentru protectia consumatorului nu poate actiona pe banci, acest lucru il face Banca Nationala Este o falsa impresie ca exista o actiune retroactiva a acestei ordonante, ea vegheaza la derularea in continuare a contractelor vechi si a celor noi Atributul de a stopa unele produse ale bancilor revine Bancii Nationale "Bancile mama si-au respectat obligatia de a nu scoate bani din tara si de a ajuta bancile din Romania" Exista un acord premergator celor cu FMI.
Sofia - mama Sf. ... Evloghia - mama Sf. ... Teodota - mama Sf. Cosma si Damian. Bethleem - ne vom inchina in Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului(ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de Maicii Domnului), Grota Laptelui.
Am trait intr-o familie in care ospitalitatea a fost ridicata la rang de arta, iar mesele, aranjate cum doar mama si bunica stiau si pline de bunatati, au ramas memorabile in cercul nostru larg de prieteni.
Simone, cu o fire deja intransigenta si spiritualizata, se gandeste o vreme sa urmeze o vocatie religioasa, inainte de-a inceta brusc sa mai creada in Dumnezeu, la 14 ani, insa fara a devia spre vise de maritis, ori de mama de familie ideala.
Lucretia e reprezentata ca un monstru, care daca pe de o parte este reprezentata ca o mama buna si iubitoare, gata de sacrificiu din dragoste pentru fiul sau, pe de alta parte este o femme fatale, asasina barbatilor, frumoasa, dar cruda si care razbuna orice ofensa folosind oribila sa otrava.
Mama lui DB, VB, care a fost martora la unele evenimente, are 83 de ani in momentul scrierii acestor randuri. ... bine ai facut ca ai mancat din acel fruct, ca daca nu ai fi mancat, femeia aceasta, care este mama mea "te-ar fi asimilat".
google-analytics.com