Cautare

4453 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate bacau" (8.93 secunde)
"Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim despre marginalizarea copiilor bolnavi de cancer!" "Este foarte important sa fim atenti la nevoile de natura sociala ale copiilor. ... Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim de marginalizarea copiilor bolnavi de cancer.
Vreau sa le reamintesc domnilor de la minister, parintilor si mai ales elevilor de la Scoala Centrala din Bucuresti ca in Europa aia unita unde ne tot caznim cu mic, cu mare sa intram, exista la nivelul Consiliului Europei o Charta pentru Scolile Democratice fara Violenta adoptata la Strasbourg in 16 iulie 2004, Charta in temeiul careia in 2004-2005 s-a realizat un proiect european la al carui continut au contribuit scoli din intreaga Europa, inclusiv tari est-europene precum Ungaria, Bulgaria, Croatia, Rusia, Macedonia, Serbia, Ucraina...
Spre deosebire de alegerile anterioare, scrutinul nu mai este de lista, ci uninominal, deputatii si senatorii fiind alesi in colegii uninominale potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Chinezarii cat pentru trei case In perioada 2002 - 2004, Adrian Nastase si Daniela Nastase au introdus in Romania, in mod ilegal, prin intermediul societatii SC Vertcon SA din Bacau, 12 containere cu bunuri achizitionate din China.
Astfel, viitorul detectiv trebuie sa aiba cel putin studii medii, sa fie absolvent al unei scoli postliceale de detectivi sau sa fi indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii ori sa fie absolvent al unei institutii de invatamant superior.
Urmatorii pe lista au fost Mihai I, Carol II, Emil Constantinescu situandu-se in coada clasamentului. ... PD-ul se apropie insa tare din urma cu un capital de incredere de aproape 29%, datorat tinerilor (25-55 de ani) din mediul urban si persoanelor cu studii postliceale si superioare.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a anuntat sambata ca va ataca la Curtea Europeana a Drepturilor Omului sentinta Tribunalului Bacau, care l-a condamnat la plata unei amenzi penale de 20 de milioane de lei si a 100 de milioane de lei despagubiri morale in procesul intentat impotriva lui de Puiu Siru, vicepresedintele Aliantei Civice Vrancea.
Cei din USL au anuntat ca au scoruri de peste 50% si in Bacau, Ilfov, Neamt, Galati, Brasov. ... La Bacau se poate ajunge la excluderi: ... Judetul Bacau reprezinta in acest moment cel mai mare risc pentru buna colaborare in cadrul Uniunii, au declarat pentru gandul surse din conducerea USL.
Criza politica aparuta in cadrul Organizatiei bacauane a PNL nu si-a gasit inca o rezolvare nici la aproape doua luni de la organizarea alegerilor pentru desemnarea conducerii organizatiei, sustine „Ziarul de Bacau“.
Reprezentantii de la Bacau ai Partidului Initiativa Nationala cere interventia presedintelui Traian Basescu pentru grabirea lucrarilor de la podul Serbanesti, "La fel ca in cazul podului de la Maracineni".
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. ... Magazinele din Alba Iulia si Bacau functioneaza in format City. ... Cel din localitatea Bacau este amplasat pe str.
Handbalistele de la SCM Craiova intalnesc astazi, cu incepere de la ora 14.30, la Filiasi, formatia CSM Bacau, in cadrul etapei a zecea din Liga Nationala.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Noul Cod Fiscal nu mai contine sintagma "activitati cu scop caritabil" si introduce in schimb formularea "furnizarea in nume propriu sau in parteneriat de servicii sociale, acreditate in conditiile legii".
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
google-analytics.com