Cautare

1183 de rezultate pentru "lorenna muzica" (3.06 secunde)
Concertele vor fi completate cu momente artistice sustinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie, Freakquency - un spectacol de dans unic, in care breakdance-ul intalneste muzica clasica si cultura urbana, Invaders Show - un performance de dans, lumini si lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucuresteana cel mai mare robot de entertainment din lume, alaturi de DJ Cyborg si Cyborg Girls, care vor avea prin coregrafie si efecte speciale demne de "anul luminii", cum este supranumit 2015, a precizat muncipalitatea.
Cantecul de debut al artistei, I'm Outta Love, combina elementele muzicale din muzica dance si cea funk. Muzica inclusa pe albumele Not That Kind si Freak of Nature se incadreaza in genul pop, insa majoritatea compozitiilor de pe acestea includ influente din stiluri diferite.
Miercuri, 11 martie, incepand cu orele 19:00, va avea loc lansarea programului muzica traditionala - bucatarie traditionala al restaurantului La Mia Musica, situat in strada Orhideelor, nr 1!
Seara trecuta, a avut loc lansarea programului muzica traditionala " bucatarie traditionala al restaurantului La Mia Musica, situat in strada Orhideelor, nr 1! ... Lansarea noului program de muzica traditionala romaneasca s-a incheiat cu un spectacol sustinut de catre artista Ruxandra Pitulice, Taraful Nostru, dar si de vedetele invitate.
Mai tarziu a venit ideea de a rearanja piesele rock preferate in maniera jazz, contaminata cu un parfum discret derivat din muzica clasica, toti membrii trupei Jazzybirds fiind de altfel artisti ai Operei Maghiare din Cluj-Napoca.
La finalul lunii septembrie, membrii Fonetic Quintet, in parteneriat cu ArCub, au inceput un program de ore de muzica clasica in scolile din sectorul 5.
Recent, la Magazinul MUZICA din Calea Victoriei, a avut loc lansarea dublului album al CORINEI CHIRIAC â€" Hai, hai langa mine stai” (Casa de Discuri EUROSTAR): Corina Chiriac (voce si versuri) si Nicoale Caragia (muzica si orchestratia).
Muzician si artist vizual, Tom Brandus a obtinut o diploma de master de la Universitatea de Muzica din Bucuresti dupa care a studiat productia muzicala la Colegiul de Muzica Berklee din Boston.
In anii '60, muzica The Beatles era pe cat de respectata, pe atat de populara.
Stela Enache organizeaza evenimentul de lansare de album astazi, 5 aprilie, la ora 17.00, la Magazinul Muzica. Dragi prieteni, iubitori ai cantecelor mele si ale sotului meu, va invit, cu toata dragostea, sa participati la lansarea albumelor noastre, in cadrul magazinului Muzica.
Tot ceea ce scriu si exprim prin muzica sunt trairi personale pe care fiinta mea le-a simtit la un moment dat. ... Am foarte multe de oferit si profit din plin de fiecare data de oportunitate pe care mi-o ofera muzica.
Festivalul este organizat de Fundatia Internationala de Muzica Gheorghe Zamfir, A.P.C.T.T.R, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local al Orasului Gaesti, Consiliul Judetean Dambovita, Centrul Judetean de Cultura Dambovita si Institutul Cultural Roman Si de aceasta data, Festivalul International de Nai va transforma orasul natal al muzicianului Gheorghe Zamfir intr-o citadela culturala in care vor avea loc spectacole de muzica clasica, de folclor, pop simfonic, recitaluri precum si momente cu invitati surpriza.
Distractia nu se opreste doar la craft beer, mancare delicioasa si muzica buna! ... - Targ de viniluri cu peste 10.000 de titluri, cel mai mare targ de gen din tara in care muzica redevine vie, iar sunetul natural, asa cum a fost candva.
Este vorba de Abbi, o artista talentata care a inceput sa faca furori cu muzica ei.
Electrecord.com â€" singura platforma de muzica 100% romaneasca (Autor: ... Electrecord.com, prima platforma dedicata in proportie de 100% muzicii romanesti, readuce in atentia publicului roman muzica autentica romaneasca, oferind acces facil la peste 20.000 de piese Electrecord:
The Motans - Versus (Videoclip Oficial) https://www.youtube.com/watch?v=aITtaa90GBU The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.
Tanara Ilinca Bacila provine dintr-o familie muzicala, dar nu a dovedit initial nicio inclinatie spre muzica.
Pasiunea lui Edward pentru muzica a aparut inca din copilarie, iar la 10 ani a inceput sa cante ca tobosar intr-un band de muzica rock.
In paralel cu muzica, Abbi este o studenta constiincioasa, a iesit sefa de promotie si s-a pregatit temeinic pentru examenul de licenta.
E vorba despre un concept muzical complex, care imbina muzica clasica prin elemente de orchestratie complexa cu procedee componistice specifice diverselor perioade din istoria muzicii si elemente de muzica electronica actuala.
google-analytics.com