Cautare

23 de rezultate pentru "lili fedorca" (2.65 secunde)
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. ... Lili Fedorca este adepta accesoriilor. ... In timpul liber, Lili inoata si joaca tenis. ... - Laura Olteanu, care m-a imbracat pentru albumul "LILI".
Cantareata Lili Fedorca a ramas fara voce in urma unui concert sustinut in aer liber. E luna in care artistii sunt extrem de solicitati si pentru Lili e un real ghinion ca nu va putea sa onoreze contractele.
Manuela si Lili Fedorca trec printr-un moment greu in viata lor. ... Lili si Manuela au avut parte de tristete si in adolescenta, cand mama lor a murit.
Lili Fedorca apreciaza la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. ... In timpul liber, Lili inoata si joaca tenis. ... - Designerii pe care ii apreciez sunt Laura Olteanu, care m-a imbracta pentru albumul "LILI, Doina Levintza, Catalin Botezatu pentru ca este foarte atent la detalii.
Mangalia un lot, SC Ceres SA - doua loturi si inca un lot pe Drumul Judetean 391", ne-a declarat Lili Paslaru, secretarul Primariei Pecineaga. ... Exista, in acest sens, o adresa de principiu, prin care se cere acest lucru", a mai declarat Lili Paslaru.
Lili Olteanu, Director Educatie la TopLine si dr. ... Lili Olteanu, Director Educatie la TopLine si dr. ... Participantii au aflat cum sa isi mentina bronzul pentru o perioada mai lunga de timp chiar de la doamna Lili Olteanu, Director Educatie la TopLine.
- Cum te afecteaza pandemia din punct de vedere profesional, ca psiholog? - Pandemia si toate restrictiile impuse au schimbat destul de mult si brusc felul in care vom trai si vom interactiona, cu implicatii pe termen lung, pentru toata lumea.
Lili Sandu si iubitul au vorbit, in exclusivitate despre casatorie! Cand urmeaza sa faca marele pas ne spun chiar fericiitii parinti.
Conditia este ca in consiliile de administratie sa fie reprezentanti cat mai multi atat ai parintilor, cat si ai primariilor", a declarat Stelian Fedorca.
Locul de director al AFP va fi ocupat pana la organizarea unui concurs de Zaharia Corbeanu, iar cel de adjunct - de Lili Saptelei, ambii fiind pana acum sefi de servicii in cadrul aceleiasi institutii.
In fine, in locul celor doi au fost numiti, pana la organizarea unui concurs, Zaharia Corbeanu si Lili Saptelei, ca director, respectiv adjunct al AFP.
Pe functiile ramase libere au fot numiti, pana la organizarea unui concurs, Zaharia Corbeanu - director, si Lili Saptelei - adjunct.
"Sunt peste 150 de produse realizate de elevii de la clasele de confectii textile si tricotaje ale scolii (clasele a IX-a, a X-a si a XI-a)", a declarat Lili Tacu, profesor in cadrul catedrei de confectii.
Ferma piscicola, care detinea 2.300 de hectare de luciu de apa, a fost adjudecata in 2003, actiunile societatii fiind cumparate de Maria (Lili) Schutz si de partenerul sau de afaceri, Ion Dascalu, prin copiii acestora, Ionut Dascalu si Oana Schutz.
Cristian Zarescu, Mirela Voicu, Valentina Pufulescu, Marilena Nedelcu, Catalina Porumbel, Simona Gheorghe, Eugen Chelemen (cel cu care am ramas si acum 6 ani, la Adevarul), Roxana Lupuianu, Marius Nitu, Lili Ruse (prietena mea), Anca Vladica, Iulia Nagy, Malina Popa (cel mai bun editor din Romania), Ioan Korpos.
In plus, kilogramele nu sunt multe si am o aliata de nedejde in persoana doamnei Lili Baaddi, care mi-a recomandat tratamentele noninvazive necesare acestei transformari", a adaugat Anamaria.
Lili. Liliana. Liliana Petrus. O mana de om care este un mare reporter al Romaniei de azi" - George Arion.
Lili Olteanu - Baaddi, Trainer & Educational Manager Top Line si Carmen Negoita - Fashion & Beauty blogger Data: Duminica 4 Octombrie, intervalul orar:
La eveniment a fost prezenta Kenza Alaoui (Maroc), actionarul firmei si initiatoarea acestui proiect in Romania, alaturi de Lili Olteanu, Director General MOROCCAN ESSENCE Romania.
Avea o ancora mare tatuata pe antebratul stang si o Lili in forma de sirena deasupra. Dar cand ma prindea la inghesuiala, imi spunea.
google-analytics.com