Cautare

1498 de rezultate pentru "liliana stefan" (2.96 secunde)
Liliana Petrus s-a nascut in 8 martie 1965, in localitatea Carastau, judetul Hunedoara. ... La Editura Flacara, Liliana Petrus a publicat un volum exceptional de reportaje, intitulat "Supravietuirea prin reportaj", care au fost publicate de-a lungul timpului in revista Flacara. ... Liliana. Liliana Petrus.
Prestigiosul proiect cultural Zestrea by Liliana Turoiu a fost prezent, pe 7 si 8 septembrie, la celebrarea a 150 de ani de Regalitate in Romania.
Sfantul Stefan, primul diacon si martir al Bisericii Sfantul Stefan este praznuit pe 27 decembrie, in a treia zi dupa Nasterea Domnului.
Candidatul PSD+PC pentru Colegiul 19, Liliana Minca, si-a inceput campania electorala pentru Camera Deputatilor mergand printre oameni, impartind fluturasi si bratari cu iconite si notand problemele alegatorilor, pentru a le rezolva alaturi de edilul sectorului 4,liderul PC Cristian Popescu Piedone.
Candidatul PSD+PC la un mandat de deputat in Colegiul 19 Bucuresti, Liliana Minca, a declarat, duminica, la sectia unde si-a exercitat dreptul de vot, ca voteaza pentru toti romanii, pentru alta viata, pentru schimbare si a a facut apel ca alegatorii sa vina la urne.
Sambata, 18 februarie, a avut loc la Ateneo Veneto vernisajul colectiei de vesmant contemporan Zestrea, semnata de Lector Universitar Doctor Liliana Troiu, eveniment cultural inscris in programul oficial al renumitului Carnaval de la Venetia. ... Liliana Turoiu, designer vestimentar, Lector Universitar Dr. ... Liliana Turoiu.
Ateneul Roman va gazdui pe 22 decembrie expozitia de costum si fotografie Zestrea by Liliana Turoiu.
Stefan Manea, Senatorul plantelor, aparuta la Editura HERON. ... Stefan Manea, Directorul Fondator al Societatii Hofigal, un veritabil Spiritus Rector al acestei prestigioase societati medico-farmaceutice. ... Stefan Manea, cuprinse in cadrul revistei Hofigal-Natura si Sanatate: ... Stefan Manea in cercetarea stiintifica de profil si activitatea manageriala derulata in conducerea S.C.
Titulara imprumutului, Camelia Stefan, avea deja o executare silita in favoarea TBI - poprirea pe salariu - si considera un abuz din partea firmei de creditare sa o execute din nou.
Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, "Alerg printre stele", o colaborare inedita cu Pacha Man. ... Stefan Banica si Pacha Man sufera transformari pe parcursul povestii, se inverseaza rolurile, Stefan "imprumuta" imaginea lui Pacha Man, iar Pacha pe a lui Stefan.
La mijloc este vorba despre multi bani, iar respectivele contracte au fost incheiate cu putin timp inainte ca Liliana Minca (foto) sa fie schimbata de la sefia Loteriei Romane, iar valabilitatea respectivelor contracte este de 4 ani.
Ei au de optat intre Liliana Minca (PSD+PC) sau Teodora Trandafir (PD-L). Liliana Minca este sustinuta si de PNL, deci de toate cele 3 partide parlamentare de opozitie, in timp ce Teodora Trandafir are doar sustinerea partidului de guvernamant PD-L.
Contracandidata sa, reprezentanta PC, Liliana Minca a obtinut 6.939 de voturi. ... Din cele peste 15.000 de voturi, candidatul PD-L, Teo Trandafir a obtinut 8154 de voturi valabil exprimate, iar Liliana Minca, 6939.
Sondaje sociologice de sertar 'Candidata PC la fotoliul de senator in sectorul 4, Liliana Minca, spune ca Teo Trandafir, rivala ei, nu are experienta, fiind strict un om de showbiz. ... Si totusi, ce sanse are cvasi-anonima Liliana in fata starului TV Teo?
Liliana Popescu participa de curand la targurile hand-made organizate la Bucuresti. ... Materialele le iau din Franta si Italia", ne-a spus Liliana Popescu. Aceasta a vizitat Salonul de Moda de la Paris si, pentru ca francezii dau tonul in moda, Liliana s-a inspirat din ce a vazut acolo.
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial. ... Afla mai multe despre "O noapte de Craciun cu Stefan Banica"!
Stefan Banica Jr. ... Stefan Banica, Dem Radulescu, George Constantin si Dinu Manolache. ... Stefan, sunt convinsa ca acolo sus, printre stele, tatal tau a zambit fericit ! ... Sper ca maine-poimaine sa fiu prezenta si la dezvelirea unei stele si pentru Stefan junior in viata si nu postmortem RESPECT - Kati Bexa:
crestinii care se confrunta cu probleme de sanatate sau se judeca de multa vreme cu persoane foarte orgolioase, este bine sa aduca in casa lor o icoana cu SFANTUL STEFAN, sfintita in aceasta zi.
Artistul plastic si designerul Liliana Turoiu, propunerea PSD pentru sefia Institutului Cultural Roman Artistul plastic si designerul Liliana Turoiu este propunerea PSD pentru a prelua conducerea Institutului Cultural Roman, au confirmat pentru News.ro surse parlamentare.
Teo Trandafir, candidata PDL pentru alegerile din colegiul 19, are 14 procente in fata candidatului Aliantei PSD+PC, Liliana Minca, conform unui sondaj CSOP comandat de Organizatia PDL sector 4.
google-analytics.com