Cautare

3023 de rezultate pentru "lista" (3.43 secunde)
Asociatia Magistratilor din Romania cere Senatului sa nu valideze lista cu magistratii alesi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Potrivit acelorasi surse, Monica Macovei ar urma sa ocupe unul din primele trei locuri pe lista PDL pentru europarlamentare, cel mai probabil imediat dupa Theodor Stolojan, care va deschide lista partidului pentru europarlamentare.
Intr-un episod precedent, dupa "maturarea" guvernului Tariceanu oamenii de la Administrativ umblau cu o lista in mana sa vada cine mai "traieste" si cine nu in birourile Palatului, pentru a semnala "instrusii" noilor guvernanti.
Introducerea gazului in Orasu Nou costa mai mult decit in Tasnad Dupa ce in sedinta precedenta consilierii judeteni si-au dat avizul de principiu pentru contractarea unui credit de 22 milioane de euro, ieri a fost aprobata si lista cu investitiile care vor fi finantate din acesti bani.
Lista cu numele propuse pentru remaniere va ajunge apoi si in fata partenerilor de guvernare, in cadrul Consiliului National de Coordonare al Coalitiei programat pentru cea de-a doua parte a zilei de luni. Odata intocmita, lista neagra a remanierii va fi inaintata presedintelui Traian Basescu.
De altfel, aceasta societate nici nu a fost inclusa in lista de invitatii privind participarea la procedura de ofertare. ... Contracte cerute de consilieri Eugen Chebac a precizat in plenul sedintei ca a cerut lista societatilor care fac reabilitarea infrastructurii, dar a fost prezentata o situatie mai mult decit laconica.
Liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto), a inclus pe lista de prioritati stabilita de conducerea partidului pentru 2006, ce-i drept, pe ultimul loc, obiectivul fuziunii cu PD. ... Lista lui Tariceanu Presedintele PNL a inceput lista de prioritati a partidului sau cu reforma clasei politice.
Dupa demisia din Consiliul Judetului a lui Cristian Gisca, urmatorul pe lista de consilieri PSD este Ion Mocanu, cel care initial a declinat propunerea de a fi validat in functia de consilier din motive legate de activitatea pe care o desfasoara la Giurgiu.
Optimizare pentru motoare de cautare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare (favorizare) a vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare.
Deputatii PSD care au semnat lista de sustinere a lui Adrian Nastase in functia de presedinte al Camerei i-au solicitat ieri presedintelui PSD, Mircea Geoana, sa-si ceara scuze in mod public pentru faptul ca i-a calificat drept "golani si mizerabili".
Ca sa-i mai linisteasca pe cei speriati de framantarile din partid, Geoana a negat ca ar exista o lista neagra cu anumite nume grele din partid, cum ar fi Viorel Hrebenciuc sau Miron Mitrea, care sa aiba aceeasi soarta ca si a lui Adrian Nastase.
Ultima lista inghesuie, la gramada, colaboratori cu victime ale Securitatii, generand un talmes-balmes grotesc. ... Deputatul George Dragomir nu era deloc nelinistit de mentionarea numelui sau pe lista politicienilor cu dosar la Securitate.
"In discutii ale presedintelui, de la Palatul Cotroceni, s-a avansat ipoteza ca deputatul PSD de Cluj Vasile Puscas, pentru care seful statului are o deosebita consideratie, sa ajunga pe lista de trei nume propuse de Romania pentru ocuparea functiei de comisar european", a declarat un parlamentar.
Potrivit liberalului Stefan Negoita, primarul Florea Tudor a descoperit ca printre semnatarii tabelului se afla 52 de persoane care nu au domiciliul in Intorsura si ca atare nu au drept de vot, alte zece semnaturi se regaseau pe lista de doua ori, 60 de persoane au declarat ca nu au semnat tabelul, iar 37 de persoane au declarat ca au semnat tabelul insa pentru alt motiv, cum ar fi ridicarea unei biserici in comuna.
(...) Este o discutie care ar urma sa precizeze, din punctul de vedere al celor doua partide, modul in care PPE va fi reprezentat in Romania, pe doua sau trei liste, pentru ca este evident, UDMR-ul va merge pe lista proprie", a declarat Ciuhandu.
Lista nominalizatilor Partidului Democrat pentru Consiliile de Administratie de la regii s-a modificat pe ultima suta de metri, Biroul Permanent Judetean al organizatiei trecand peste Biroul Municipal.
Functionarilor din Guvern li s-a interzis totodata sa mai serveasca masa in birou si a fost intocmita o lista cu persoanele care au dreptul sa manance fara sa se mai deplaseze la bufet, pe care figureaza doar anumite persoane.
In acest timp, cei care au de suferit sunt viitorii chiriasi, care constiinciosi si-au reactualizat dosarele in 2006, in 2007 si, obligatoriu, o vor face si anul viitor, pentru a fi inclusi pe lista de prioritati.
Emil Boc a mai precizat ca, oricum, protocolul Aliantei le da democratilor libertatea sa aleaga daca merg singuri sau alaturi de alt partid pe respectiva lista.
Din aceasta saptamana insa, lista de "posibile" arme in lupta, din 2008, cu Radu Mazare pentru fotoliul de primar s-a marit cu inca un nume:
google-analytics.com