Cautare

1183 de rezultate pentru "lorenna muzica" (3.47 secunde)
Pe langa cei mai deliciosi burgeri oferiti de restaurantele participante, publicul se va putea bucura si de muzica, asigurata de trei dintre cele mai pe val trupe romanesti ale momentului.
Astfel, timp de trei zile au fost aduse in atentia publicului romanesc cultura, traditiile si muzica suedeze, la Roaba de Cultura, din parcul Herastrau.
Trupa americana de muzica instrumentala este apreciata in intreaga lume, cucerind publicul inca din anul 1997, atunci cand au lansat albumul Sympatique.
Cu alte cuvinte, pe undeva pe acolo isi face loc si muzica, ca doar suntem si noi buni la ceva: ... Parca-ti vine sa crezi ca alta muzica nu mai avem, daca am ajuns sa promovam acest gen de...
Piesa a putut fi ascultata vineri, 16 aprilie, la Radio 21, in cadrul emisiunii Muzica ta, realizata de Marian Soci si Cristi Stanciu.
Cum ai ales sa te lansezi in muzica? ... In muzica m-am lansat intamplator, pur si simplu imi place sa cant.
Margareta Paslaru este cantareata, compozitoare si textiera romana de muzica usoara, interpreta de muzica populara si actrita de teatru si film. A debutat in muzica usoara in anul 1958, la Casa de Cultura Grivita Rosie, acompaniata de Paul Ghenter.
Festivalul reprezinta o oportunitate excelenta de a explora mestesugurile locale si de a asculta muzica traditionala. ... Localnicii, imbracati in costume traditionale, celebreaza intr-un mod plin de culoare si muzica. ... Pe langa bucataria delicioasa, festivalul include muzica traditionala si dansuri, creand astfel o atmosfera vesela si primitoare.
La Neptun - amalgam de muzica si lipsa agrementului Despre Neptun, cu ale sale "Steaguri", aproape numai de bine, cu o idee mai proaste conditiile decat anul trecut.
in primul rand afisarea de informatii mai mult sau mai putin statice cu forma de text, imagini si sunete (asa-numitele pagini web), apoi posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii, chat, video si video on demand, telefonie si telefonie cu imagine prin Internet, televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, mediu pentru raspandirea stirilor, mediu pentru toate genurile de grafica si muzica, deschiderea unei sesiuni de lucru de la distanta, grupuri de discutii pe teme prestabilite, jocuri interactive prin retea, operatii bancare (Internet banking) si multe, multe altele.
Muzica, voia buna si alcoolul au fost ingredientele tocmai potrivite pentru o petrecere reusita. ... cu alcool, muzica buna si streaptease masculin.
Parada Fanfarelor, in Piata Constitutiei : 20 de formatii de muzica de fanfara, intr-un spectacol de 4 ore
Tot ieri au fost numite comisiile care se vor ocupa de organizarea festivalurilor de muzica populara si de muzica usoara de la Mamaia, vicepresedintele CJC, Radu Comanici, propunand si retribuirea membrilor respectivelor comisii.
De muzica. ... Ai studiat, deci, muzica, apoi ai facut presa, comunicare, PR, business, alaturi de sotul tau, Cristin… Ce ai cautat si ce ai gasit pe tot acest parcurs, care este lucrul cel mai important pe care l-ai invatat?
Compozitorul de muzica usoara Dumitru Lupu va fi inmormantat astazi, la Constanta. Artistul a murit sambata dimineata, chiar de ziua de nastere a sotiei sale, Ileana Sipoteanu.
Muzica si dorinta ii unesc pe cei doi, iar itinerariul lor - in traditia bolero-ului, celebra balada latino - le va scoate in cale durere si chin..
Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian, organizeaza vineri, 27 aprilie, ora 19.00, in Sala Mare a Palatului National al Copiilor, un concert extraordinar de muzica de opereta, musical si cantonete, sub bagheta dirijorului Lucian Vladescu.
In anii de cenzura am cantat Ursul romanesc, cele mai cumplite poeme ale lui Paunescu, muzica bisericeasca, loan Alexandru, destept impletite cu Alecu Russo si cu clasicii poeziei romane.
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Acesta are menirea de facilita schimbul unor fisiere continand filme, programe, muzica, intre utilizatorii de Internet.
google-analytics.com