Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (4.34 secunde)
Incercarea primarului Mihai Claudiu Tusac de a bloca din nou intrunirea Consiliului Local Mangalia si motivele invocate de acesta, au determinat o reactie dura din partea liderului PNL Mangalia, Viorel Oleniuc (foto).
Iar, consilierul PNL Vasile Iorga si-a pierdut locul in Consiliul Local prin trecerea sub steagul PD-L Mangalia", arata, intr-un comunicat de presa, remis din partea Primariei Mangalia, Claudiu Tusac.
Politistii din Mangalia sunt ingrijorati ca lucrurile ar putea degenera in municipiul la care facem referire, in conditiile in care chiar astazi are loc o noua tentativa a consilierilor locali de a tine o sedinta extraordinara.
Chiar daca nu mai este primar al municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus (foto) nu are de ce se plange.
Consilierul local Sorin Andrei (foto) si-a anuntat ieri, in mod oficial, candidatura pentru presedintia PNL Mangalia, in cadrul alegerilor interne care vor avea loc in luna septembrie.
Primaria Municipiului Mangalia va organiza, in cursul lunii septembrie, dezbaterea publica pe marginea unui proiect de hotarare ce urmeaza sa fie adoptat de catre consilierii din localitate, referitor la stabilirea pretului local al energiei termice facturate populatiei.
"Un alt motiv major al acestui val de scumpiri il constituie cerintele de calitate ale normelor europene in privinta imobilelor", afirma Cristina Ivanciuc, expert imobiliar din cadrul Agentiei "Apex" din Mangalia.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia va gazdui astazi, de la orele 12.00, cea de a XII-a editie "Topului Societatilor Comerciale", manifestare organizata de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Mangalia pe anul 2006, George Cojocaru, presedintele Romexpo, a primit, din partea consilierilor, titlul de cetatean de onoare al orasului.
La finele anului 2006, cei trei presedinti ai comisiilor de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Mangalia, Urbanism - Juridic, Comert si Turism, Sociala si Economica, Invatamant si Sanatate si-au prezentat rapoartele de activitate colegilor din Consiliul Local.
Pentru un bilet de tren pe ruta Craiova - Mangalia, craiovenii vor plati între 30,90 lei (personal, cls.
Spre nemultumirea organizatorilor, la dezbateri nu a reusit sa isi faca aparitia ministrul direct implicat in tema abordata in cadrul conferintei, Attila Korodi, Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, dar nici ceva mai multi reprezentanti ai localitatii-gazda, Mangalia.
8692, pe relatia Constanta - Medgidia cu plecare la ora 14.05 si sosire la ora 15.07, trenul 8693 pe ruta Medgidia- Constanta cu plecare la ora 15.45 si trenul 8390 pe relatia Mangalia - Constanta cu plecare la ora 16.10, tr.
Garda de Mediu Constanta a formulat un punct de vedere referitor la situatia societatii care se ocupa de salubrizarea orasului Mangalia. La sfarsitul anului trecut firma Ecogold Mangalia era in pericol de a-si pierde autorizatia de functionare, deoarece nu respectase conditiile impuse la eliberarea acesteia.
Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI) cunoaste in 2008 o revigorare spectaculoasa, dupa ce timp de 3 ani a mers in pierdere. ... Santierul Daewoo din Mangalia se afla acum in febra schimbarilor, peste 100 de milioane de dolari fiind alocati anul acesta doar pentru investitii.
Rominservices Therm intentioneaza sa monteze in municipiul Mangalia pana in 2009-2010 un numar de 600 de panouri solare (aproximativ 720 metri patrati) pentru sustinerea/completarea furnizarii de apa calda menajera si agent termic.
Reclamantul, Constantin Scripcariu, sustine faptul ca acele cantitati de "deseuri" au fost aduse de angajati ai Fermei 2 Mangalia, fosta Avicola Mangalia, cu sediul in Albesti, si depozitate ilegal.
trenurile internationale Rapid 1131 si 1132 care circula in relatia Bucuresti Nord - Medgidia - Kardam si retur si trenurile Rapid 985 si 986 care circula in relatia Medgidia - Mangalia si retur.
In multe tari din Uniunea Europeana si nu numai, educatia pentru sanatate este obligatorie in scoli, incepand din primul si pana in ultimul an de studiu, folosindu-se pentru fiecare ciclu de dezvoltare programe si materiale didactice adecvate varstei.
Printre zonele licitate se numara si Costinesti 1 si 2, Constanta 1, Eforie Nord 2, Eforie Sud, Olimp 1, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Mangalia", ne-a spus el. ... Printre acestea se numara si modulele de grupuri sanitare, dotarile pentru agrement specific plajei, posturi de prim ajutor si de salvare.
google-analytics.com