Cautare

4561 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (8.55 secunde)
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. ... Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
In acest context, de mentionat ca, in urma verificarilor efectuate de Garda Financiara Constanta la societatea comerciala Mangalia SA cu sediul in str.
O delegatie ce reprezinta municipiul Mangalia se va deplasa, in perioada 15 - 19 mai a.c., la Aywaille-Belgia pentru a participa la editia din acest an a Galei Internationale de Box Romania - Belgia.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia a gazduit lansarea proiectului "Centru de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria", finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC 2005.
Seara cu scantei la Mangalia, cand mai multi consilieri social-democrati au fost exclusi din partid pe motiv ca se constituiau, dupa cum considera presedintele Claudiu Tusac, in ",masina de vot" a primarului Zamfir Iorgus.
Din Bucuresti Nord spre Mangalia vor fi disponibile, incepand cu data de 15 iunie, doua trenuri directe. Primul este IR 1923, numit si Trenul Tineretului, care pleaca din Capitala la 03,30 dimineata si ajunge la Mangalia 08,00.
Sala "Belvedereā€ a Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit sambata, 26 martie, Conferinta Organizatiei Municipale a PSD Mangalia.
Viorel Oleniuc, presedintele organizatiei Mangalia, si-a dat aseara demisia din functie, dupa o sedinta cu scantei. In cursul zilei de azi, unul din cei trei vicepresedinti ai filialei vor prelua conducerea interimara, viitorul lider al PNL Mangalia urmand a fi desemnat la alegerile interne programate pe 9 decembrie.
Privatizarea Santierului Naval Militar Mangalia treneaza in continuare. ... O surpriza de proportii o constituie insa posibila retragere a Santierului Naval Daewoo Mangalia de la semnarea contractului de vanzare-cumparare a fostei unitati militare, desi DMHI castigase licitatia pentru Santierul Naval Militar.
Din ciclul nici o zi fara cearta la Mangalia ori scandal saptamanal in sudul litoralului, taranistii constanteni au incercat sa organizeze, sambata, 28 martie a. ... propunerea PNTCD Constanta ca Marian Milut sa deschida lista partidului pentru europarlamentare; situatia sediului de la Mangalia.
Activitatea unitatilor sanitare in anul 2016 In anul 2016, activitatea din sistemul sanitar (public si privat) s-a desfasurat in peste 60 mii unitati sanitare (49 mii de unitati sanitare in mediul urban si 11 mii unitati sanitare in mediul rural).
"Consider ca presedintele Organizatiei Mangalia, Nae Negrea se simte implinit pentru ca s-a format o echipa in jurul lui care a reusit si a scos rezultate foarte bune.
2009 la Instanta de contencios administrativ si fiscal, privind cererea primarului Claudiu Tusac (foto), de dizolvare a Consiliului Local Mangalia. Spre fericirea in special a consilierilor PDL din Mangalia, manifestata ieri fara nici un fel de retinere, instanta a respins solicitarea lui Claudiu Tusac.
Reprezentantii BEJ Constanta au decis ca acestea sa functioneze in liceele teoretice din orasele Baneasa si Basarabi si casele de cultura din Harsova si Ovidiu, la doua scoli generale din Negru Voda si Cernavoda, la hotelul Traian din Eforie si Casa Casatoriilor din Navodari.
Mi-am cumparat, in urma cu cativa ani, un apartament la Mangalia, pentru a avea unde sa stau in fiecare sezon si pentru ca mi-a placut statiunea.
Democratii au dat startul competitiei interne pentru desemnarea candidatului pentru Primaria municipiului Mangalia.
Tragic este faptul ca, in doar trei zile, inspectorii celor doua institutii au descoperit ca din 10 scoli controlate, 6 mergeau "pe blat", adica nu detineau aviz de functionare pentru centrale.
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
Criza generata de cererea adresata instantei de contencios-administrativ privind dizolvarea Consiliului Local Mangalia suscita in continuare pasiuni aprinse de o parte si cealalta a baricadei.
Ceea ce se anunta o obisnuita sedinta a Consiliului Local Mangalia s-a transformat, pe neasteptate, intr-un adevarat scandal al ...
google-analytics.com