Cautare

1246 de rezultate pentru "libris brasov" (2.68 secunde)
Guvernul va plati despagubiri suplimentare in suma totala estimata la 9,71 milioane de lei pentru exproprierea a 345 de imobile proprietate privata, aflate pe amplasamentul lucrarilor de constructie a autostrazii Bucuresti-Brasov.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a platit peste 76 milioane lei catre 15 firme de avocatura pentru contracte de consultanta si asistenta juridica la diferite proiecte, printre care autostrada Brasov-Bors, Bucuresti-Constanta si extinderea DN 1.
Comisia Europeana (CE) a solicitat Romaniei sa trimita in 30 de zile informatiile necesare evaluarii ajutorului de stat pentru Tractorul Brasov.
Comisia Europeana a avizat vanzarea platformei industriale Tractorul Brasov, considerand ca AVAS a obtinut cel mai mare pret posibil pentru active, nu a descurajat investitorii interesati si a actionat ca un agent economic, in conditiile economiei de piata.
Senatul a adoptat Ordonanta de urgenta privind infiintarea, organizarea si functionarea Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, al carui rol este de a asigura promovarea in tara si in strainatate a produselor traditionale si care va avea sediul in Brasov.
Si cea de-a sasea licitatie organizata pentru vanzarea platformei industriale Rulmentul Brasov a esuat. ... Uzina Rulmentul Brasov a intrat in procedura de dizolvare si lichidare voluntara, anul trecut.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat, joi, ca sumele care vor fi alocate in acest an pentru Autostrada Brasov-Bors "vor depasi 400-450 de milioane de euro".Potrivit primului-ministru, pana acum au fost platiti 238 de milioane de euro, dar mai exista sume suplimentare alocate Ministerului Transporturilor, care vor fi platite pe masura realizarii si acceptarii lucrarilor."Fata de alocarile bugetare initiale pentru Autostrada Transilvania, am majorat substantial, la rectificarea bugetara din luna iunie, alocarile pentru acest obiectiv de infrastructura.
Guvernul a bugetat in 2009 o suma de circa 450 milioane euro pentru lucrarile la autostrada Brasov-Bors, compania Bechtel sustinand, in discutiile cu reprezentantii Executivului, ca poate derula anul viitor lucrari in valoare de 500-550 milioane euro.
În nici unul dintre contractele de cesiune incheiate pentru creantele CET Arad, Oradea, Brasov si RAAN Mehedinti nu a fost consemnat cuantumul onorariilor, SC BEST fiind libera sa il stabileasca.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET-urile din Oradea, Arad si Brasov, furnizori de agent termic si apa calda catre populatie. ... Pentru CET Brasov termenul este 5 martie - la instanta din Brasov, la care ne vom prezenta si noi sa ne sustinem cauza.
In perioada 13-15 noiembrie 2009, la "ITC Brasov" se desfasoara un eveniment imobiliar ce poate asigura confortul si stabilitatea pentru viitor, informeaza organizatorii. ... Abundenta de oferte, accesibilitate si experienta, sunt cuvintele care stau la baza evenimentului imobiliar ce concentreaza in Brasov elita dezvoltatorilor imobiliari la nivel national.
Referitor la comunicatul Ministerului Transporturilor de la sfarsitul saptamanii trecute prin care se precizeaza ca membrii COTAR nu au confirmat invitatia in perioada 18-19 martie, la Brasov, la o conferinta la care vor participa reprezentantii MTI, Autoritatii Rutiere Romane, Ministerului de Interne si ai Ministerului de Finante, Stefanescu a precizat ca nu a primit nicio invitatie.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Pannonia"- Brasov (08.22), Budapesta (18.47).
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
• Terminale de marfuri, fabrici, Autostrada Comarnic - Brasov sau reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda sunt exemple graitoare despre cum autoritatile gestioneaza relatia cu investitorii. ... Francezii de la Vinci s-au re tras de la constructia Autostrazii Co marnic - Brasov.
Recent, premierul Emil Boc a invitat oamenii de afaceri chinezi sa investeasca in Romania intr-o serie de proiecte care vor fi realizate in parteneriate public private, precum autostrazile Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Implinirea a 10 ani de existenta Eurocopter in Romania a fost celebrata la Brasov de ambasadorii Frantei si Marii Britanii, alaturi de premierul Romaniei.
google-analytics.com