Cautare

4078 de rezultate pentru "liste note examen suplinire prahova 28 august" (4.02 secunde)
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
Horoscop general - August 2013 Cu Soarele in Leu, in luna lui august punem mai mult pret pe noi ca individualitate, ne creem singuri punctele de sprijin de care avem nevoie, ne gandim in primul rand la noi.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste. ... In rest, pe liste se gasesc in proportie de 50% actualii parlamentarii PRM, multi dintre ei controversati.
Oferta PNL adresata PD pentru participarea pe liste comune la alegerea europarlamentarilor ramane valabila si se asteapta precizarea unei pozitii din partea democratilor. "Oferta noastra ramane valabila, aceea de a merge impreuna, pentru ca esenta Aliantei este participarea pe liste comune.
Pe intelesul tuturor Votul uninominal reprezinta alegerea unor candidati in mod individual, opus sistemului de alegere pe liste intocmite de partide.
"Avem suficiente resurse umane pentru a candida pe liste proprii la locale" Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca este increzator in partenerii politici din USL, reiterand insa decizia de a merge pe liste separate la localele de anul viitor, cu exceptia oraselor resedinta de judet.
Alta problema a fost generata de eternele si fascinantele liste de partid. Cum care liste? ... Asa a aparut struto-camila electorala asumata de Guvern, cu scrutin uninominal, dar pe liste, ca sa nu fie nimeni discriminat.
Alta problema a fost generata de eternele si fascinantele liste de partid. Cum care liste? ... Asa a aparut struto-camila electorala asumata de Guvern, cu scrutin uninominal, dar pe liste, ca sa nu fie nimeni discriminat.
Hanganu a ridicat osanale pentru PSD in discursul tinut la Conferinta organizatiei judetene Prahova a acestui partid. ... In plus, el ocupa si functia de presedinte al Organizatiei Prahova a PD.
Deputatul PSD de Prahova, Mihai Apostolache, a fost dat afara din sediul unde se afla biroul sau parlamentar, presedintele organizatiei judetene PSD, Marian Saniuta, reprosandu-i printre altele neimplicarea in activitatile filialei si faptul ca si-a deschis un alt birou parlamentar in Ploiesti.
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a dat publicitatii luni un comunicat de presa prin care anunta excluderea lui Florin Anghel din partid si dizolvarea conducerii filialei Prahova.
Recent resuscitata de fostul conservator Florin Anghel, formatiunea politica PNDC a obtinut in Prahova cinci din cele 36 de mandate de consilier judetean.
PNL Prahova a dizolvat, in ultimele zile, conducerile a sase organizatii care au obtinut sub 15% din voturi la alegerile locale, printre care si filiala din municipiul Ploiesti.
Fostul senator PSD de Prahova, Georgica Severin, fusese validat in urma cu o luna ca membru titular in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Ploiesti, la o intrunire a Ligi i Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca "Traian Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak", liderul social-democrat acuzandu-l pe seful statului ca "a vandut Romania".
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; ... Județul Prahova:
Clipe de groaza pentru 40 de persoane, care se aflau intr-un autobuz implicat intr-un accident in Prahova. ... Trei echipaje de pompieri intervin in localitatea Rafov, judetul Prahova, unde un autobuz cu 40 de persoane si o masina s-au ciocnit, informeaza Agerpres.ro.
Surse din cadrul IPJ Prahova au declarat ca banii au fost initial depusi la banca, apoi retrasi in 2007-2008 si pastrati intr-un geamantan vechi care se afla sub o scara din casa nelocuita a parintilor victimei.
Sase persoane au fost grav ranite in urma unui accident teribil pe DN1A, in judetul Prahova, in zona comunei Maneciu.
Avocatul liderului conservator Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a declarat ca in cadrul dezbaterilor Curtii de Apel referitoare la contestatia lui Dan Voiculescu fata de decizia CNSAS s-a discutat despre probele de la dosar, afirmand ca a cerut instantei sa ia in considerare in judecarea dosarului stenogramele sedintelor CNSAS din 25 iulie si 7 august.
google-analytics.com