Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (2.90 secunde)
Vestea ca Zamfir Iorgus nu mai candideaza pentru al patrulea mandat de primar a pus pe jar Organizatia PD Mangalia, care acum cauta "cel mai bun dintre cei mai buni posibili candidati democrati".
Asociatia Investitorilor in statiunea Turistica Venus-Mangalia s-au reunit, in cursul zilei de vineri, 5 mai, la sediul organizatiei, pentru a discuta cu reprezentantul Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", Carmen Bogasiu.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Magda Marincovici) Autoritatile sanitare franceze vorbesc despre 18 femei cu proteze mamare care au dezvoltat o forma rara de cancer Expertii Institutului National al Cancerului din Franta, sesizati de autoritatile sanitare, au stabilit o legatura intre implantul mamar si o forma de cancer al sistemului limfatic, scrie Le Figaro in editia online.
De doua saptamani furnizorii de medicamente si materiale sanitare au hotarat sa nu mai aprovizioneze spitalele pana nu le sunt platite restantele, unele mai vechi de un an.
In plus, nici nu s-ar putea spune ca Mihailovici ar fi total detasat de treburile dobrogene, din moment ce are un apartament in Mangalia si nu e bine sa te pui rau cu oamenii locului.
Primaria Municipiului Mangalia, in colaborare cu Direckt Media Company, organizeaza in perioada 18-21 august 2005 prima editie a Turneului de fotbal pe plaja „Razboiul Stelelor“. Reprizele de fotbal au loc pe plaja din Mangalia, in dreptul Hotelului „President“.
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Mangalia si-a ales duminica, 19 februarie, noua conducere. ... Presedintele PD Mangalia, Ioan Negrea, afirma ca alegerile au avut loc intr-un mod corect, fara incidente.
Sambata, 17 iunie, la Primaria Municipiului Mangalia va avea loc ceremonia de semnare a Protocolului de Infratire dintre orasul de la malul Marii Negre si orasul Porto Viro (Italia).
De exemplu, peste 60% din cadrele din armata de la Mangalia sunt simpatizanti ai PNG si ai lui George Becali, dar, pentru ca nu pot adera la o formatiune politica, ei raman simpli simpatizanti.
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
s-au desfasurat la Mangalia, Limanu, Costinesti, 23 August, Pecineaga, Albesti. La Mangalia, intrunirea a avut loc sub auspiciile organizatorice ale democratului Dan Moldovan, posibilul candidat al PD la Primaria municipiului Mangalia.
Pesedistii din Mangalia se pare ca sunt destul de multumiti de rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare care au avut loc in urma cu doua saptamani. Cele 16,2 procente obtinute la numararea voturilor mangaliotilor sunt, din cate declara conducerea PSD Mangalia, un rezultat "acceptabil".
Cinci consilieri locali PSD din Mangalia risca sa fie exclusi din partid, dupa ce au semnat un protest referitor la ultimele evenimente produse in cadrul Consiliului Local Municipal, alaturi de colegi din alte partide.
Cinci consilieri locali PSD din Mangalia risca sa fie exclusi din partid, dupa ce au semnat un protest referitor la ultimele evenimente produse in cadrul Consiliului Local Municipal, alaturi de colegi din alte partide.
Cel mai puternic partid din Mangalia, PDL-ul, va organiza sambata, 15 februarie, la Casa de Cultura din localitate, o intalnire oficiala, la care vor participa toti candidatii la primariile din zona.
Rezolvarea problemelor locative ale tinerilor si persoanelor nevoiase continua sa fie o prioritate la nivelul municipiului Mangalia, a declarat, ieri, primarul Zanfir Iorgus, care lanseaza un nou program de constructii locuinte, in conditii foarte avantajoase, destinat tinerilor din oras.
Primaria Mangalia nu este la zi cu platile catre diversi furnizori, functionarii institutiei precizand ca doar facturile curente, adica "maruntisurile" insumeaza un debit de 11.153.827,91 lei noi.
solicitarea de dizolvare a Consiliului Local Mangalia, contestatiile legate de retrocedarile din comuna Corbu, petitii ale cetatenilor, solicitari ale reprezentantilor consulatelor din Constanta.
PSD Mangalia s-a intrunit, in cursul zilei de marti, in sedinta de Comitet Executiv, ocazie cu care au fost validate aproximativ 200 de noi inscrieri in partid.
google-analytics.com