Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (3.84 secunde)
27 februarie 2017 este o zi speciala pentru restaurantele La Mama, pentru ca inseamna 18 ani de la deschiderea primului restaurant La Mama din Bucuresti.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Imi pare ca au asa o frumusete aparte, tigarea care se fumeaza singura in intuneric, mama care vine si se duce, caii care se iarta de pacate, un tren si o gara, melodia care se asculta mereu in doi...
L-am prins, mama. ... - Bravo, mama. ... Da, mama, am mancat o pizza. ... - Ce sa fac, mama, ma chinui cu o campanie. ... Nu stiu ce e ala Craciun, mama, n-au avut niciodata Craciun. ... - Bravo, mama, dar ia zi-mi, ai mancat?
In cele din urma, Steluta Ivanciu a ajuns impreuna cu iubitul sau in Germania, acolo unde acesta locuieste impreuna cu mama sa.
Urmarind si mama, si fiica (Autor: ... FARCAS) Rezum mai jos doua cazuri, de tip rapire OZN, inteles in sens larg, in care tinta a fost atat mama cat si fiica ei, o situatie care apare, de altfel destul de frecvent si in literatura ufologica din strainatate.
Copilul care se naste este dependent de mama. Iubirea lui fata de mama sa este o iubire-nevoie - el are nevoie de mama, nu poate supravietui fara mama. Isi iubeste mama pentru ca mama e viata lui. ... Mama e un fel de hrana pe care el o mananca.
Citiva pasi mai incolo doi copii isi conduc mama la autocar. "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ". ... 'Ce mama, pai daca nu esti tu, noi o sa murim de foame' mi-a spus fat ", spune Genoveva, iar telefonul ii suna din nou.
Pasiunea cititului cred ca mi-a fost insuflata de bunicul dinspre mama.
El, cu mama, sora M si fratele V (cu trei ani mai mare), veneau din Camara, un cartier marginas din Sighetu-Marmatiei, situat cam la 3 km de centrul orasului, si urcau pe o coasta domoala, pe o carare care trecea pe langa o livada.
Cum a fost a doua editie a evenimentului MAMA SI COPILUL, organizat de CE SE INTAMPLA, DOCTORE? ... Simona TUDORACHE) Cea de-a doua editie din seria evenimentelor MAMA SI COPILUL, organizate de CE SE INTAMPLA, DOCTORE?, a avut loc pe 25 iulie, la CinemaPro.
Mama lui Gigi Becali il asteapta pe fiul ei acasa in luna august pentru cateva zile. ... mai ai rabdare?", a spus mama lui Gigi Becali, pentru Romania TV. ... mama, stai linistita.
De Ziua Internationala a Femeii, Amna lanseaza Mama, o piesa emotionanta dedicata mamei. Acum ceva timp am aflat ca mama e foarte bolnava si m-am simtit ravasita. ... Ii multumesc lui Dumnezeu ca mama este acum bine si sanatoasa si voi fi vesnic recunoascatoare pentru sansa pe care mi-a dat-o:
Cum sa cuceresti o mama singura Viata inseamna permanenta schimbare, vesnice surprize, unele bune, altele nu. Astfel, de tot mai multe ori (din pacate) copilul ajunge sa creasca doar cu mama. ... Insa o mama echilibrata este intai de toate o femeie implinita.
Dupa ce am depasit momentul de "adaptare" si nu am avut jumatate de an tangenta cu romani, la venirea in tara, chiar in prima noapte mi-am speriat mama, cand din cauza oboselii si a schimbarii fusului orar, m-am trezit din somn speriata si am inceput cu disperare sa vorbesc in limba engleza:
“La noi in tara, saloanele mama-copil au existat cam pana in anii ’80, cand s-a considerat ca incidenta infectiilor transmise de la mama la nou-nascut este mai mare din cauza igienei necorespunzatoare a mamelor, motiv pentru care au fost desfiintate aceste tipuri de saloane.
a tot umblat, pe dealuri, prin paduri si prin satele vecine, sperand sa-i intalneasca, sa vada de unde sunt, sa gaseasca satul lor”, de zicea mama lui ca il poarta fata padurii.
Oficiali ai Comisiei Europene, Fondului Monetar International (FMI), Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Grupului Bancii Mondiale (BM) si ai Bancii Centrale Europene (BCE) au for prezenti vineri, la Bruxelles, la o intalnire cu reperzentantii a 15 banci-mama cu subsidiare in Europa Centrala si de Est, de importanta sistemica pentru economiile tarilor din regiune, se arata intr-un comunicat al CE.
aceea ca-si va pierde mama, o femeie tanara si frumoasa, dar grav bolnava. Mama este interpretata cu tragism de Felicity Jones. ... Ii promite insa ca il va invita de Craciun, dar lui Conor i se pare inacceptabil sa isi lase mama singura.
Mama: ... Teo Trandafir si Maia se inteleg din priviri, se sustin reciproc, se consulta, iar legatura mama-fiica este una solida.
google-analytics.com