Cautare

11298 de rezultate pentru "liste note examen suplinire bucuresti" (3.83 secunde)
A urmat un al doilea val de ostracizari care au culminat cu Raportul Tismaneanu in care au fost readusi pe liste scriitorii "proscrisi", pentru care s-au intocmit liste de eliminare, probabil inca operative.
La asta ajuta si sistemul asta cu liste unde se voteaza asa in vrac, au disparut oamenii din politica sint numai liste si grupuri si grupulete.
Acum doua zile a anuntat primul ministru ca demisioneaza si vrea alegeri anticipate si ieri deja se stiau liste, sefii de pe la partidele mici sau fara sanse prea mari de a intra in Parlament se certau pe rupte, se fac si desfac Aliante, toate pentru stabilirea numelor de pe noile liste electorale.
ADA ar trebui sa cedeze din pozitii eligibile si sa scoata de pe liste candidati proprii pentru a face loc conservatorilor lui Voiculescu. ... Care va fi raportul pe liste dintre cele doua partide, PNL si PD? Vor fi aceleasi liste ca in toamna?
ADA ar trebui sa cedeze din pozitii eligibile si sa scoata de pe liste candidati proprii pentru a face loc conservatorilor lui Voiculescu. ... Care va fi raportul pe liste dintre cele doua partide, PNL si PD? Vor fi aceleasi liste ca in toamna?
Asa s-a ajuns la propunerea ca medicul de familie sa nu mai ia bani pe numarul de pacienti de pe liste, ci strict pentru serviciile medicale efectuate.
Au facut oamenii liste de semnaturi, au obtinut numarul necesar, au depus hirtiile la Parlament si gata, acusi se fac cinci ani de cind zac acolo, fara ca nimeni sa puna pe ordinea de zi problema, pentru a fi discutata.
La noi, asa cum probabil se cunoaste de multa lume, a fost adoptat scrutinul proportional, pe baza de liste blocate, partidele stabilindu-si, pe criterii numai de liderii lor fixate, numele candidatilor.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor:
Avocatul Cristian Iordanescu (foto), decanul Baroului Bucuresti, s-a intalnit ieri-dimineata cu membri ai CNSAS pentru a da detalii despre modul in care Securitatea racola sau incerca sa racoleze copii, el fiind chiar unul dintre acestia.
Potrivit analizei GANDUL din cele 250.000 de mesaje secrete schimbate intre diplomatii americani 830 provin de la ambasada SUA din Bucuresti. ... Vi s-a intamplat sa primiti astfel de note diplomatice, "de culoare", in perioada in care erati presedinte? ... Sunt note ale ambasadorilor, ale ambasadelor.
De la inceputul anului viitor, agentii economici nu vor mai fi obligati sa intocmeasca facturi fiscale, ci pur si simplu vor investi intr-un software care, odata instalat pe calculatorul propriu, va genera documentele fiscale ce vor tine locul clasicelor facturi, cu respectarea anumitor elemente obligatorii de identificare, anunta periodicul "Afacerea", al Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.
Alaturi de numeroase volume, studii si articole de specialitate, a publicat pretioasa versiune a Canturilor Orfice, aparuta in 1985 la cunoscuta editura Vallecchi, oferind fiecarui text comentarii si note explicative menite sa faciliteze cititorului italian accesul catre aceasta poezie, una dintre cele mai originale din literatura italiana a secolului trecut.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus ca isi doreste eliminarea "goanei dupa note" in scoli si ca schimbarile mari in educatie vor avea loc abia de anul viitor. Declaratiile au fost facute la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, unde ministrul a participat la deschiderea noului an scolar.
In cazul in care pe viitor vor apare prea multe cereri in acest sens, vor avea prioritate stagiarii care au obtinut cele mai mari note la licenta, precum si la admiterea in Barou.
Iata de ce am socotit ca un examen stilistic al culturii noastre populare se impune poruncitor. De rezultatul unui asemenea examen depinde, nici mai mult nici mai putin, decat credinta in jestinul nostru spiritual. ... LUCIAN BLAGA 5 iunie 1937 "Izvoade - eseuri, conferinte, articole", Editura Minerva, Bucuresti, 1972, p.
Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Fosta atleta a promovat proba scrisa, apoi a sustinut proba orala, ambele desfasurandu-se la Bucuresti, la sediul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST).
Le-a mai ramas doar o caruta in care sa-si puna cateva lucruri cand au plecat spre Bucuresti. ... La IATC, Rodica a intrat in al doilea an, dupa al doilea examen, cand erau 700 de candidate pe 10 locuri. La primul examen a picat pentru ca era prea increzuta.
google-analytics.com