Cautare

119 de rezultate pentru "like chocolate" (2.84 secunde)
Noua piesa Like Chocolate, "Placeri nevinovate", a facut valuri in randul publicului, strangand aproape un milion de vizualizari pe linkul piesei de Youtube.
- De ce sa dai Like? ... Adica chiar daca tu ai dat Like unor pagini ale unor prieteni, bloguri sau afaceri, e posibil sa nu ii vezi deloc in Feed.
Cele doua praline din trupa Like Chocolate meritau cateva zile de relaxare dupa numeroasele concerte pe care le-au sustiunt in perioada sarbatorilor. ... Like Chocolate va concerta in Italia!
Trupa Like Chocolate si Live Artist au tinut sa daruiasca fanilor un cadou special de Valentine’s Day, sub forma unui nou single, intitulat sugestiv "Placeri nevinovate". ... Dupa hituri precum "Maria, Maria" si "Mr Celentano", Like Chocolate a decis ca noul single sa fie unul in limba romana.
Justin Rosenstein, inginerul de la Facebook care a creat butonul Like, este unul dintre specialistii in tehnologie care trag un semnal de alarma in legatura cu pericolul social media.
Da-mi un like! Stiu ca tu esti in spatele pozelor celebre, Iti simt fragilitatea prin tot Facebook-ul Si teama de a posta ceva la poemele mele, Lasa orgoliul la o parte si da-mi un like!
Se pare ca single-ul Like Chocolate, "Maria, Maria"a facut furori in randul albanezilor, tocmai de aceea fetele au fost intampinate regeste in aceasta tara.
Like Chocolate a cucerit piata internationala cu piesele "Maria, Maria" si "Mr Celentano" si iata ca sunt o prezenta din ce in ce mai constanta in afara tarii.
Pentru moment, majoritatea firmelor s-au focusat pe strangerea de LIKE-uri pentru pagina lor de business. Care este valoarea unui LIKE? Cum vom transforma aceste LIKE-uri in bani, iar fanii in cumparatori?
Potrivit unui nou studiu realizat de firma Quintly, aceste noi reactii nu sunt foarte populare printre utilizatorii de Facebook, iar majoritatea continua sa foloseasca butonul Like pentru a-si arata aprecierea fata de un anumit tip de continut.
tiramisu, amandina, ecler, tarta cu fructe, cheese cake, trois chocolate, mousse chocolate, savarina, piscoturi. Pentru cei interesati, produsele Godrich Gluten Free pot achizitionate din Auchan, Farmacia Tei, Bebe Tei - Sun Plaza.
La aspect, Z1 (caci acesta este numele sau), pare ca isi gaseste locul langa un posesor al unui telefon LG Chocolate. ... Asemanarea cu telefonul LG Chocolate nu tine doar de aspectul negru lucios al carcasei ci si de prezenta langa LCD-ul suplimentar a unor butoane sensibile la atingere.
Sortimente diverse de ceaiuri - Rooibos Orange & Cactus Fig - Windsor Castle - Cranberry & Vanilla - Chococcino - Aphrodite Treasure Dulciuri - ciocolata cu fistic - praline de ciocolata - caramele belgiene - nuga Hot chocolate and Honey - Orange - Irish Cream - Almond - Peach - Pineapple - Banana - Rum - Cognac Diverse sortimente de cafea - Turkish - Coconut - Ginseng - Ginger - Caramel - Cardamom - Strawbery & chocolate - Grapefruit - Australia Skyburry - Espresso pur - French coffee
Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa-l inviti in oras pe tipul dragut care ti-a dat Like. ... Daca iti place mult de tot un tip de pe Facebook, sub nicio forma nu-l agasa cu like-uri, tags-uri, pupici virtuali si comentarii siropoase, scrie eva.ro.
- primesti notificari cumulate cu celelalte - vezi acolo enspe mii de notificari si te uiti murind de curiozitate sa vezi ce comentarii si like-uri ai primit si cand colo, descoperi ca de fapt toate notificarile sunt cu respectivul.
Like-urile reprezinta moneda de schimb din mediul social, iar cei care au stima de sine scazuta pun mare pret si cauta incuviintarea de la cei din jur prin atragerea de like-uri si comentarii, ca modalitate de a creste stima de sine.
- Sotia imi reproseaza ca dau prea multe Like-uri si inimioare - La bine si la rau, pana cand Facebook ne va desparti. ... - Prea multe like-uri, prea multe inimoare, prea multe. ... De ce i-ai dat like?
Intr-o postare pe pagina sa de facebook, o fotografie in care Christian Ciocan apare alaturi de Ion Iliescu, a strans imediat 100 de like-uri.
Tot ce trebuia sa faca participantii era sa apese butonul "like", putand astfel castiga unul din cele 10 telefone Samsung Galaxy S2 puse in joc.
Va multumesc pentru fiecare like. LIKE si pentru voi! #Hagi1000000 #FaniDeMilioane #GH52 xxx Sper ca Lucian Sarbu, colegul meu de scoala, sa castige premiul pentru cel mai frumos comentariu.
google-analytics.com